من یک لپ تاپ HP دارم و با درایو اون کپی میکنم و مشکلی هم نیست .
من یک لپ تاپ HP دارم و با درایو اون کپی میکنم و مشکلی هم نیست .
منم تا حالا با ایمیج و رایت کردن بازی های وی مشکلی نداشتم با چهارتا درایوم هم ایمیج گرفتم رایت زدم ، چهار درایوم شامل : پلکستور ، سامسونگ ، پایونیر و ال جی با هیچ کدومشمون مشکلی نداشتم !!!
شاید این درایو هایی که مشخص کردن مثلا محتویات دیسک رو نشون می ده !!!! که نشون دادن یا ندادن محتویات دیسک ربطی به ایمیج گرفتن رایت کردن نداره ...
بنجنبید خاک بر سر شدم ویم برک شد.
ورژن کره ای هستش. آپدیت کردم به 4.50 فکر کنم برک شد.
روشن میکنی یه صفحه ی سیاه میاد که توش نوشته 003 ارور
4.50 که هنوز نیومده ! آخریش 4.3 هست .
اگر دستگاهتون کپی خور بوده ، و Bootmii هم نصب ندارید . تسلیت میگم .
بوت می ندارم.
4.50 هم اومده. چون ماله من 4.3 بود که تبدیل کردم به 4.50 این شد.
سمی بریک نشده.
بریک شده. اگه کسی بهم بگه چه جوری از بریک در بیارم سمی بریکش رو خودم درست میکنم
4.3 هنوز دو هفته نشده که اومده ! شما دارید استباه میکنید .
شما قبلش 4.2 داشتید به 4.3 آپدیت کردید بریک شده ، که البته همه هکر ها گفته بودند اگر نرم افزار غیر مجاز نصب دارید روی ویتون به 4.3 آپدیت نکنید که بریک میشه .
این از سایت خود نینتندو :4.5 ای وجود نداره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا ویی شما از کدوم مدل کره ای هاست ؟ قدیمی یا جدید و با چه درایوی !؟
اگر از سری های قدیمی باشه میتونید با مود چیپ و یک ریکاوری دیسک بوت کنید و NAND رو از اول بنویسید ولی معمولا توی 10% موارد جواب میده . SAVEMII رو هم یک امتحانی بکنید .
اگر هم دیدید خیلی گیره . برد کنسول رو عوض کنید .
من یه سال پیش خریدم(جدید و قدیمی رو نمیدونم)
ntsc هستش. مود چیپ داره ریکاوری دیسک و nand رو هم بیلمیرم(نمیدونم).سو می چیه و چیکار میکنه؟
برد کنسول رو چجوری عوض کنم؟
بعد سمی بریک نشده(یعنی صفحه ی وی اصلا نمیاد ) بریک کامل شده. فقط یه صفحه ی سیاه میاد که نوشته 003 ارور و یه سری چرت و پرت
دوست عزیز از اونجایی که شما اطلاعات کاملی از کنسول خودتون ندارید توصیه می کنم بدید بیرون براتون درست کنن ، البته اگه درست بشه ...
بیرون میگم نمیتونیم درست کنیم![]()
ببینید حرفی که جاوید زده درسته .
توی ایران تقریبا وسایل تعمیر این مدل بریک اصلا نیست .
اگر کنسولتون رو یک سال پیش خریدید و مودچیپ کپی خور شده احتمال 90% درایو شما D2 هست ، و این یعنی اینکه میتونید با چیپ ای جدید و ریکاوری دیسک ، سیستم منوی 3.2 رو روی نند از نو بریزید .
اون سومی هم یک چیپ هست که کنسول رو روی سرویس مود میاره بالا .
کنسول شما از نوعی هست که میشه روش Bootmii رو به صورت Boo2 نصب کرد ، من موندم چرا شما این کار رو نکردید !
چون WII خیلی سریع بریک میشه اگر دقت نکنید .
در مورد برد هم ، با توجه به اطلاعات شما ، کار شما نیست . باید بدید بیرون براتون عوض کنند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)