تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 99 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام. من یک لب تاپ hp dv5 1060 دارم، و به مشکل برخوردم. ابتدا لازمه بگم:
    - وقتی خریدم، دو تا درایو داشتم، یکی درایو ویندوز و دیگری درایو بکاپ. با روش توضیح داده شده توی این تاپیک، درایور ویندوز رو به دو درایو تبدیل کردم. ولی به درایو بکاپ دست نزدم. الآن سه تا درایو دارم: درایو c (درایو ویندوز)، درایو D (درایو بکاپ) و درایو F (پارتیشن جدید که از درایو c جدا کردم)

این نوت بوک های hp، یه برنامه به نام HP Protected Smart روشون فعال هست که این توضیحاتشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

امروز من اومدم این برنامه رو باز کردم و بستمش، موقع بستن not responded شد و مجبور شدم سیستم رو ریستارت کنم، وقتی سیستم دوباره بالا اومد، دیدم درایو بکاپم رو بصورت فرمت نشده نشون میده و بهش دسترسی ندارم. از system resotore هم استفاده کردم ولی بهم پیغام داده که نمیتونه سیستم ریستور رو اجرا کنه.
    نمیدونم اون برنامه چطوری زده درایو بکاپم رو اینجوری کرده، ولی دو تا سوال دارم:
    1- اگه من از دی وی دی کارخونه استفاده کنم، درایو بکاپ درست میشه یا فقط درایو ویندوز به روز اول برمیگرده؟
    2- اگه من از دی وی دی کارخونه استفاده کنم، اطلاعات درایو F (پارتیشن جدیدی که از درایو C اسپلیت کرده بودم) هم پاک میشه و باز دوباره دوتا درایو خواهم داشت یا اینکه به پارتیشن جدید دست نمیزنه و پارتیشن بندی نمیکنه و فقط اطلاعات رو برمیگردونه؟ (چون روی درایو F اطلاعات زیادی دارم و نمیتونم براحتی ازش روی دی وی دی بکاپ بگیرم)
    اون وقتی not responding بود این کارو کردی ؟ احتمالا برنامه با خطا بسته شده و زده خراب کاری کرده!

1- خوب فکر نمیکنم پارتین ریکاوری به این راحتی خراب شده باشه که نشه با f11 زدن موقع بوت بهش دسترسی نداشت ! اگر با دی وی دی بک آپ یک Recovery انجام بدید احتمال داره برنامه HP total care : recover console درست بشه چون تنظیمات پارتیشن رو هم اصلاح می کنه (توی سری DV6 این طوری بود) ... راستی بگم اطلاعاتش باید سر جاش باشه چون اطلاعات پارتیشن ریکاوری رو بر نمی گردونه !

2- خیر ریکاوری HP فقط محتویات پارتیشن C را به شرط داشتن فضای کافی دستکاری میکنه و با باقی پارتیشن ها کاری نداره

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

دوستان من میتونم از ریکاوری لبتاب دیگه که هم مدل خودم هست استفاده کنم؟لبتابم HP Pavilion DV4-1050ee

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بله میشه ... فقط بعد ریکاوری کردن ، باید به System properties در control panel رفته و در زیر صفحه ، product code خود را change کنید و به اون چیزی که روی لیبل زیر لپ تاپ هست ، تغییر بدید تا مشکلی در رجیستر ویندوز و آپدیت های آن مشکلی پیش نیاید

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

برنامه ای برای ریکاوری گرفتن هست؟اگر هست لینک دانلود رو بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اون وقتی not responding بود این کارو کردی ؟ احتمالا برنامه با خطا بسته شده و زده خراب کاری کرده!
    سلام.بله. موقعی که not responding بوده بستمش و خراب کاری کرده. به hp ایمیل زدم گفت که این برنامه هارد رو به همون دو پارتیشن c و d میشناسه و محافظت میکنه برای همین ممکنه وقتی که پارتیشن بندی هارد تغییر کرده این برنامه دچار مشکل شده. (البته من دوماه پیش پارتیشن بندی کردم اما دو روز پیش که این برنامه not responding شد این مشکل پیش اومد.)
    1- خوب فکر نمیکنم پارتین ریکاوری به این راحتی خراب شده باشه که نشه با f11 زدن موقع بوت بهش دسترسی نداشت ! اگر با دی وی دی بک آپ یک Recovery انجام بدید احتمال داره برنامه HP total care : recover console درست بشه چون تنظیمات پارتیشن رو هم اصلاح می کنه (توی سری DV6 این طوری بود) ... راستی بگم اطلاعاتش باید سر جاش باشه چون اطلاعات پارتیشن ریکاوری رو بر نمی گردونه !
    میشه لطف کنین این روش رو توضیح بدین؟ نمیدونم دقیقا چجوری باید اینکار رو بکنم.
    2- خیر ریکاوری HP فقط محتویات پارتیشن C را به شرط داشتن فضای کافی دستکاری میکنه و با باقی پارتیشن ها کاری نداره
    شما مطمئن هستی؟ نمایندگی hp هم همین حرف شما رو زده، ولی ساپورت سایتش این جواب رو داده و من رو به شک انداخته:

if you restore the notebook to factory settings using Recovery discs it will restore the hard drive partitions into C drive (OS) and D drive (recovery partition) will be created.

please be informed that the only way to restore the recovery paritition on the "D" drive is to restore the notebook back to factory settings using the Recovery Disks as mentioned
    earlier. However, once the notebook is restored back to factory setting, all the harddrive will be formatted which will result in the loss of data. Therefore, if you wish to get the recovery partition back, you may have to backup all important data and then restore the notebook to factory settings using the recovery partition.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

شما مطمئن هستی؟ نمایندگی hp هم همین حرف شما رو زده، ولی ساپورت سایتش این جواب رو داده و من رو به شک انداخته:
    خوب منظورش از کل هارد درایو همان حالت دیفالت خودش هست یعنی پارتیشم c و d ... به الباقی کاری نداره

میشه لطف کنین این روش رو توضیح بدین؟ نمیدونم دقیقا چجوری باید اینکار رو بکنم.
    وقتی سیستم رو روشن میکنید و لوگوی hp میاد که زیرش دکمه های ورود به بخش های تنظیمات و بوت و ریکاوری و ... رو نوشته ، دکمه f11 رو بزنید تا وارد کنسول ریکاوری بشید... یه عکس از لپ تاپ خودم گرفتم و ضمیمه کردم (DV6650)

با این برنامه می تونید ریکاوری کنید ... اگر اجرا نشد باید از دیسک های بک آپی که قبلا تهیه کردید در زمان سالم بودن سیستم، استفاده و این برنامه را لود کنید.

توضیح خاصی نداره ... و روش اش خیلی ساده است ... کافیه در عکس دوم گزینه recover رو بزنی تا پارتیشن سیستم و ریکاوری فرمت و دوباره ایجاد شوند (از روی سی دی فقط می توان پارتیشن D را تعمیر کرد)

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

برنامه ای برای ریکاوری گرفتن هست؟اگر هست لینک دانلود رو بدید
    قبلا معرفی شده ... Norton ghost V14.0 بهمراه دیسک بوت (نسخه Bootable)

بهتره برید بازار 1000 تا 2000 تومان بدید بخرید چون نسخه بوت اش روی سی دی اینترنتی گیر نمیاد !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب منظورش از کل هارد درایو همان حالت دیفالت خودش هست یعنی پارتیشم c و d ... به الباقی کاری نداره
    وقتی سیستم رو روشن میکنید و لوگوی hp میاد که زیرش دکمه های ورود به بخش های تنظیمات و بوت و ریکاوری و ... رو نوشته ، دکمه f11 رو بزنید تا وارد کنسول ریکاوری بشید... یه عکس از لپ تاپ خودم گرفتم و ضمیمه کردم (dv6650)
    با این برنامه می تونید ریکاوری کنید ... اگر اجرا نشد باید از دیسک های بک آپی که قبلا تهیه کردید در زمان سالم بودن سیستم، استفاده و این برنامه را لود کنید.
    توضیح خاصی نداره ... و روش اش خیلی ساده است ... کافیه در عکس دوم گزینه recover رو بزنی تا پارتیشن سیستم و ریکاوری فرمت و دوباره ایجاد شوند (از روی سی دی فقط می توان پارتیشن d را تعمیر کرد)
    موفق باشید
    خیلی متشکرم. فقط دوتا سوال دارم. برای اینکار باید دی وی دی ریکاوری رو گذاشت یا نه؟ چون اگه از دی وی دی ریکاوری استفاده نکنیم، چجوری میخواد اطلاعات پیش فرض رو برگردونه؟
    دوم اینکه برای برگردوندن اطلاعات درایو بکاپ، راه دیگه ای نیست؟ چون با این راه پیشنهادی شما، درایو سیستم عامل هم دوباره فرمت میشه ولی الآن باهاش مشکلی ندارم و کاملا آپدیت هست. (آپدیت دوباره مصیبته)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بله من گفتم .. کلا دو روش موجوده :

1- استفاده از کنسول ریکاوری درون پارتیشن مخفی D که با F11 هنگام بوت زدن لود میشه ( نیاز داره پارتیشن سالم باشه)

2- استفاده از دی وی دی های ریکاوری

___

خیر راه ساده دیگه ای نیست ! کلا ریکاوری یعنی بازگردانی سیستم عامل و چون این نرم افزارها بصورت image writer کار می کنند ، اطلاعات قبلی رو حذف و جایگزینی می کنند (فرمت پارتیشن سیستم عامل)

البته یک راه دیگر هم هست که یکم طول میکشه اما خوب ، چاره ای دیگر نیست :

اول بیایید و با Norton ghost از پارتیشن C یک بک آپ تهیه کنید توی پارتیشن F . بعد این کار ، ریکاوری کنید. بعد ریکاوری دوباره با نرم افزار ghost نسخه بوت ، اطلاعات پارتیشن C رو از پارتیشن F انتقال بدید و ویندوز قبلی خودتون رو داشته باشید

این طوری اطلاعات از بین نخواهند رفت (چون شما برشون می گردونید) و همچنین شما پارتیشن D را تعمیر کردید

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    اول از زحمتتون تشکر می کنم
    بعد یه سوال دارم
    رو هاردم 4 تا پارتیشن هست یکی حدود 70-80 MB و یکی 220GB-os و یکی 10GB-recovery و4GB .اول که با win می خواستم پارتیشن بندی کنم نشدeror مربوط به 4 تا primary رو داد.
    بعد با paragon پارتیشن بندی کردم reset کرد و پارتیشن رو ساخت اما unallocated هست.و مشخص نیست.چطور میشه از این حالت خارج بشه؟؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •