حماس اعلام کرد: تا آخرين قطره نفت ايران با اسراييل ميارزه خواهيم کرد
آخرین پیام دریافتی از ماهواره امید که شادی محمود احمدی نژاد را در پی داشت!: من از این بالا روی اسرائیل تف کردم
حماس اعلام کرد: تا آخرين قطره نفت ايران با اسراييل ميارزه خواهيم کرد
آخرین پیام دریافتی از ماهواره امید که شادی محمود احمدی نژاد را در پی داشت!: من از این بالا روی اسرائیل تف کردم
با توجه به تفاوت نرخ sms فارسی and english این sms only for گیج نمودن computere مخابرات در تشخیص هزینه این sms ارسال شده است و ارزش دیگری ندارد
آخرين پيام ماهواره اميد : بزرگترین مزرعه کلم دنیا در قم است!!!
به علت برخورد شهاب سنگ به نقطه حساس ماهواره اميد نام آن به آرزو تغيير يافت!!
سازمان فضایی ایران اعلام کرد منبعد اگر ماهواره ای پرتاب کنیم گه می خوریم ملت بی جنبه را در جریان قرار دهیم !
ترکه با گلوله خود کشی میکنه بعد از نیم ساعت میمیره دانشمندها تحقیق میکنند میبینند تو این نیم ساعت گلوله دنبال مغز ترکه میگشته
ترکه خودش رو با کش دار میزنه بر اثر ضربه ی مغزی میمیره
يه سيب زميني قل ميخوره ميره تو لونه ي جوجه تيغي جوجه تيغي هم داد ميزنه آخ جون داداشي از سربازي برگشته
يه روز دوتا جوجه قراره ازدواج ميزارن وقتي بزرگ ميشن هردوشون ميشن خروس
يه آقايي جلوي زنش مي گوزه زنش مي گه اي مرد گوزيدي مرده مي گه: نه واسه كونم smsاومد.
غضنفر توي اتوبوس ميگوزه همه ميخندن بلند ميشه ميگه اگه ميدونستم خوشتون مياد ميريدم
به یه غضنفر میگن با زن جمله بساز میگه من با زن فقط بلدم بچه بسازم
غضنفر داشته آقا مراد رو دنبال میکرده آقا مراد میره بالای درخت.غضنفر میگه اگه پایین نیای مادرتو ... آقا مراد میگه نه دروغ می گی میخوای بزنی!!!!!!
به غضنفر میگن عزیزم راحت باش! غضنفر میگوزه!!!!
غضنفر مي ره بين دو الاغ مي گه افسانه سه برادر
یه رو زیه رشتیه کتاب ترجمه میکنه صفخه ی اولش مینویسه تقدیم به بابام که بهتیرین دوست پدرم بود.
تركه جلوي دوست دخترش ميخوره زمين . ميگه:حركتو داشتي؟
يك روز يك نفر يك شماره پيدا مي كنه بعد به شماره زنگ ميزنه مي گه / ادرس بدين شمارتونو بيارم
آخرین پیام از ماهواره امید : جون مادرتون اینقدر مسخرم نکنین
تمام جوک های درباره امید
در پی پرتاب امید به فضا،جمهوری اسلامی از ناهید(زهره) خواست حجاب خود را رعایت کند
----
چهارمين خبر از ماهواره اميد : من گم شدم
----
پنجمین پیام ماهواره امید مخابره گردید:پنچرگیری کجاست؟؟؟
----
ششمين پیام از ماهواره امید مخابره شد یه دونه کارت شارژ 2000 تومنی ایرانسل بفرستید تا بازم پیام بدم
----
هفتمین پیام ماهواره امید: برای یک ماهواره خارجی شاخ و شونه کشیدم، کتک خوردم... چند جای بدنم بدجوری داغون شده ... صافکاری کجاست؟
----
ماهواره ي بي جنبه ايراني از سياره زهره خواستگاري کرد
----
پيام ماهواره اميد مخابره گرديد: تنها بناي قابل رويت از فضا مرقد امام است
----
آخرين اخبار از فضا حاکي از روابط مشکوک بين اميد و خورشيد خانم است
----
ماهواره اميد به علت لايي کشي بين ماهواره هاو بوق زدن بيجا و مسافر کشي بازداشت شد
----
دهمین پیام از ماهواره امید: به دلیل عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در فضا توسط گشت نامحسوس پلیس های فضایی متوقف و پس از جریمه به پارکینگ هدایت شدم، آشنا ندارید بیام بیرون؟؟
----
بنا بر آخرین اخبار ماهواره امید در حال عبور از آسمان قزوین متوقف و مفقود گردید
----
پیام دریافتی از ماهواره امید: من از این بالا روی اسراییل تف کردم
----
خبر فوري:....بالاخره لحظاتي پيش ماهواره اميد موفق شد بين دو ماهواره روسي و آمريکايي پارک دوبله کند
----
آخرین پیام ارسالی از ماهواره امید : دیشب باباتو دیدم آیدا
----
ماهواره اميدازمدارخارج شده است وفقط به دور سياره زهره مي چرخد واين پيام هارا ارسال ميكند؛الهي دورت بگردم،جيگر چند سالته
----
آخرین پیامی که ماهواره امید مخابره کرد این بود که موفق شده است وجود حیات در کره زمین را کشف کند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)