تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 775 اولاول ... 253132333435363738394585135535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

داره خودمونی میشه saeid_saeid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    روي زمين

پيش فرض

كوسه جون دستت دردنكنه ولي اونيكه من مي‌خواستم اينجا نيست.

آخر فروم باز omid.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام فراوان خدمت تمامي دوستان اشكان جان وبابك جان و .... من يه نرم افزار ميخوام كه در مورد اد كردن ايدي داخل مسنجر بدون كسب اجازه از طرف مقابلباشه البته واقعا" كار كنه چون برنامه هايي مثله مس دانيل رو امتحان كردم ولي جواب نميده .ممنون از شما اميد

حـــــرفـه ای *NashenaS*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط omid.com
    با سلام فراوان خدمت تمامي دوستان اشكان جان وبابك جان و .... من يه نرم افزار ميخوام كه در مورد اد كردن ايدي داخل مسنجر بدون كسب اجازه از طرف مقابلباشه البته واقعا" كار كنه چون برنامه هايي مثله مس دانيل رو امتحان كردم ولي جواب نميده .ممنون از شما اميد
    اميد جان...
    همه جا ديديم زوركي از ليست ديگران پاك كنن خودشون... زور چپوني و ديگه نديده بوديم...
    باشه... مي گردم پيدا كردم مي زارم...

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اشكان خدا بگم چيكارت كنه 1 ساعت خنديدم درخواست يكي از روفقاست كچلم كرده منم گفتم ميرم تو تاپيك كاردرست اشكان مطرح ميكنم تا پيدا شه .ماكه فقط برات زحمت داريم .قربانت اميد l

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام مجدد .دوستان گرامي من براي باز شدن برنامه فانتوم وي سي فايل نت رو دانلود كردم ولي بازم وقتي فانتوم وي سي رو باز ميكنم يك ويندوي كوچيك باز ميشه و اين پيغامو ميده كه در زير براتون نوشتم لطفا" راهنمايي بفرماييد CLR error:80004005.theprogram will now terminate يدفه هم از جاي ديگه دانلود كردم فانتوم رو كه وقتي اونو باز ميكنم يه پيغام ديگه مي ده كه اون پيغامم اينه The remote server retuned an erroe:(404)Not Foun البته در بيشتر مواقع وقتي هر دو مدل دانلودمو باز ميكنم 2 تا ويندوي كوچيك روي هم باز مي شه كه يكيشون عنوانش فانتوم وي سي و داخلش يه ال نوشته زيرشم يه گزينه اوكي داره و ويندوي ديگه اين پيغامو ميدهindex was outside bounds of array
    Last edited by omid.com; 19-03-2006 at 00:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MOH333EN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام بچه ها تو رو خدا من یک مزاحم پیدا کردم یک بوتر بزارید که کار باهاش خیلی راحت باشه و رو یاهو جدید هم جواب بده ممنونش میشم

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    روي زمين

4

نقل قول نوشته شده توسط MOH333EN
    سلام بچه ها تو رو خدا من یک مزاحم پیدا کردم یک بوتر بزارید که کار باهاش خیلی راحت باشه و رو یاهو جدید هم جواب بده ممنونش میشم
    اينم يه بوتر كه كارش هم درسته هم راحت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط بايد تو يه فايل متني يوزر‌نيم پسورد چنتا اي‌دي تو (بجز اون آي‌دي كه باهاش چت ميكني) رو ذخيره كني. به اينصورت:
    Yahoo ID1:Pass
    Yahoo ID2:Pass
    ...
    تا 10000 آي‌دي مي‌توني بدي.كه هرچي بيشتر باشه بهتره. اون پايين به جايه ويكتيم ID اون مزاحم رو بنويس. از قسمت Bots هم تعداد ID كه مي‌خواي لوگين بشي رو انتخاب كن. و بعد رو Login كليك كن. دگه بغيش رو خودت مي‌دوني چيكار مي‌خواي باهاش بكني. به همين راحتي.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    روي زمين

پيش فرض

اينم يه اكسپلويته توپ.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط كافيه فايل سرورتونو تو يه جا (مثلا پرشين گيگ) آپلود كني. بعد لينكشو به اين بدي تا وسط يه فايل JPG.* درست كنه. بعد اون فايل عكس رو تو وبلاگ يا همون پرشين گيگت آپيود كن و لينكشو واسه قربانيت بفرست. اون وقط فايل سرور بدون سرو صدا داون‌لود و اجرا مي‌شه.

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام دوستان این فایل bot خودتون رو به اشتراک نمیزارین ؟نمیتونم زیاد ای دی درست کنم راستش یکی از دوستام به شوخی حالمو گرفت حالا من هم میخوام باهاش شوخی کنم ولی این فایل بوت روندارم

سعید اگه سرور رو هم میزاشتی بد نبود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •