دوستان من بعد از اینکه بازی رو نصب کردم بعد از اجرا یه صفحه سیاه میاد بعدش از بازی میپره بیرون!!!!!
دوستان من بعد از اینکه بازی رو نصب کردم بعد از اجرا یه صفحه سیاه میاد بعدش از بازی میپره بیرون!!!!!
Last edited by Vahid67; 04-09-2009 at 14:11.
این به خاطره اینه که Aegia Physix (یا یه همچین چیزایی!)نصب نیست.می تونی از اینترنت بگیری.
من رفتم خریدم ، بعد چون اجرا نشد رفتم پسش دادم.ولی از رو کامپیوتر پاکش نکردم!
بعدش Splinter cell : Double A رو نصب کردم،اونم اینو نصب کرد.بعد الان دارم بازیش می کنم!!
پ ن:به فروشنده نگین ها!!!
اگه این برنامه رو نصب نکردی 100 در 100 توی سی دیش هست . برای من هم همین ارور Physix رو داد ولی با گشتن توی سی دی یه چیزی به همین اسم بود نصب کردم بازی اومد . ولی متاسفانه رزولیشن بازی رو که تغییر میدادم از بازی میپرید بیرون . منم چون با رزولیشن 800 در 600 حس بازی نداشتم پاکش کردم .
بچه ها یه جا گیر کردم اونجا که هست می ره تو کلیسا اون قوله می اد میره از ستون ها بالا به سمتت سنگ پرت می کنه بعد اونجا رو زمین هم آتیش روشنه من تیغ و میندازم واسه آتیش تا تیغ هم آتیش بگیره بعد میندازم واسه اون قوله آتیش می گیره می افته زمین بعد تیر میزنم بش (چند با امتحان کردم ولی اثلا فکر کنم روش تاضیر نداره ) راستی اونجا رو سقف به میره به مست پایین هم هست که جریان برق داره تیغ رو برقی هم کردم طرف قول پرتاب کردم تاثر نداشت چی کار باید بکنم؟
-----------
بعد از ویرایش:
این تیکه ای که بالا گفتم رو رد کردم الان اینجا گیر کردم
هر چی تیر رو خالی می کنم نمی میره برق هم که بش میزنم قسمت پشتش قرمز شده ولی دیگه هرچی بهش برق زدم وضیتش تغییر نکرد چی کار باید بکنم؟؟
============
ویرایش دوم
خودم رد کردن اینجای که گیر کردم
با تشکر
Last edited by starn; 09-11-2009 at 20:44.
فک کنم وقتی برق می گیرتش و قرمز میشه باید بهش نزدیک بشی و دکمه ای رو که ازت می خواد بزنی!
دوستان سلام
من نسخه اسپانيش اين بازي رو دانلود كردم والان هم هيچ مشكلي ندارم فقط هرچي تريتر ميگيرم روش كار نمي كنه يعني در حالي كه ترينر بازه بعد از 30 ثانيه از بازي مياد بيرون ولي وقتي ترينر نيست قشنگ كار مي كنه لطفا يه تريتر بهم معرفي كنيد
ممنون
............................................
داخل این وسیله یه نفر نشسته ..با برق که زدیش برو سریع پشتش و فکر کنم که درکمه E رو باید بزنی تا طرف رو از اون تو بکشه بیرونو بعدش خودتم می تونی سوارش بشیو بزنی باش درو دیوار رو داغون کنی
من این بازی رو روسی رو داشتم و گذاشتم بعد شونصد سال بازی انگلیسی رو امروز گرفتم
ولی همون مشکل رزولوشن دارم و ادیتور هم که با نوتپد باز میکنیم و تقییر میدیم 800 در 600 رو بازم وقتی تو بازی میخوام تغییر بدم میپره بیرون
چیکار کنم؟؟؟
برای منم همینطور بود ولی چون بازیش قشنگ بود تا ته رفتم با همین 600*800
راستی نسخه ی یازی تو از این وزارت ارشادیاست؟؟؟اگه از اینا باشه مشکلت درست نمیشه چون برای منم وزارت ارشادی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)