[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اينجا پر اكسپوليته
تو اينجا پر اكسپوليته
كوسه جون دستت دردنكنه ولي اونيكه من ميخواستم اينجا نيست.
با سلام فراوان خدمت تمامي دوستان اشكان جان وبابك جان و .... من يه نرم افزار ميخوام كه در مورد اد كردن ايدي داخل مسنجر بدون كسب اجازه از طرف مقابلباشه البته واقعا" كار كنه چون برنامه هايي مثله مس دانيل رو امتحان كردم ولي جواب نميده .ممنون از شما اميد
اميد جان...نوشته شده توسط omid.com
همه جا ديديم زوركي از ليست ديگران پاك كنن خودشون... زور چپوني و ديگه نديده بوديم...![]()
باشه... مي گردم پيدا كردم مي زارم...
اشكان خدا بگم چيكارت كنه 1 ساعت خنديدم درخواست يكي از روفقاست كچلم كرده منم گفتم ميرم تو تاپيك كاردرست اشكان مطرح ميكنم تا پيدا شه .ماكه فقط برات زحمت داريم .قربانت اميدl
با سلام مجدد .دوستان گرامي من براي باز شدن برنامه فانتوم وي سي فايل نت رو دانلود كردم ولي بازم وقتي فانتوم وي سي رو باز ميكنم يك ويندوي كوچيك باز ميشه و اين پيغامو ميده كه در زير براتون نوشتم لطفا" راهنمايي بفرماييد CLR error:80004005.theprogram will now terminate يدفه هم از جاي ديگه دانلود كردم فانتوم رو كه وقتي اونو باز ميكنم يه پيغام ديگه مي ده كه اون پيغامم اينه The remote server retuned an erroe:(404)Not Foun البته در بيشتر مواقع وقتي هر دو مدل دانلودمو باز ميكنم 2 تا ويندوي كوچيك روي هم باز مي شه كه يكيشون عنوانش فانتوم وي سي و داخلش يه ال نوشته زيرشم يه گزينه اوكي داره و ويندوي ديگه اين پيغامو ميدهindex was outside bounds of array
Last edited by omid.com; 19-03-2006 at 00:11.
سلام بچه ها تو رو خدا من یک مزاحم پیدا کردم یک بوتر بزارید که کار باهاش خیلی راحت باشه و رو یاهو جدید هم جواب بده ممنونش میشم
اينم يه بوتر كه كارش هم درسته هم راحت.نوشته شده توسط MOH333EN
![]()
فقط بايد تو يه فايل متني يوزرنيم پسورد چنتا ايدي تو (بجز اون آيدي كه باهاش چت ميكني) رو ذخيره كني. به اينصورت:
Yahoo ID1:Pass
Yahoo ID2:Pass
...
تا 10000 آيدي ميتوني بدي.كه هرچي بيشتر باشه بهتره. اون پايين به جايه ويكتيم ID اون مزاحم رو بنويس. از قسمت Bots هم تعداد ID كه ميخواي لوگين بشي رو انتخاب كن. و بعد رو Login كليك كن. دگه بغيش رو خودت ميدوني چيكار ميخواي باهاش بكني. به همين راحتي.
اينم يه اكسپلويته توپ.
فقط كافيه فايل سرورتونو تو يه جا (مثلا پرشين گيگ) آپلود كني. بعد لينكشو به اين بدي تا وسط يه فايل JPG.* درست كنه. بعد اون فايل عكس رو تو وبلاگ يا همون پرشين گيگت آپيود كن و لينكشو واسه قربانيت بفرست. اون وقط فايل سرور بدون سرو صدا داونلود و اجرا ميشه.
سلام دوستان این فایل bot خودتون رو به اشتراک نمیزارین ؟نمیتونم زیاد ای دی درست کنم راستش یکی از دوستام به شوخی حالمو گرفت حالا من هم میخوام باهاش شوخی کنم ولی این فایل بوت روندارم
سعید اگه سرور رو هم میزاشتی بد نبود
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)