پیش شماره و منطقه مخابراتی ؟
نوع اکانت ؟
مودم ؟
به مرکز مخابرات تون نزدیکید ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پیش شماره و منطقه مخابراتی ؟
نوع اکانت ؟
مودم ؟
به مرکز مخابرات تون نزدیکید ؟
سلام
اکانت شبانه من ساعت 6:45 قطع می کنه حالا شما چطور تا ساعت 7 یا 7:45 کانکت میشین ؟؟؟؟؟
و من بیشتر از 650 مگ نمیتنونم دانلود کنم
متوسط سرعت دانلود شبانه و روزانه شما چقدره ؟
پیش شماره و مرکز مخابراتی تون بعلاوه مودم تون چیه ؟
ممنون
دوستانی که میگن چطور تا 7:45 داونلود میکنم باید بگم که من قبل از ساعت 6:45 یعنی 6:44 دیسکانکت مشوم و دوباره آنلاین میشم و می تونم تا یک ساعت یعنی ساعت 7:45 آنلاین بمونم
حتما آزمایش کنید ...
ای کاش من هم مثل بعضی ها سرعت 50 رو در داونلود شبانه ببینم ...
مخابرات مدنی-443 -huawei هست مودمم که 2 سال پیش صبا نت خودش داده
برنامه ای نیست که خودش 6/44 قطع کنه بعد وصل شه ؟
فکر کنم رکورد دست خودمه یه بار از ساعت 3 تا 7:45 بالاتر از 900 مگابات دانلود داشتم !!!![]()
دوست عزیزم تو اکثر جاها مخصوصا بر این ترترنت ( ببخشید اینترنت ) یه سری مقادیر عملی تعریف میکنیم و یه سری مقادیر تئوری که هیچ وقت با هم برابر نیستند
مثلا شما با خودت حساب کتاب کردی که اینقدر دانلود میکنم ولی میبینی در عمل این طور نیست
زمانی که خودم صبانت داشتم مصادف شده بوود با ماه رمضون و یه سفارش دانلود تورنت فوری داشتم بنابر این مجبور بوودم که 30 شب ماه رمضون رو شب بیداری بکشم و . .. . .
شما با خودت حساب کن ببین میتونی 90 شب نخوابی ؟ ( چون این هی قطع میشه ممکنه سایت سرویس دهندم اذیتت کنه و قطع بشه یا ای پیت عوض بشه و آپلودات تو تورنت برات ثبت نشه و . . . بنابراین مجبوری جلو سیستم بیدار باش بدی )
که بعیده
بنابراین هیچ وقت نمیشه به این تئوری جامه ی عمل پوشاند![]()
مثل ایمکه مام نموردیمو درست کار کردن صبا رو دیدیم
در ساعت 3 الی 4 میانگین 16 کیلو در ثانیه
درساعت 4 الی 5 میانگین 52 کیلو در ثانیه
در ساعت 5 الی 5:40 میانگین 44 کیلو در ثانیه
من که سر از کار صبا در نمیارم ساعت 4 بود که با سرعت 10 کیلو در ثانیه داونلود میکرد که دیس شد و دوباره آن شد و با سرعت 55 داونلود کرد نکنه مشکل از مودم یا از خطوط باشه؟؟ که با قطع و وصل شدن درس میشه
330 ولیعصر
a6
dlink dsl 322t ( البته دیگه از این مودم پیدا نمیکنین هاا) هم usb داره هم اترنت
نه زیاد
بله درست میگی مسعود جان !
ولی منم یه نیمچه سروری دارم (با چند نفر اشتراکی) کلیه فایل ها رو از هاست های اشتراکی و ... دانلود میکنم رو اون تا بتونم از قابلیت لینک مستقیم و ریزوم و ... استفاده کنم
بنابراین با دیس شدن هاش مشکلی نخواهم داشت ، پروسه روشن و خاموش شدن پی سی و کانکنت و ری کانت و دانلود رو هم میشه براحتی اتوماتیک کرد !
کلاً من فیلم و اینا دانلود نمیکنم یا از تورنت هم استفاده نمیکنم ، کاربردم دانلود نرم افزار و ایبوک و مجلات و ... هستش برای درس و کارم
بنابراین اگه بتونم روزی 500 مگ هم دانلود کنم با کمترین هزینه ممکنه (حالا از هرشرکتی) برام کافیه !
ولی مساله اینه که من اول بتونم به منطقه خودمون adsl بیارم !!!!!!
Last edited by aie_saber; 11-07-2008 at 13:12.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)