تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 288 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام...
    این شرکت در آزمون های ورودی آموزشگاه ها و موسسه های دولتی پولی چیه؟ برای کارشناسی ارشد هم میشه؟ کسی میدونه آیا میشه توی دانشگاه های دولتی بدون کنکور درس خوند اگر میشه چقدر پول می گیرند؟ منظورم اینه که دانشگاه دولتی چطوریه که میگن بعضی ها حالا مقطع کارشناسی ارشد را نمیدونم ولی تو مقطع کارشناسی پول میدن مثلا میرن حتی شریف هم میشینن؟ کسی کلا میدونه که دانشگاه های دولتی تو مقطع کارشناسی ارشد هم ( با پول ) دانشجو ثبت نام می کنند یا نه؟ هزینه اش چقدر میشه برای هر ترم؟ اصلا این چیزی که گفتم درسته یا اینکه نه صحت نداره؟ میدونم که برای اونایی هست که خیلی مایه دارند ولی می خوام بدونم آیا همچنین چیزی هم وجود داره؟
    فراگیر پیام نور واقعا شرایطش چطوریه؟ چون من خیلی در موردش شنیدم که میرن و ثبت نام میکنند. درسته که میگن مدرک معادل میدن؟ این مطلب در مورد کارشناسی ارشد هم درسته؟ یعنی مدرک معادل کارشناسی ارشد میدن یا اصل؟ فراگیر پیام نور نسبت به مجازی و آزاد کدوم بهتر است؟
    در مورد مجازی اطلاعات بیشتر را از کجا میتونم به دست بیاورم؟آیا مقاله هم باید داشته باشیم؟ شرط معدل میخوان ؟ یا اینکه هر کسی را که پول داشته باشه را ثبت نام می کنند؟ مدرک دانشگاه آزاد بهتره یا مجازی؟ آخه شهریه ثابت دانشگاه آزاد برای کارشناسی ارشد میگن 700 تومان هست ولی مجازی انگار 600 تومان هست؟ ثانیا مجازی مثلا برای یکی از دانشگاه های خوب کشور مثل علم و صنعت ایران هست، چطور میشه که مدرک آزاد معتبرتر از مجازی باشه؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید؟ دانشگاه آزاد برای کارشناسی ارشد بدون کنکور هم ثبت نام میکنه جدا از سهمیه دانشجویان ممتاز؟
    کلا جدا از مدرک دانشگاه سراسری در مقایسه این 3 تا مدرک زیر در مقطع کارشناسی ارشد کدام معتبرتره و هم از جهت موقعیت شغلی و هم در آینده برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا بیشتر به درد آدم میخوره؟ 1- فراگیر پیام نور(کارشناسی ارشد) 2- دانشگاه مجازی 3- دانشگاه آزاد

گیج شدم از بس چند روز تو تاپیک های مختلف گشتم.ممنون میشم اگر دوستان راهنماییم کنند و جواب سوالات بالا را بدهند؟
    همه با هم مساویند ولی برخی مساوی ترند...
    سلام
    کسی نیست راهنمایی کنه؟ لطفا اگر اطلاعاتی دارید در اختیارم قرار بدید تا تصمیم درستی بگیرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من فقط میدونم مجاز هستین 1ترم اول رو مرخصی بگیرین ..اطلاع ندارم هر دو ترم رو بشه مرخصی گرفت یا نه..

ولی معمولا کسایی که تو آزمون آزاد قبول میشن و میخوان فرصت قبولیشون رو از دس ندن و تو آزمون سراسری سال

بعد هم شرکت کنن،1ترم اول رو مرخصی میگیرن..

بدون مرخصی چی؟ میشه 2 ترم نرفت؟

مجازی نسبت به آزاد کدوم بهتره؟
    آیا توی مدرک عنوان مجازی را می نویسند. لطفا راهنماییم کنید؟ ممنونم.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بدون مرخصی چی؟ میشه 2 ترم نرفت؟

مجازی نسبت به آزاد کدوم بهتره؟
    آیا توی مدرک عنوان مجازی را می نویسند. لطفا راهنماییم کنید؟ ممنونم.

بدون مرخصی نمیتونید

درباره مدرک مجازی اطلاع دقیقی ندارم..

من خودم چیزی رو انتخاب میکنم که توی ایران رسمیت بیشتری داشته باشه بنظرم آزاد بهتر از مجازی هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

سلام ... شاید سوالم بی ربط باشه ... راستش من تصمیم گرفتم واسه ارشد بخونم ( سال 89) الان هم سربازم ( 2 ماه دیگه تمومه) .. بعدش می خوام کل وقتمو بزارم وتسه ارشد ....

چند سوال .........................

ایا لازمه در کلاس های کنکور ... شرکت کنم ؟
    اگه نتونم در کلاس کنکور شرکت کنم و فقط بخوام جزوات رو بگیرم از چه موسسه ای بهتره جزوات رو بگیرم (پارسه .. ماهان.....)
    ایا می ارزه پول بدی جزوات رو بگیری ............................
    یکی از دوستان با رتبه 500 دانشگاه شیراز قبول شده ( مهندسی برق) ایا واقعا امکان داره با این رتبه دانشگاه شیراز قبول شد ( کنکور 87).....
    رشته خودمم مهندسی برق....
    راستش راهنمایی کنین از کجا و جه جوری شروع کنم
    Last edited by sina1415; 16-12-2009 at 10:50.

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

کسی میدونه بهترین کتاب های تست واسه ارشد حسابداری چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام ... شاید سوالم بی ربط باشه ... راستش من تصمیم گرفتم واسه ارشد بخونم ( سال 89) الان هم سربازم ( 2 ماه دیگه تمومه) .. بعدش می خوام کل وقتمو بزارم وتسه ارشد ....

چند سوال .........................

ایا لازمه در کلاس های کنکور ... شرکت کنم ؟
    اگه نتونم در کلاس کنکور شرکت کنم و فقط بخوام جزوات رو بگیرم از چه موسسه ای بهتره جزوات رو بگیرم (پارسه .. ماهان.....)
    ایا می ارزه پول بدی جزوات رو بگیری ............................
    یکی از دوستان با رتبه 500 دانشگاه شیراز قبول شده ( مهندسی برق) ایا واقعا امکان داره با این رتبه دانشگاه شیراز قبول شد ( کنکور 87).....
    رشته خودمم مهندسی برق....
    راستش راهنمایی کنین از کجا و جه جوری شروع کنم
    سلام.
    منظورتون کنکور بهمن 88 هست؟!!! بنظر خودتون تا دو ماه دیگه که شما می خواین شرکت کنید یکم دیر نمی شه واسه شروع؟
    فکر کنم منظورتون کنکور 90 باشه.
    شما باید اولش مطالب رو بفهمید و کل وقتتون رو نزارید واسه تست. اول بفهمید چی به چیه بعد برای تمرین تست بزنید.
    کلاس های کنکور در صورتی که نتونید خودتون بخونید بد نیستند ولی در کل توصیه نمی کنم . کتاب های خوبی تو بازار هست واسه برق. مثل انتشارات پردازش، پوران پژوهش، پارسه، راهیان ارسد
    فکذ کنم دوستتون با این رتبه از دانشگاه صنعتی شیراز قبول شده نه از دانشگاه شیراز.
    اول سعی کنبد مطالب رو بفهمید بعد تمرین کنید و برای تسلط تست بزنید.

موفق باشید

7. این کاربر از Reman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

سلام.
    منظورتون کنکور بهمن 88 هست؟!!! بنظر خودتون تا دو ماه دیگه که شما می خواین شرکت کنید یکم دیر نمی شه واسه شروع؟
    فکر کنم منظورتون کنکور 90 باشه.
    شما باید اولش مطالب رو بفهمید و کل وقتتون رو نزارید واسه تست. اول بفهمید چی به چیه بعد برای تمرین تست بزنید.
    کلاس های کنکور در صورتی که نتونید خودتون بخونید بد نیستند ولی در کل توصیه نمی کنم . کتاب های خوبی تو بازار هست واسه برق. مثل انتشارات پردازش، پوران پژوهش، پارسه، راهیان ارسد
    فکذ کنم دوستتون با این رتبه از دانشگاه صنعتی شیراز قبول شده نه از دانشگاه شیراز.
    اول سعی کنبد مطالب رو بفهمید بعد تمرین کنید و برای تسلط تست بزنید.

موفق باشید
    سلام اره کنکور 90 منظورمه .... جزوه های کدوم موسسه واسه برق پیشنهاد می کنین ....

اون دوستم گفت دانشگاه شیراز مهندسی برق قدرت کارشناسی ارشد قبول شده ... مگه خود دانشگاه شیراز با دانشگاه صنعتی شیراز چی فرقی از نظر مدرک و ... داره ؟( تو دفترچه که من نگاه کرده بودم فقط نوشته بود دانشگاه شیراز نه دانشگاه صنعتی شیراز)
    یه سوال دیگه هم دارم .... این قضیه ازدواج که کسی متاهل باشه 20درصد سهمیه داره درسته ... اگه این طوریه که باید قید کنکور رو بزنم ... نه سهمیه بسیج دارم نه متاهلم ... یعنی میشه دانشگاه روزانه قبول شد با یک سال وقت گذاشتن؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام اره کنکور 90 منظورمه .... جزوه های کدوم موسسه واسه برق پیشنهاد می کنین ....

اون دوستم گفت دانشگاه شیراز مهندسی برق قدرت کارشناسی ارشد قبول شده ... مگه خود دانشگاه شیراز با دانشگاه صنعتی شیراز چی فرقی از نظر مدرک و ... داره ؟( تو دفترچه که من نگاه کرده بودم فقط نوشته بود دانشگاه شیراز نه دانشگاه صنعتی شیراز)
    یه سوال دیگه هم دارم .... این قضیه ازدواج که کسی متاهل باشه 20درصد سهمیه داره درسته ... اگه این طوریه که باید قید کنکور رو بزنم ... نه سهمیه بسیج دارم نه متاهلم ... یعنی میشه دانشگاه روزانه قبول شد با یک سال وقت گذاشتن؟؟؟؟؟؟
    سلام دوباره.
    من جزوه موسسه ی خاصی رو پیشنهاد نمی کنم . شما باید از هر انتشاراتی بهترین رو انتخاب کنید.
    بنظرم مصاحبه افراد برتر کنکور رو بخونید که خیلی کمک می کنه.
    ولی مثلا برای مدار شما باید چندین منبع داشته باشید تا درصد بالایی بزنید مثل کتاب اقای عابدی (امیرکبیر)، پوران پژوهش، پارسه و تمرینات جبه دار. ببینید با این منبع امکان نداره شما با خوندنش پایین 60 بزنی مدار رو.
    دانشگاه صنعتی شیراز یه دانشگاه دیگه هست و دانشگاه جدیدیه ( فکر کنم) در کنکور 88 هم که دانشجو ور میداشت 87 رو نمی دونم. ولی تا رنبه 700 هم ازش صنعتی شیراز قبول شده داشتیم.
    دانشگاه شیراز قدیمی تر هست و مسلما معتبر تر باید باشه. ولی دانشگاه های صنعتی خیلی خوب دارن رشد می کنند و بزودی دانگاه های معتبر کشور می شن تو مهندسی .البته خیلی هاشون هستن مثل شریف ، اصفهانو..
    بسیج مکه تو روزانه تاثیر نداره و فقط به دانشگاه آزاد مربوط میشه.
    متاهل شدنم که بنظرم نمی صرفه!!!! بابا درستو بخون خودتو با حاشیه ها درگیر نکن!
    موفق باشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.من يه راهنمايي مي خواستم.به نظرتون كارشناسي ارشد يه گرايش كامپيوتر بخونم بهتره يا يكي از گرايش هاي مديريت.البته با ليسانس نرم افزار.

داره خودمونی میشه samsam444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض آیا سهميه 20 درصدي به داوطلبان متأهل امسال اجرا می شود؟

سلام .آیا سهميه 20 درصدي به داوطلبان متأهل امسال اجرا می شود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •