حالا این پارالاکس رو چجوری باید درست کرد ؟
برنامه خاصی داره ؟ یا پلاگینه ؟
اسم برنامه که باش کار می کنی چیه؟
حالا این پارالاکس رو چجوری باید درست کرد ؟
برنامه خاصی داره ؟ یا پلاگینه ؟
اسم برنامه که باش کار می کنی چیه؟
خب !!!
بررسی شد ، منم همون مشکل رو داشتم ( عجیبه (!) ).
ولی یجوری میشه بهترش کرد : از Newton Collision Convex Hull استفاده کن بجای Tree ، همون کار رو تقریبا انجام میده .
ولی بجاش افت فریم نداری .
بازم دنبالش رو می گیرم ببینم چی میشه و چجوری میشه درستش کرد !نمیشه از Newton Collision Convex Hul استفاده کرد چون مدل شکلش ناجوره ! لو پلی هم که میسازم چند تا جسم رو که بهشون Newton Collision Tree میدم همین مشکل پیش میاد .سلام
مدلت Low پلی نیست احتمالا
برا چه کاری می خوای از Newton Collision Tree استفاده کنی ؟ ، برا اشکالی که شکل هندسی ندارند از Convex Hull باید استفاده کنی
كسی ميتونه يه سورس از يه بازی ماشين رو برام بذاره؟؟؟
نکنه منظورت بلندره؟؟من با یک برنامه شناخته نشده کار میکنم که تو ایران فعلان اینجور که بوش میاد اختصاص خودمه
یه خبر خوب به زودی Nvidia Physx به Quest اضافه می شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چند تا سوال داشتم در مورد گیم سازی تو کوئست که ممنون می شم جواب بدین
1.روش ساختن منوی لودینگ
(بلدم finite state machine استفاده کنم اما نمی تونم منوی لودینگو که اول اکثر بازیا میاد درست کنم)
2.چطوری ماوسو در حالت ران مد حذف کنم و تغییر بدم
در ضمن اگه سایت خوب برا مدل آماده یا تکسچر و صدا می شناسین ممنون می شم معرفی کنین
ممنون
farbod123
سلام
خوب مشکلت با Progsses Bar ه ؟
اگه اره که Progsses Bar 2 تا مستطیل که یه دونه واسه Background یه دونه اونی که پر می شه فقط باید Size ش رو ++ کنی
موسم یه Chanal هست که اسمش MouseVisible هست که وقتی اونو به 3d sence وصل کنی هل می شه
در مورد اول Progsses Bar من هم مشکل دارم می دونم چطوری یک Progsses Bar بسازم فقط نمی دونم اطلاعات مورد نظر مثلا چقدر از صفجه رندر شده را نمی دونم.
یه سوال خیلی ساده دیگر هم دارم لطفا بهم نخندید:چطوری از آب کوئست استفاده کنم؟
اول یه معذرت خواهی بکنم از همه چون چند روز نبودم رفته بودم........
این رو بررسی کن ببین بدرد می خوره یا نه ؟!
Quest3D 4.X\Examples\Power\Water Rendering 3.6.3
اگه مشکلی داشتی بپرس تا بهت بگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)