من الان صبانتم...
سرعت دانلودم بین 45-65 میچرخه و همه چی خوب و خوشه...
سرویس 128 با 3 گیگ محودیت حجمی... شباشم مجانی...
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من الان صبانتم...
سرعت دانلودم بین 45-65 میچرخه و همه چی خوب و خوشه...
سرویس 128 با 3 گیگ محودیت حجمی... شباشم مجانی...
![]()
مبارکه ...
کو شیرینیشراستی گفتی پیک نمی فرستن در خونه؟ میگن پول رو آنلاین بریز و مدارک رو فکس کن؟
(یادت باشه ببینی سرعت شبت حدودا چقدره 3-7)
Last edited by mahdy2021; 26-08-2008 at 20:04.
شرمنده ، دیر شد ، اما می خواستم یه نکته ای رو بگم .
درسته سیاوش جان ، اما یکی این که وقتی برناه پرو هست ، استفاده از برنامه عادی و رایگان اش اصلا برام قابل تحمل نیست و تو کتم نمی ره ( البته این شخصیه)
اما نکته دوم اینه که در نسخه پرو ، می تونی دسترسی برنامه ها رو به اینترنت محدود کنی ، برای من که خیلی مهمه ، چون مثلا خود آنتی ویرس کاسپر ، اگه اینترنت سکیوریتی اش اکتیو باشه ، به قاعده خود فایر فاکس سند و رسیو داره ، یعنی 2مصرف برابر
این جوری به نظرم خیلی راحت تر می تونی روی مصرف تون مدیریت کنید .
این نظر شخصی بود ، هر کسی یه نظر و استفاده ای داره ( دوست ندارم نظرمو تحمیل کنم )![]()
من با این سریال اکتیو کردم
راستی ، کلیو جان ، مبارکه ، به جای ما هم حال کنName: Palace Serial: R2XJV-ZBWB7-XMG9J-MECVG-A2BEA
مرسی
یا حق![]()
Last edited by akhoond; 26-08-2008 at 20:33.
اینم شیرینیش :
من از سایت ثبت نام کردم... بعد زنگ زدم ازشون پرسیدم و بهم گفتن که پول رو بریز بانک (23600 تومن) بعد فیشش رو با پشت و روی آخرین قبض تلفن (1 خرداد تا 1 مرداد 1387) و کارت ملی صاحاب خط توی صفحات جداگانه که زیرشون اسم و صاحاب خط و تلفن و موبایل و شماره سفارشو نوشتی به شماره ای که تو سایت نوشته فکس کن... چیزیم در مورد پیک و... نگفت... شاید بیاد شایدم نه...
بهتره که مدارک رو موقعی بفرستی که از آسیاتک اومدی بیرون... چون فرداش میفرستنش به مخابرات و اگه خطت هنوز تو رانژه یه شرکت دیگه باشه مخابرات برگشت میزنه... در واقعا اصل طول کشیدن از طرف مخابراته... مثلا من به آسیاتک که مدارکمو دادم سه روز بعدشم مدارکم رفت مخابرات و مخابرات 6 روز طول داد تا وصل کرد... برای صبانت پنجشنبه که مدارکمو فرستادم همونطور که یارو گفت شنبه مدارکم رفت مخابرات و امروز که سه شنبه س یعنی 4 روز بعدش تازه وصل شدم...
اگه خطت تو رانژه یکی دیگه باشه وقتت برات هدر میره... یهو یه هفته منتظر و چشم انتظار اینترنتی و بعدش زنگ میزنی میگن که برگشت خورده...
سرعت شبم رو هم میبینم و تو تاپیک صبانت میگم...
الان که بین 50 تا 65 ه...
![]()
یاهو مسنجر یه دلیل دیگه هم داره که ip ایران رو اذیت میکنن.
بعضی وقتا منم نمیتونم برم از پر و کسی استفاده میکنم درست میشه.
دوستان سرعت دانلود شما چقدره؟ 128 آسیاتک. از دیروز تا حالا سرعت به طرز عجیبی بالا رفته.
![]()
Last edited by mohamad31192; 27-08-2008 at 15:18.
مال من که مثل قبله. شاید محدودیت دار داری که سرعتش بیشتره
درسته محدودیت حجمی داره. مگه بدون محدودیت سرعتش هنوز پایینه؟ وقتی که دیدم سرعت بالا رفته تازه میخواستم اشتراکمو به بدون محدودیت تغییر بدم. اگه اینطوری که میگی باشه دیگه ارزش نداره.
با سلام سرویس شما رو نمی دونم ولی سرویسهای بدون محدودیت اسیا تک واقعا" اعصاب خرد کنه یا دائما" قطع و وصل میشه مثلا"از ساعت 10صبح تا 14و15تا19و22تا24 در و بعضی اوقات که ضروریه دنبات مطلب خاصی بگردی مجبورت میکنه از همون سرویسهای معمولی به اصطلاح هوشمند استفاده کنی که اشکت رو دریاره هم پول دادی هم حسرت خوردی و از کارت هم افتادی در کل آسیا تک بیشتر بفکر پول گرفتنه عده زیادی از دوستانم هم که داشتند قرار دادشون رو فسخ کردند.
من سرویس 512 حجمی دارم دیشب برای اولین بار یک فایل 1 مگابایتی رو در 1 ثانیه دانلود کرد. یعنی وقتی دکمه شروع دانلود منیجر رو زدم دیدم دانلود فایل تموم شد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)