تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 241 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

داره خودمونی میشه mbfard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    كيس خراب

پيش فرض

سلام دوست عزیز

راستش چند ماه پیش هم یکی یه سوال تو مایه های همین سوال پرسیده بود اما متاسفانه نتونستم براش راهی پیدا کنم .
    اگه می شه یه خورده واضح تر بگید تا ببینیم چی کار می شه کرد .

این که می گید اف هام را نمی تونم بخونم را متوجه نمی شم . یعنی وقتی لاگین می کنید اصلا اف هاتون نیستند یا منظورتون چیز دیگه ای هستش ؟

در مورد سرچ ویندوز غیر فعال شده یا این که کلا حذف شده ؟
    از کدوم قسمت از کار افتاده از قسمت بالای پنجره ها یا اینکه از قسمت منوی استارت ؟

فولدر اپشن در منوی سرچ را که اصلا متوجه نشدم یه خورده واضح تر توضیح بدید .

موفق باشید .
    مرسي
    منظور از اف ها اينه كه صفحه نوشته هايه اف برام مياد ولي وقتي روش كليك ميكنم كه بخونم در پنجره باز شده ياهو هيچي نيست يعني نوشته ها معلوم نيست سفيده و هنگامي هم كه پيغامي برايه كسي ميفرستم در قسمت سند ميتونم نوشته ها رو ببينم ولي هنگامي كه اينتر رو ميزنم نوشته ها ناپديد ميشه

سرچ ويندوز حذف نشده باز ميشه ولي گزينه هايه سرچ در قسمت راست حذف شده وپيدا نيست و فولدر اپشن هم تويه سرچ كار نميكنه مثله اين عكس

اگه بخواهيد عكس ياهو مسنجر رو هم بزارم

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

فقط برای دوستان عزیز پی سی ورلدی کرک کردم

True Sword4

اینم لینک

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از اینکه پچ را اعمال کردین . به قسمت رجیستر بروید و یک نام و سریال دلخواه وارد کنید . میبینید که برنامه بخاطر رجیستر شدنش از شما تشکر می کنه

تمام محدودیت های مربوط به رجیستر نشدن را برداشتم .

این کرک را تقدیم می کنم به mahdi7610 که بسیار از مقاله های زیبایش خوشم میاد
    سلام دو ست عزیز
    من هر کاری کردم نتونستم کرکش کنم. یک نام و سریال دلخواه وارد میکنم این خطا رو میده.

Wrong serial number format! Serial number for True Sword should have 35 symbols and start with
    "TRUSWRD" prefix. Please read your order confirmation email carefully up to the end for the important
    registration instructions.
    من که نفهمیدم باید چیکار کنم.
    حالا چیکار کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

بهترین راه برای اینکه بفهمی تو کامپیوترت اصلا ویروس نیست چیه؟
    من نود 32 رو با آخرین آپدیت دارم ولی اسکن میکنم هیچویروسی نداره..آیا واقعا نداره؟

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لینک دانلود آنتی ویروس بیدیفندر رو میخواستم لطف کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

یه سوال نمیدونم جاش اینجایه ولی من مهدی7610روخیلی قبول دارم...من برای تغییر آی پی تواینترنت همیشه از نرم افزار Gpass استفاده میکنم..می دونم ایننرم افزار ف ی ل ت ر ش ک ن هم هست و درست نیست من اینجا بحث کنم ولی در مورد تغییر آپیش میخوام صحبت کنم.. اینه که این برنامه دارای ویروس هست؟
    چون چندوقت پیش من این روکه نصب کردم نود32 بهم اخطار داد که تروجان داره؟
    توروخدا حذفم نکنید و جواب بده مهدی جان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

یه سوال نمیدونم جاش اینجایه ولی من مهدی7610روخیلی قبول دارم...من برای تغییر آی پی تواینترنت همیشه از نرم افزار Gpass استفاده میکنم..می دونم ایننرم افزار ف ی ل ت ر ش ک ن هم هست و درست نیست من اینجا بحث کنم ولی در مورد تغییر آپیش میخوام صحبت کنم.. اینه که این برنامه دارای ویروس هست؟
    چون چندوقت پیش من این روکه نصب کردم نود32 بهم اخطار داد که تروجان داره؟
    توروخدا حذفم نکنید و جواب بده مهدی جان
    پيشنهاد ميکنم از اين برنامه استفاده نکنيد، و از برنامهای مشابه استفاده کنيد، چون اين برنامه، بخاطر تغييراتی که در مرورگر صورت ميده ميتونه مخرب باشه به همين دليل نه فقط محصول نود بلکه کسپرسکی هم اون رو بلوک ميکنه (البته من اين 2 رو تست کردم)
    Last edited by Markus; 25-04-2008 at 22:09.

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام ...

ما هم به جمع گرفتاران این ویروس خوش امدیم ...

من کل مطالب پست اول رو خوندم ... و متوجه شدم باید چیکار کنم ... ولی یه سری ابهاماتی برام وجود داره که در قالب سوال می پرسم ... اگه می شه جواب بدید :( مهدی جان عزیز یه سری کمک ها رو رسوندن ... )

روش اول :
    ابتدا وارد My Computer شوید .
    بعد از مشاهده لیست درایوها از نوار بالا بروی گزینه Tools کلیک کرده سپس گزینه Folder Options را انتخاب کنید
    ویروس منوی Folder Options منو برده ... مهدی جان گفتند از روشی که توضیح دادم اون رو برگردونم :

برگرداندن Folder Option :
    برای برگرداندن Folder Option به مسیر زیر در پنجره Group Policy بروید:

User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer
    بعد از کلیک نمودن بروی Windows Explorer، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کلیک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید و بروی کلید OK کلیک نمایید .
    1. اگه منظورتون این روشه ؟؟ ... من تیک Disable رو می زنم ... ولی منو بر نمیگرده ؟... و مثل قبل می مونه !!! ... روش دیگه ای هست؟... چیکار باید بکنم

حالا فرض می کنیم ... با یکی از نرم افزار هایی که هادی جان گذاشته منو رو برگردوندم ... و اون فایل های اوتوران رو حذف کردم ...

سپس دنبال یک فایل به نام autorun.inf بگرید و ان را پاک کنید برای همه درایو ها این کار را انجام بدید .
    بعد از این کار بلافاصله بدون هیچ معطلی سیستم خودتون را ریستارت کنید . یادتون نره حتما حتما بدون انجام هیچ کاری سیستم را ریستارت کنید .
    وقتی حذف می کنم ... و بدون معطلی ریستارت ... بالاخره دوباره ویندوز بالا میاد ....

وقتی دوباره اومد بالا ... باز همون حالت قبل می شه ... و منو دوباره مخفی ...

2. چرا با ریستارت دوباره ویروس دوباره بر می گرده ؟... مگه نگفتید با حذف اتوران ویورس حذف می شه؟

نحوه پاک کردن ویروس W32/Saldost
    دقیقا توضیحی که زیر این مطلب تو پست هادی جان نوشته ... ویروسیه که کامی جون منو گرفتار کرده ...

یعنی svchost !!!!

هادی جان گفتن عین مطلب گفته شده رو مو به مو برم جلو ... و هرجایی رو که ویروس تغییر داده ... من دوباره بر گردونم ... خوب منم می رم تا انجام بدم .... ولی :

سپس کلیدهای در رجیستری را به شکل زیر تغییر می دهد:

کد:
    HKCU\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\AdvancedHidden = ۲HideFileExt = ۲ShowSuperHidde n = ۲ HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\ExplorerNof olderoptions = ۲ HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\E xplorerNofolderoptions = ۱ HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows NT\ SystemRestoreDisableConfig = ۱DisableSR = ۱
    تغییرات فوق باعث بروز مشکلاتی از جمله باز نشدن FolderOption و مخفی نگه داشتن فایلهای مخفی می گردد که برای برطرف کردن این مشکلات می توانید برنامه زیر را از سایت ایمن دانلود کرده و ر جیستری خود را پاکسازی نمایید:

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3. کلید رجیستری که اینجا گفتید تغییر میده ... یعنی چی ؟

4. منظورم اینه که چی بوده قبلا که اینجوریش می کنه؟... الان برای اینکه من برگردونم این کلید ها .... باید مقادیر رو چی بزارم؟

5. بعد هم این نرم افزار رو که معرفی کردید ... هیچ کار خاصی چرا برای من انجام نمی ده ... فقط وقتی ازش استفاده می کنم ... دوباره svchost رو توtask manneger میاره !!!!

فعلا به اینا جواب بدید خواهشا تا ببینم باز چه ابهاماتی مونده

بازم ممنون از همه تون ...خصوصا هادی جان

مرتضی

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا راهي نيست اين ويروسو نگيريم؟! من تقريبا هر هفته با دستورات صفحه اول پاكش ميكنم اما يه هفته بعد دوباره پيداش ميشه...!
    چه كنم؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط lvl@ster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط برای دوستان عزیز پی سی ورلدی کرک کردم

True Sword4

اینم لینک

بعد از اینکه پچ را اعمال کردین . به قسمت رجیستر بروید و یک نام و سریال دلخواه وارد کنید . میبینید که برنامه بخاطر رجیستر شدنش از شما تشکر می کنه

تمام محدودیت های مربوط به رجیستر نشدن را برداشتم .

این کرک را تقدیم می کنم به mahdi7610 که بسیار از مقاله های زیبایش خوشم میاد

سلام دو ست عزیز
    من هر کاری کردم نتونستم کرکش کنم. یک نام و سریال دلخواه وارد میکنم این خطا رو میده.

Wrong serial number format! Serial number for True Sword should have 35 symbols and start with
    "TRUSWRD" prefix. Please read your order confirmation email carefully up to the end for the important
    registration instructions.
    من که نفهمیدم باید چیکار کنم.
    حالا چیکار کنم؟

کسی به سوال من جواب نمیده؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

لینک دانلود آنتی ویروس بیدیفندر رو میخواستم لطف کنید
    سلام دوست عزیز

به ادرس زیر رجوع کنید

موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •