وای اره ظرفیت ها خیلی زیاد شده دمشون گرم امیدوارم قبول شیم هممون من که دیگه نمی تونم سال دیگه بخونم:( خدایی خیلی سخته
وای اره ظرفیت ها خیلی زیاد شده دمشون گرم امیدوارم قبول شیم هممون من که دیگه نمی تونم سال دیگه بخونم:( خدایی خیلی سخته
سلام بچه ها منم امروز دفترچه گرفتم
فقط الان تو انتخاب شهر هام یکم میترسم و نمیدونم چطوری انتخاب کنم که بعدم پشیمون نشم
بچه کرجم رشتمم کامپیوتر هست
یه کمک کوچولو میکنید که چطوری 20 تا اولویت رو خوب پر کنم که شانس انتخابم زیاد بشه ؟
ممنون
خداحافظ
سلام دوست عزیز
به نظر من اول شهر خودت رو روزانه و شبانه بزن این از 2تا اولویت اولت بعد شهر های نزدیک رو روزانه بزن و بعد بقیه رو شبانه بزن حتی شهر هایه دور رو جون شبانه اگه قبول شی و نری بعد واست محدودیت نداره
امیدوارم موفق باشی
ای وای ای گفتی!منم یه همچین مشکلی دارم به نظرم اینطور بزنیم خوبه که اول روزانه شهر های نزدیک بعد شبانه شهرهای نزدیک روزانه شهرهای دور شبانه شهرهای دور راستی دفترچه گفته قول خوابگاه نمی دیم!ایا برای روزانه هم اینطوریه؟یا فقط شبانه ها ؟
ممنون بابت رهنماییتون
اینا انتخاب های من هست به ترتیب اولویت گزاشتم به نظرتون خوبه ؟
دوباره میگم که من کرج هستم و کامپیوتر میخونم
1-شهید بهشتی کرج
2-شهید بهشتی شبانه
3-انقلاب اسلامی تهران
4-شهید شمسی پور تهران
5-قزوین
6-مازندران بابل
7-بهشهر
8-ساوه
9-همدان
10-سمنان
11-شهید شمسی پور شبانه
12-انقلاب اسلامی تهران شبانه
13-قزوین شبانه
14-محمود آباد شبانه
15-همدان شماره 2 شبانه
16-اصفهان شهید محسن مهاجر شبانه
17-زنجان شبانه
18-سمنان شبانه
19-گیلان لاهیجان شبانه
20-خوزستان شبانه
----
البته خودم احساس میکنم گیلان رو باید بالاتر بزنم
ممنون میشم نظرتون رو بگید
یا علی
خداحافظ
ببین نادر جان اول از همه شهر خودت رو هم روزانه بزن هم شبانه اگه شهر خودت باشه بهتره فرقی هم نمی کنه روزانه باشه یا شبانه این و مشاور بهم گفت بعد شهرای نزدیک رو روزانه بزن و بعد شبانه اشون رو بزنای وای ای گفتی!منم یه همچین مشکلی دارم به نظرم اینطور بزنیم خوبه که اول روزانه شهر های نزدیک بعد شبانه شهرهای نزدیک روزانه شهرهای دور شبانه شهرهای دور راستی دفترچه گفته قول خوابگاه نمی دیم!ایا برای روزانه هم اینطوریه؟یا فقط شبانه ها ؟
اره به نظر من خوب زدی ببینم به ظرفیت ها هم دقت کردی؟؟؟
شهر های نزدیک رو اول ظرفیت بالا ها رو بزن که امکان قبولیت بیشتر باشه
شما هم موفق باشی
دوستان من فقط مي خوام تهران قبول شم و اگه شهرستان قبول بشم نمي رم اصلا.مي حواستم بدونم ايرادي داره فقط
دانشگاه هاي تهران رو انتخاب كنم و انتخاباي ديگرو خالي بزارم يا خالي گذاشتنشون تو قبوليم تو تهرانم تاثير داره؟
نه اشکال نداره.
سلام من هنوز ثبت نام نکردم یه سوال دارم اگه زحمتی نیست بی جواب نگذارید!نوشته ادرس دقیق اولش شهرستان برفرض ما سیستان و بلوچستان هستیم اولش این نام رو بنویسم بعدش شهرستانمون یا فقط همون شهرستانه رو درج کنم؟تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)