سلام
کسی نیست راهنمایی کنه؟ لطفا اگر اطلاعاتی دارید در اختیارم قرار بدید تا تصمیم درستی بگیرم؟
سلام
کسی نیست راهنمایی کنه؟ لطفا اگر اطلاعاتی دارید در اختیارم قرار بدید تا تصمیم درستی بگیرم؟
بدون مرخصی چی؟ میشه 2 ترم نرفت؟
مجازی نسبت به آزاد کدوم بهتره؟
آیا توی مدرک عنوان مجازی را می نویسند. لطفا راهنماییم کنید؟ ممنونم.
بدون مرخصی چی؟ میشه 2 ترم نرفت؟
مجازی نسبت به آزاد کدوم بهتره؟
آیا توی مدرک عنوان مجازی را می نویسند. لطفا راهنماییم کنید؟ ممنونم.
بدون مرخصی نمیتونید
درباره مدرک مجازی اطلاع دقیقی ندارم..
من خودم چیزی رو انتخاب میکنم که توی ایران رسمیت بیشتری داشته باشه بنظرم آزاد بهتر از مجازی هست
![]()
سلام ... شاید سوالم بی ربط باشه ... راستش من تصمیم گرفتم واسه ارشد بخونم ( سال 89) الان هم سربازم ( 2 ماه دیگه تمومه) .. بعدش می خوام کل وقتمو بزارم وتسه ارشد ....
چند سوال .........................
ایا لازمه در کلاس های کنکور ... شرکت کنم ؟
اگه نتونم در کلاس کنکور شرکت کنم و فقط بخوام جزوات رو بگیرم از چه موسسه ای بهتره جزوات رو بگیرم (پارسه .. ماهان.....)
ایا می ارزه پول بدی جزوات رو بگیری ............................
یکی از دوستان با رتبه 500 دانشگاه شیراز قبول شده ( مهندسی برق) ایا واقعا امکان داره با این رتبه دانشگاه شیراز قبول شد ( کنکور 87).....
رشته خودمم مهندسی برق....
راستش راهنمایی کنین از کجا و جه جوری شروع کنم
Last edited by sina1415; 16-12-2009 at 10:50.
کسی میدونه بهترین کتاب های تست واسه ارشد حسابداری چیه ؟
سلام.
منظورتون کنکور بهمن 88 هست؟!!! بنظر خودتون تا دو ماه دیگه که شما می خواین شرکت کنید یکم دیر نمی شه واسه شروع؟
فکر کنم منظورتون کنکور 90 باشه.
شما باید اولش مطالب رو بفهمید و کل وقتتون رو نزارید واسه تست. اول بفهمید چی به چیه بعد برای تمرین تست بزنید.
کلاس های کنکور در صورتی که نتونید خودتون بخونید بد نیستند ولی در کل توصیه نمی کنم . کتاب های خوبی تو بازار هست واسه برق. مثل انتشارات پردازش، پوران پژوهش، پارسه، راهیان ارسد
فکذ کنم دوستتون با این رتبه از دانشگاه صنعتی شیراز قبول شده نه از دانشگاه شیراز.
اول سعی کنبد مطالب رو بفهمید بعد تمرین کنید و برای تسلط تست بزنید.
موفق باشید
سلام اره کنکور 90 منظورمه .... جزوه های کدوم موسسه واسه برق پیشنهاد می کنین ....
اون دوستم گفت دانشگاه شیراز مهندسی برق قدرت کارشناسی ارشد قبول شده ... مگه خود دانشگاه شیراز با دانشگاه صنعتی شیراز چی فرقی از نظر مدرک و ... داره ؟( تو دفترچه که من نگاه کرده بودم فقط نوشته بود دانشگاه شیراز نه دانشگاه صنعتی شیراز)
یه سوال دیگه هم دارم .... این قضیه ازدواج که کسی متاهل باشه 20درصد سهمیه داره درسته ... اگه این طوریه که باید قید کنکور رو بزنم ... نه سهمیه بسیج دارم نه متاهلم ... یعنی میشه دانشگاه روزانه قبول شد با یک سال وقت گذاشتن؟؟؟؟؟؟
سلام دوباره.
من جزوه موسسه ی خاصی رو پیشنهاد نمی کنم . شما باید از هر انتشاراتی بهترین رو انتخاب کنید.
بنظرم مصاحبه افراد برتر کنکور رو بخونید که خیلی کمک می کنه.
ولی مثلا برای مدار شما باید چندین منبع داشته باشید تا درصد بالایی بزنید مثل کتاب اقای عابدی (امیرکبیر)، پوران پژوهش، پارسه و تمرینات جبه دار. ببینید با این منبع امکان نداره شما با خوندنش پایین 60 بزنی مدار رو.
دانشگاه صنعتی شیراز یه دانشگاه دیگه هست و دانشگاه جدیدیه ( فکر کنم) در کنکور 88 هم که دانشجو ور میداشت 87 رو نمی دونم. ولی تا رنبه 700 هم ازش صنعتی شیراز قبول شده داشتیم.
دانشگاه شیراز قدیمی تر هست و مسلما معتبر تر باید باشه. ولی دانشگاه های صنعتی خیلی خوب دارن رشد می کنند و بزودی دانگاه های معتبر کشور می شن تو مهندسی .البته خیلی هاشون هستن مثل شریف ، اصفهانو..
بسیج مکه تو روزانه تاثیر نداره و فقط به دانشگاه آزاد مربوط میشه.
متاهل شدنم که بنظرم نمی صرفه!!!! بابا درستو بخون خودتو با حاشیه ها درگیر نکن!
موفق باشی.
سلام.من يه راهنمايي مي خواستم.به نظرتون كارشناسي ارشد يه گرايش كامپيوتر بخونم بهتره يا يكي از گرايش هاي مديريت.البته با ليسانس نرم افزار.
سلام .آیا سهميه 20 درصدي به داوطلبان متأهل امسال اجرا می شود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)