عجب عکس جالبیه...
انگار همه در مقابلش سجده کردن...
بچه ها از زحمات همتون ممنون.
fh عزیز هر وقت امتحانات شما و دیگر دوستان تموم شد تاپیک رو هم مهم میکنیم. فعلا درستونو بخونید.
![]()
عجب عکس جالبیه...
انگار همه در مقابلش سجده کردن...
بچه ها از زحمات همتون ممنون.
fh عزیز هر وقت امتحانات شما و دیگر دوستان تموم شد تاپیک رو هم مهم میکنیم. فعلا درستونو بخونید.
![]()
سلام
دوستان شرکت ولو >fh 16 700 اسب بخاری را رو نمایی نموده است
Farshadd: (خطاب به همگی) خواهشا از دادن پست های کوتاه پشت سر هم و مخصوصا پستهایی که فقط حاوی تک عکس هستن خودداری کنید. اگر میخواهید بالای 3 عکس ارسال کنید، حداقل در هر پست 3 عکس بگذارید.
با تشکر ; فرشاد واثقی![]()
Last edited by Farshadd; 11-01-2009 at 17:57.
سلام
این هم شاهکار ولو 700 اسب بخار ؟
با همان موتور 16 لیتری
عجب رقابتی بازم ولو به صدر رفت مان دوم اسکانیا سوم بنز چهارم
موفق باشید
کاهش 130 میلیون لیتری مصرف گازوییل
مصرف گازوییل کشور نیز در هفته گذشته (14 دی تا 20 دی) با متوسط مصرف روزانه 88 میلیون و 24 هزار لیتر، به 617 میلیون و 700 هزار لیتر رسید که در قیاس با هفته پیش از آن (747 میلیون و 700 هزار لیتر) 130 میلیون لیتر کاهش داشته است.
بالاترین مصرف گازوییل کشور در هفته گذشته مربوط به روز یکشنبه (15 دی) با 123 میلیون و 70 هزار لیتر بوده است.
مصرف گازوییل تهران نیز در هفته یاد شده 43 میلیون و 70 هزار لیتر گزارش شده که حاکی از متوسط مصرف روزانه 6میلیون و 24 هزار لیتر در این هفته است.
واحد مركزي خبر
87/10/22
من تو نمایشگاه خودرو سنگین اهواز یه عکس دیدم fh16 که 5 محور داشت و 3 محور جلوی اون میچرخید(واسه دور زدن) اطلاعاتی از این نوع FH16 ندارید؟
واقعا مدل جالبی هستش مرسدس آکتروس تیتان و بونهت یه رقیب دیگه پیدا کردن البته اینا کشنده های ویژه هستن که مان و داف هم چند نمونه دارن که مدلاشون رو نمیدونم قصد دارم کلا یه بار روی این کشنده ها تحقیق کنم چون واسم از اول هم جالب بودن .
بزرگترین کشنده جهان :به گفته منبع که من شک دارم
اینم مشخصاتش .اتاقش مربوط به رنو کراکس هستش .
Model: Nicolas Tractomas D75 8x8
Engine: Caterpillar C27 Acert 27-litre
Power ratings: 951hp @ 2,100rpm
Torque outputs: 4,342Nm @ 1,400rpm
Gearbox: Clark 16281 eight-speed powershift with torque converter and lock-up clutch
Brakes: Full-air system. Front, 500x180mm drums rear, 500x120mm drums
اینم منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني واقعا ولوو كيفيت و قدرتش از اكتروس بنز بيشتره؟؟!!
من خيلي تو كار ماشينهاي سنگين نيستم ولي تا حالا نميدونستم ولوو تو ماشينهاي سنگين حرف اول رو ميزنه.
البته شتابش كه تو جاده واقعا كل كليه.
يكي از دوستان ميتونه از مان چند تا عكس بذاره. اصلا مان ساخت كدوم كشوره؟!! المان.
مان ساخت آلمان هستش و الان توی ایران مدلهایTGA اون هستن البته fe-2000 هم وجود داره یه زمانی صنایع خودرویی فتح وارد و مونتاژمیکرد ولی مان آلمان نمیدونم به چه دلیلی نمیاندگی خودش رو ازشون گرفت و به یه شرکت دیگه داد.البته فکر کنم بزرگترین تولید کننده کامیون هنوز دایملر بنز باشه ولی گروه ولوو با زیر نظر داشتن ماک تراکز و بخشی از رنو تراکس یکی از بزرگترین تولیدکننده های خودروهای سنگین هستش.اینم یه چند تا عکس از مان:
بازم اگه بخوای عکسای دیگه رو میذارم الان دارم میرم امتحان
سلام
دوست عزیز محورهای جلو عمدتا 2 محور هستند مگر فوق سنگین ها
محورها بااتصالاتی نظیر پمپ هیدرولیک فشار قوی برای هرمحور میل فرمان های اتوماتیک و...
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)