تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 1126 اولاول ... 2531323334353637383945851355351035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی.بالاخره با لطف خدا مسئله خدمت من که حل شد.اکه کسی مشکلش مثل من هست نگران نباشه:
    کسانی که زمان کنکور دادن (مثلا اواخر مرداد واسه من) هنوز تو فرجه بعد از تحصیل بودن و یا هنوز وارد غیبت نشده بودن حتی اگردفترچه خدمت پست نکرده باشن می تونن تو تمامی دانشگاهها ثبت نام کنن.حالا می خواد پیام نور باشه یا هر دانشگاه دیگه اعم از آزاد یا غیر انتفاعی.

دیروز و امروز نظام وظیفه بودم و از بابت نظام وظیفه که خیالم راحت شد.بعدش هم که رفتم دانشگاه پیام نور و اونجا هم از روی بخشنامه نگاه کرد و گفت مشکلی نداره.نامه از طرف نظام وظیفه هم لازم نیست بیاری. ما خودمون واسه نامه اقدام می کنیم.
    خدا رو شکر مشکل ما که حل شد.ایشلا واسه بقیه هم حل شه

2. این کاربر از hamed_aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازم که زمان ثبت نام رو عقب انداختن اینا
    بچه ها یه چیز دیگه .شما موقع ثبت نام فراگیر معدل دیپلم رو چی وارد کردین؟
    من معدل کل 3 ساله آخر دبیرستان رو وارد کردم اون دیپلمه دیگه نه؟ موقع ثبت نام گیر ندن بگن باید معدل پیش دانشگاهی رو وارد میکردی؟

اتفاقا منم یکی از دوستام معدل دیپلمش رو اشتباه زده و الان نمی دونه وضعیتش چجوریه؟اگه دیپلمش رو بالاتر زده باشه که قطعا قبولیش لغوه.ولی اگر پایین تر زده باشه شما می دونین وضعیتش چی میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اتفاقا منم یکی از دوستام معدل دیپلمش رو اشتباه زده و الان نمی دونه وضعیتش چجوریه؟اگه دیپلمش رو بالاتر زده باشه که قطعا قبولیش لغوه.ولی اگر پایین تر زده باشه شما می دونین وضعیتش چی میشه؟
    نه والا دقیق نمیدونم.الان خودمم موندم چه طور میشه چون خودمم معدل کل دوره 3 ساله رو وارد کردم نه پیشدانشگاهی.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته شما معدلت رو درست وارد کردی.باید بالاترین معدل دیپلم ( یعنی یا کل یا سال) رو وارد می کردی.
    البته به نظرم اگه اشتباهی وارد کرده باشی قریب به یقین قبولیت لغو که نمی شه.همونجا موقع ثبت نام معدل واقعیت رو با معدل کنکورت جمع می زنن.اگه با شرایط جدید باز هم قبول باشی که فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد.به نظر من که نباید غیر از این باشه.اگه اینطوری باشه پس تکلیف کسانی که این همه درس خوندن با یه اشتباه ساده که مرتکب شدن چی می شه؟من از دیروز دو بار رفتم دانشگاه پیام نور ولی یادم رفت که بپرسم.حالا اگه کسی خبر دقیقی داره بگه.
    راستی اگه کسی شماره پیام نور مرکز تحت نظارت تهران رو داره بده.من چند تا شماره از اینترنت پیدا کردم،ولی هیچ کدوم بر نمی دارن.
    ساختمان استان تهران و ساختمان شماره يک مرکز تهران - آدرس : تهران - خيابان استاد نجات الهي - نبش خيابان سپند - دانشگاه پيام نور استان و مرکز تهران
    -تلفن : 88801090
    -دورنگار : 88915000
    ساختمان شماره يک آموزشي ( ساختمان تحصيلات تکميلي )
    -آدرس : تهران - خيابان استاد نجات الهي - خيابان شهيد فلاح پور - پلاک 35
    -تلفن :
    -دورنگار : 88800252
    ساختمان شماره دو آموزشي ( ساختمان آزمايشگاهها )
    -آدرس : تهران - خيابان شهيد مطهري - خيابان فجر - کوچه مدائن
    -تلفن : 88843032-4
    -دورنگار :
    ساختمان شماره سه آموزشي
    -آدرس : تهران - خيابان ÷اسداران - خيابان تنگستان چهارم
    -تلفن : 22833061

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

شروع انتخاب واحد و حذف و اضافه از فردا برای تمام دانشجویان پیام نور
    reg.pnu.ac.ir

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حامد جان
    خوشحالم که کارت درست شد
    من اخه زیاد رفتم نظام وظیفه بابت معافیت به همین دلیل گفتم
    اما هنوز مشکل من حل نشده نمیدونم کی امتحانش است داره کفرم در میاد
    کسی اطلاعی نداره به ما کمک برسونه بابا دارم حرص میخورم
    اخه این چه وضعیتیییییییییی خدا جون
    از مردودی ها تکمیل ظرفیت نمیگیرن؟ایا درسته

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

البته شما معدلت رو درست وارد کردی.باید بالاترین معدل دیپلم ( یعنی یا کل یا سال) رو وارد می کردی.
    البته به نظرم اگه اشتباهی وارد کرده باشی قریب به یقین قبولیت لغو که نمی شه.همونجا موقع ثبت نام معدل واقعیت رو با معدل کنکورت جمع می زنن.اگه با شرایط جدید باز هم قبول باشی که فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد.به نظر من که نباید غیر از این باشه.اگه اینطوری باشه پس تکلیف کسانی که این همه درس خوندن با یه اشتباه ساده که مرتکب شدن چی می شه؟من از دیروز دو بار رفتم دانشگاه پیام نور ولی یادم رفت که بپرسم.حالا اگه کسی خبر دقیقی داره بگه.
    راستی اگه کسی شماره پیام نور مرکز تحت نظارت تهران رو داره بده.من چند تا شماره از اینترنت پیدا کردم،ولی هیچ کدوم بر نمی دارن.
    ساختمان استان تهران و ساختمان شماره يک مرکز تهران - آدرس : تهران - خيابان استاد نجات الهي - نبش خيابان سپند - دانشگاه پيام نور استان و مرکز تهران
    -تلفن : 88801090
    -دورنگار : 88915000
    ساختمان شماره يک آموزشي ( ساختمان تحصيلات تکميلي )
    -آدرس : تهران - خيابان استاد نجات الهي - خيابان شهيد فلاح پور - پلاک 35
    -تلفن :
    -دورنگار : 88800252
    ساختمان شماره دو آموزشي ( ساختمان آزمايشگاهها )
    -آدرس : تهران - خيابان شهيد مطهري - خيابان فجر - کوچه مدائن
    -تلفن : 88843032-4
    -دورنگار :
    ساختمان شماره سه آموزشي
    -آدرس : تهران - خيابان ÷اسداران - خيابان تنگستان چهارم
    -تلفن : 22833061
    آره من معدل کل 3 ساله دبیرستان رو وارد کردم نه پیش دانشگاهی.
    والا تو این آیین نامه ها یه چیزایی خوندم در مورد تراز کردن و معدل .دقیق نمیدونم کدوم بود.شما اینا رو با دقت بخون فکر کنم یه چیزایی در مورد کم یا زیاد نوشتن معدل دستگیرت بشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حامد جان
    خوشحالم که کارت درست شد
    من اخه زیاد رفتم نظام وظیفه بابت معافیت به همین دلیل گفتم
    اما هنوز مشکل من حل نشده نمیدونم کی امتحانش است داره کفرم در میاد
    کسی اطلاعی نداره به ما کمک برسونه بابا دارم حرص میخورم
    اخه این چه وضعیتیییییییییی خدا جون
    از مردودی ها تکمیل ظرفیت نمیگیرن؟ایا درسته
    تا اونجایی که خبر دارم فکر کنم پارسال از مردودین باز هم امتحان گرفتن امسالو نمیدونم.بهتره حضوری برید بپرسید.ایشالا که دوباره امتحان بگیرن مشکلتون حل شه.ولی جدا بی برنامه هستن هر بار یه چیزی میگن حتی به آیین نامه های خودشون هم عمل نمیکنن.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چرا روزه شک دار میگیرید ؟! اینم بخشنامه جدید پیام نور برای ثبت نام ترم جدید :

کد:
    بخوانید و تحلیل کنید
    اگه بازم شک دارید..خوب تا شنبه که ثبت نام شروع میشه بصبرید .

با تشکر از دوست عزیزم جناب gaxter که زحمت لینک رو کشیدن
    ممنون
    در مورد این دستور العمل بیشتر این جور استنباط کردم که مربوط به کسایی میشه که از طریق آزمون سراسری وارد دانشگاه شدن نه فراگیر.چون اگه دقیق بخونیدش بیشتر قسمت ها نوشته پذیرفته شدگان آزمون سراسری.
    اگه طبق قول خودشون و طبق چیزی که در دفترچه ثبت نامشون نوشته بودن عمل کنند باید همزمان بشه هم آزاد و پیام یا هم آزاد و دولتی رو خوند.
    البته مرده شور کل سیستمشونو ببره باز هم اینجا خودشون اشاره کردن که میشه همزمان هر درو رو خوند.صفحه اول سایتشون .پایین صفحه : سوالات متداول
    کد:
    ولی اگه بخوان دبه در بیارن چون تو دفترچه ثبت نام هم اعلام کرده بودن که میشه پس 100 درصد کارشون غیر قانونیه.

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون
    در مورد این دستور العمل بیشتر این جور استنباط کردم که مربوط به کسایی میشه که از طریق آزمون سراسری وارد دانشگاه شدن نه فراگیر.چون اگه دقیق بخونیدش بیشتر قسمت ها نوشته پذیرفته شدگان آزمون سراسری.
    اگه طبق قول خودشون و طبق چیزی که در دفترچه ثبت نامشون نوشته بودن عمل کنند باید همزمان بشه هم آزاد و پیام یا هم آزاد و دولتی رو خوند.
    البته مرده شور کل سیستمشونو ببره باز هم اینجا خودشون اشاره کردن که میشه همزمان هر درو رو خوند.صفحه اول سایتشون .پایین صفحه : سوالات متداول
    کد:
    ولی اگه بخوان دبه در بیارن چون تو دفترچه ثبت نام هم اعلام کرده بودن که میشه پس 100 درصد کارشون غیر قانونیه.
    اول اینکه معدل رو درست وارد کردی..یعنی از بین معدل کل و معدل دیپلم ،هر کدوم بالاتر بود رو باید وارد میکردی

دوم اینکه عمرا دبه کنن !! دیروز شماره یه موسسه پیام نور معتبر دیگه تو تهران رو گرفتم و پرسیدم و اونها هم گفتن میشه (آزاد-پیام نور)

اما معضلی که فکر منو هم مشغول کرده همین قضیه اصل گواهی پیش دانشگاهی و دیپلم هست !! این عزیزانی که تعیین کردن ما می تونیم همزمان یجا بخونیم ،فکر کنم این قسمت قضیه رو فراموش کردن که اصل مدارک دست دانشگاست..البته کپی مشکل نداره چون میرید دانشگاه و بهتون میدن کپی بگیرید.

12. این کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •