تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چرا P2 ?

راي دهنده
24. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کیفیت عالی پخش (صوتی و تصویری)

15 62.50%
  • صفحه بزرگ لمسی

13 54.17%
  • زیبایی و قیافه

12 50.00%
  • بلوتوث و امکانات مربوط (ID Caller ، تماس به تلفن و ...)

16 66.67%
  • سایر امکانات ( نمایش متن و تصویر ، بازی و ....)

10 41.67%
  • DNSe 2

10 41.67%
  • تجربیات قبلی

7 29.17%
  • تمامی موارد

13 54.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 35 از 86 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 854

نام تاپيک: Samsung YP-P2 تاپیک اختصاصی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الان دارم کاره دوست مون رو انجام میدم ببینم چی می شه.. خبر میدم.
    من خودم همه فیلم هام رو از همین روش کانورت می کنم. خیلی بهتره اولا دستت باز تره برای نوع تبدیل و کیفیت اون و هم اینکه امکاناتی مثل زیر نویس و فریم ریت و ... رو بهتر می تونی مدیریت کنی

اگه به اشکال برخوردید بپرسید ...

در آغاز فعالیت Bigbang.dimo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Teyroon

14 راهنمایی...

من یک ماهی هست که این دستگاه رو گرفتم و خیلی هم ازش راضیم! به قول خود سامسونگ نمی دونم قبلا چطوری بدون پی 2 داشتم زندگی می کردم...
    دوستان یه چند تا سوال داشتم...با اجازه!
    1- یه سری امکانات هست که با ریختن آپدیت جدیدش راه افتاده و اطلاعی از کاربردشون ندارم...اگه می شه راهنماییم کنید...مثلا TTS که موقع پخش آن و آف می شه. توی قسمت برنامه ها فایلی باز شده به نام Subway ... این برنامه چجوری راه می یوفته...به چه دردی می خوره اصلا ؟!
    2- شنیدم برنامه دیکشنری پی 2 هم اومده...اگه خبر از لینکش دارید لطفا راهنماییم کنید.
    3- ریختن فیلم ها توی دستگاه خیلی طول می کشه...اگه بخوایم خودمون با یه برنامه دیگه تبدیل کنیم...چه برنامه ای رو پیشنهاد می کنید؟ برای سایز صفحه اگه بخوایم از بالا و پایین سیاهی داشته باشه...اونقوقت چیکار می شه کرد؟
    4- برای خوندن متن های فارسی باید چیکار کرد؟ دستگاه من حروف فارسی رو بر عکس می نویسه؟
    .
    .
    .
    ممنون می شم اگه کسی جوابمو بده...
    کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوشم میاد برای ام پی تری پلیر سامسونگ یه تاپیک جدا باز کردین . یه روز به حرفم میرسید که سامسونگ بهترین ام پی تری پلیرها رو داره و هیچ شرکتی هم به پاش نمیرسه . چه رزولیشن تصویری . چه امکاناتی مثل بلوتوث صفحه 3 اینچ و لمسی

راستی این یه تیکه رو نفهمیدم میشه توضیح بدید . (بلوتوث و امکانات مربوط (ID Caller ، تماس به تلفن و ...) نکنه میخواید بگید گوشی هم هست ؟!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

14

من یک ماهی هست که این دستگاه رو گرفتم و خیلی هم ازش راضیم! به قول خود سامسونگ نمی دونم قبلا چطوری بدون پی 2 داشتم زندگی می کردم...
    دوستان یه چند تا سوال داشتم...با اجازه!
    1- یه سری امکانات هست که با ریختن آپدیت جدیدش راه افتاده و اطلاعی از کاربردشون ندارم...اگه می شه راهنماییم کنید...مثلا TTS که موقع پخش آن و آف می شه. توی قسمت برنامه ها فایلی باز شده به نام Subway ... این برنامه چجوری راه می یوفته...به چه دردی می خوره اصلا ؟!
    2- شنیدم برنامه دیکشنری پی 2 هم اومده...اگه خبر از لینکش دارید لطفا راهنماییم کنید.
    3- ریختن فیلم ها توی دستگاه خیلی طول می کشه...اگه بخوایم خودمون با یه برنامه دیگه تبدیل کنیم...چه برنامه ای رو پیشنهاد می کنید؟ برای سایز صفحه اگه بخوایم از بالا و پایین سیاهی داشته باشه...اونقوقت چیکار می شه کرد؟
    4- برای خوندن متن های فارسی باید چیکار کرد؟ دستگاه من حروف فارسی رو بر عکس می نویسه؟
    .
    .
    .
    ممنون می شم اگه کسی جوابمو بده...
    ممنون از سوالات اینم جواب ها :
    1- در مورد TTS بگم که مخفف Text to Speech هست و فعلا در ورژن بتا به درستی عمل نمیکنه و برای استفاده از این قابلیت باید برنامه EmoDio رو داشته باشی که اونم فعلا بتا هست ! پس این یک مورد رو فعلا تا زمان عرضه رسمی فایرم ور و برنامه میزاریم کنار
    در مورد Subway هم بگم که نقشه مترو هست ! میتونی فایل های شهر مورد نظر مثل لندن رو دانلود کنی بریزی و استفاده کنی که برای ما ایرانی ها هیچ استفاده ای نداره البته فعلا !
    3- دیکشنری هم در فایرم ور پک ها هست البته فقط به 2 زبان >> (انگلیسی و کره ای)
    3- برنامه ی MediaCoder در صفحه قبلی معرفی شده و لینک دانلودش هم هست ! + قابلیت تنظیم صفحه (حالت Full Screen برای تمام صفحه بدون سیاهی ها !)
    4- این مشکل هم فعلا پا بر جاست !

اگه بازم سوالی بود درخدمتم
    4-

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

13

خوشم میاد برای ام پی تری پلیر سامسونگ یه تاپیک جدا باز کردین . یه روز به حرفم میرسید که سامسونگ بهترین ام پی تری پلیرها رو داره و هیچ شرکتی هم به پاش نمیرسه . چه رزولیشن تصویری . چه امکاناتی مثل بلوتوث صفحه 3 اینچ و لمسی

راستی این یه تیکه رو نفهمیدم میشه توضیح بدید . (بلوتوث و امکانات مربوط (ID Caller ، تماس به تلفن و ...) نکنه میخواید بگید گوشی هم هست ؟!!!!!!!!!!!!!!!
    واقعا راست گفتی امکانات سامسونگ حرف نداره ولی تو کیفیت سونی یه نمه بالاتره !

در مورد سوالت هم باید بگم که از بلوتوث این دستگاه جدای ارسال و دریافت میشه کارهای دیگه هم کرد !!
    P2 از پروفایل هندز فری ، کار کیت پشتیبانی میکنه که میشه امکانات زیر رو در صورت اتصال P2 به گوشی داشت :
    1- نمایش شماره تلفن ، نام و عکس طرف مقابل بروی P2 و امکان رد و جواب دادن به تماس با خود P2
    قابلیت بالا خیلی بدرد خوره زمانی که داری اهنگ گوش میدی و صدای گوشی و حالت ویبره رو نمیفهمی !
    2- قابلیت شماره گیری از P2 یا استفاده از دفترچه تلفن P2 یا لیست تماس ذخیره شده در P2 و یا استفاده از Voice Dialing !
    3- قابلیت داشتن تمامی فیلد های دفترچه تلفن در پلیر ( ادرس ، تاریخ تولد ، ایمیل ، تعداد فرزند و....... )
    البته خیلی سود های دیگری داره این مسایل مثلا دیگه نیاز نداری هدفون رو از گوشت در بیاری تا بتونی با موبایل صحبت کنی و ............
    راستی تمامی امکانات بالا توسط پلیر انجام میشه و اصلا نیاز به کار با موبایل نیست !

البته قراره امکان خوندن SMS ها توسط P2 فراهم شه در نسخه 6.84 فایرم ور !!

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

ممنون از همگی به خصوص علی جان که راهنمایی های عالی میکنه .

موفق باشین .

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

واقعا راست گفتی امکانات سامسونگ حرف نداره ولی تو کیفیت سونی یه نمه بالاتره !

در مورد سوالت هم باید بگم که از بلوتوث این دستگاه جدای ارسال و دریافت میشه کارهای دیگه هم کرد !!
    P2 از پروفایل هندز فری ، کار کیت پشتیبانی میکنه که میشه امکانات زیر رو در صورت اتصال P2 به گوشی داشت :
    1- نمایش شماره تلفن ، نام و عکس طرف مقابل بروی P2 و امکان رد و جواب دادن به تماس با خود P2
    قابلیت بالا خیلی بدرد خوره زمانی که داری اهنگ گوش میدی و صدای گوشی و حالت ویبره رو نمیفهمی !
    2- قابلیت شماره گیری از P2 یا استفاده از دفترچه تلفن P2 یا لیست تماس ذخیره شده در P2 و یا استفاده از Voice Dialing !
    3- قابلیت داشتن تمامی فیلد های دفترچه تلفن در پلیر ( ادرس ، تاریخ تولد ، ایمیل ، تعداد فرزند و....... )
    البته خیلی سود های دیگری داره این مسایل مثلا دیگه نیاز نداری هدفون رو از گوشت در بیاری تا بتونی با موبایل صحبت کنی و ............
    راستی تمامی امکانات بالا توسط پلیر انجام میشه و اصلا نیاز به کار با موبایل نیست !

البته قراره امکان خوندن SMS ها توسط P2 فراهم شه در نسخه 6.84 فایرم ور !!
    اینم یه 2تا عکس از صفحه شماره گیر :

Last edited by alil1369; 21-06-2008 at 20:55.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Teyroon

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون...ایشالله اگه مشکلی بود باز مزاحم می شم!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Teyroon

پيش فرض

البته ایشالله که مشکلی نباشه )

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا شرمنده من بازم نفهمیدم . یعنی اصلا کار با گوشی نداره و این کارارو انجام میده ؟ خوب 100 در 100 باید سیم کارت بخوره . اخه براچی شماره بگیره اصلا مگه سیم کار داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •