در بعضي بازيها گرافيك زياد مطرح نيستنوشته شده توسط prince of persia 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم روندش هست كه عالي هست
مخصوصا بازي شبكه اي
من الان شبكه اي اجرا ميكنم با دوستم خيلي حال ميده
در بعضي بازيها گرافيك زياد مطرح نيستنوشته شده توسط prince of persia 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم روندش هست كه عالي هست
مخصوصا بازي شبكه اي
من الان شبكه اي اجرا ميكنم با دوستم خيلي حال ميده
اره عزیز. نمیدونی چه حالی میده. حتی میتونی با دوستت متحد بشی. بعض وقتا که از زمینو هوا مریزن رو سرت چاره ای نداری جز اینه دست بکشی تماشا کنی ببینی چه بلایی سرت میارن.
![]()
غير از گرافيكش تانكها و تجهيزاتش خيلي تخيليه.
نوشته شده توسط prince of persia 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط prince of persia 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا CnC: Red Alert 3 و هم بازیهای CnC 3: Tiberium Wars و نسخه تکمیلی اون, علمی - تخیلی حساب میشن.
ولی بازی CnC: Red Alert 3 کمتر علمی تخیلی هست چون داستان این بازی در سال 1985 رخ داده ولی دو بازی قبلی سال 2047 و کمی قبل از اون رو نشانه گرفته.
توجه کنین که این بازی محیطی روشن و شاد داره داره ولی دو بازی قبلی محیطی تاریک و خشک... پس فرقشون فقط در این قسمت هست.
مشخصه محیط شاد و روشن رو دوست ندارین!
من تازه بازي كردم شبكه اي
خيلي توپه
ميشه چند تا هم دشمن گذاشت نقشه
و حتي ميشه 5يا 6 نفري توي شبكه بازي كرد
اين ميدوني يعني چي؟
خلاصه آخر حاله ...
ما فعلا 3 نفري شبكه كرديم ولي 6 نفري بازي كني عالي ميشه
حساب كن 6 نفر در 6 قسمت يه نقشه بزرگ
بعد 3 نفر 1 گروه و 3 نفر گروه ديگه باشند و بعد درگير بشند![]()
ببخشید دوستان پچی برای این بازی نیومده ؟
اگه اومده لطفا لینکش رو بدید
ممنون
دریافت پچ ورژن 1.06 بازی Command & Conquer: Red Alert 3 و کرک از این آدرس ها:
Command & Conquer: Red Alert 3 v1.06 Patch | Size: 143MB
Command & Conquer: Red Alert 3 v1.06 Patch Crack | Size: 7.7MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون - این پچ چیزی به بازی اضافه می کنه؟
در اون فایل ضمیمه توضیحات پچ کاملا موجود هست ازجمله: اصلاح صفحه سیاه در هنگام ورود به منو, اصلاح باگ های بازی, بهبود بالانس نیروها, بهبود اینتر فیس یوزر و موارد دیگه...
تست کردم و نصب این پچ کاملا توصیه میشه!
برای نصب این پچ آیا نیاز هست که پچ های قدیمی تر رو هم نصب کرده باشیم ؟ یا نیازی نیست و میتونیم مستقیم همین رو نصب کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)