اموزش Game Maker را می خوام ممنون
اموزش Game Maker را می خوام ممنون
دوتا راه داره در صورت حضور اون ابجكت تو روم اين راه بهترههمون طور که می دونید هر متغیری که تو هر آبجکتی تعریف بشه فقط توی همون آبجکت شناخته می شه. چه جوری متغیری تعریف کنم که همه ی آبجکت ها یا حداقل اون آبجکت هایی رو که می خوام این متغیر رو بشناسند؟![]()
براي فرا خان متغير به اين صورت استفاده كن نام متغير.نام ابجكت
مثال
ball.rast
يا اينكه از global استفاده كني براي تعريفش بنويسي
global.esme moteghare = ???s
براي فرا خانيشم بايد از
global.esme moteghar استفاده كني
مثال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا مخلصشیم اگه کسی کرک 8 رو بذاره. یه سوال هم داشتم تو این برنامه من نمی تونم دوربین رو درست کنترل کنم. بذارید دقیق تر توضیح بدم. من دوربین رو تنظیم کردم روی مثلا اسپرایت6 که با اون حرکت کنه ولی یه قسمت از بازی این اسپرایت6 به اسپرایت9 تبدیل میشه... حالا چه طور می تونم کاری کنم که وقتی به 9 تبدیل شد دوربین دنبال 9 بره؟
كلا كارت از بيخ مشكل داره دوستم اول اينكه view بايد روي ابجكت تنظيم بشه نه اسپرايت دوم حالا اگه ابجكتت از بين نره اسپرايتشم 500000 برار عوض بشه مشكلي پيش نمياد
البته اگه از تو خود ابجكت بگي كه ابجكتي كه ويو دنبالش بره چيه خيلي بهتره
" توي ايونت كريت ابجكت هايي كه قرار بين دو روم دوربين دنبالشون بره رو اين كد رو بديد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه جا تو یه انجمنی یه سورس بود که توش یه اسکریپت برا خونریزی بود.یعنی بدون اسپرایت و آبجکت خون.سورسرو دان کردم اما چون ماله گیم میکر6 بود هنگام اجراش گیم میکر ارور داد.
بسیار ممنون، آقا شرمنده که اشتباهی عوضی شده بود! آقا هرچی نوشته بودم اسپرایت، شما بخون آبجکت! من با کد هم کار نکردم. به این عکس نگاه کن. الآن آبجکت فالاوینگ رو آبجکت7ه. اما تو یه جای بازی من گفتم اگه با یه چیزی برخورد کنه تغییر کنه به آبجکت2. (نه اسپرایت2). خب حالا چه طور دوربین بره دنبال آبجکت2.![]()
دوست من تنها راهش استفاده از كد
تو ايونت create آبجكت دومت اين كد رو بنويس
view_object=object2
آقا دستت بسیار درد نکنه. راهی که گفتین نشد ولی همون کدی رو که گفتین سر برخورد پیاده کردم. خیلی آقایی. آقا ما از شما سوال ها داریم آقا...
Last edited by akam512; 05-01-2010 at 14:26.
چه جوری بگم که اگه بازی در روم موردنظر بود یک سری اکشن ها انجام بشه؟
آقا یه سوال دیگه... آقا جسم اندرون بازی من یه چیز تو مایه های شیطونکه. خب؟ واس همین باید مدام بالا و پایین بره. (یعنی سر جاش که هست باید هی یه پرش های کوچولویی داشته باشه) خب؟ حالا من برای این جسم پرش گذاشتم. (با زدن space). خب؟ بعد واسه این که تو خلا نتونه بپره از check Empty استفاده کردم و تیک نات رو گذاشتم و y رو 1 کردم (وگرنه می تونیم تو هوا هی space بزنیم و بریم تو کار پرواز!). خب؟ حالا اون (همون شیطونکه) هی می پره دیگه، در نتیجه زیرش خیلی اوقات خالی می مونه و چون دستور check Empty رو دادم دیگه نمی پره. حالا من چی کار کنم که هم بپره تو این شرایط و هم تو جای خالی نپره! و هم یه کاری می خواستم بکنم... اینکه تو خلا فقط یه بار بپره. مثل بازی هایی هست که یه بار پرش رو می زنی، یه بار هم تو هوا می زنی باز عمل می کنه و بیشتر می پره ولی سومین بار دیگه نمیشه. آقا اگه هیچی از حرف هام رو نفهمیدی یه دور دیگه بخون اگه باز هم نفهمیدی جان من یه بار دیگه با دقت بخون ولی اگه دیگه نفمیدی این رو جواب بده: چطور میشه تو هر شرایطی پرید ولی نه این طور که تو هوایی هم اگه پرش رو بزنی باز هم بپره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)