اگه سال 09 بیاد که کلاهش پس معرکه اسآخه فکر کردم بعد از خوندن اون تیکه سفید فکر کردی 09 میاد!ضمنا مگه پست من تناقضی با تیکه سفیده داشت ؟
منبعش:
handango.com
اگه سال 09 بیاد که کلاهش پس معرکه اسآخه فکر کردم بعد از خوندن اون تیکه سفید فکر کردی 09 میاد!ضمنا مگه پست من تناقضی با تیکه سفیده داشت ؟
منبعش:
handango.com
راستی دوستان این خبر را شنیدید:
[FONT='Tahoma','sans-serif']گروه خبری: سونیاریکسون اعلام کرده است که اواسط سپتامبر 2008 وارد بازارهای جهانی میشود.
اولین پاکتپیسی سونیاریکسون است که از صفحه نمایش بزرگ 3 اینچی لمسی و سیستم عامل ویندوز موبایل 6.1 بهره میبرد.
سازندگان، این محصول را یک گوشی با قابلیت دسترسی آسان به وب و مولتیمدیا نامیده است.
سونیاریکسون در نمایشگاه بارسلون، زمان عرضه این گوشی را اواخر تابستان 2008 اعلام کرده بود. اما کمی بعد عنوان شد که به دلایلی نامعلوم، با یک سال تأخیر عرضه میشود.
به گزارش سایت سونیاریکسون، اخیراً به طور رسمی از ورود به بازار، در سپتامبر امسال خبر داده است
Last edited by hussain; 06-05-2008 at 13:08.
ببینم این گوشی مثل آیفون حالتی داره که اگه انگشتت رو روش بکشی عمل کنه؟
os و امكاناتش كه آخرشه ولي خوب شكل ظاهريش يه خورده طول مي گشه تا آدم بهش عادت كنه خلاصه جا داشت كه قشنگ تر باشه ولي منظورم ابعادش نيست كه ابعادشم حرف نداره
من فكر مي كنم تا شب عيد امسال براي خريدش بايد صبر كنيم
دوستان سلام
این حالت توی 990 هست حالا توی این نباشه!!!!!!!
البته توی 990 نه خیلی قوی فقط موقعی بلوتوث میفرستی میتونی صفحه بلوتوث رو بالا پایین کنی
آره منم همین فکرو کردمos و امكاناتش كه آخرشه ولي خوب شكل ظاهريش يه خورده طول مي گشه تا آدم بهش عادت كنه خلاصه جا داشت كه قشنگ تر باشه ولي منظورم ابعادش نيست كه ابعادشم حرف نداره
منتظرم ببینم میشه ویندوزشو به 7 ارتقا داد یا نه
نشه خیلی بده
سونی باید سری بعدی ایکس رو با ورژن 7 بده بیرون
دوستان سلام
این حالت توی 990 هست حالا توی این نباشه!!!!!!!
البته توی 990 نه خیلی قوی فقط موقعی بلوتوث میفرستی میتونی صفحه بلوتوث رو بالا پایین کنی
آره منم همین فکرو کردمos و امكاناتش كه آخرشه ولي خوب شكل ظاهريش يه خورده طول مي گشه تا آدم بهش عادت كنه خلاصه جا داشت كه قشنگ تر باشه ولي منظورم ابعادش نيست كه ابعادشم حرف نداره
منتظرم ببینم میشه ویندوزشو به 7 ارتقا داد یا نه
نشه خیلی بده
سونی باید سری بعدی ایکس رو با ورژن 7 بده بیرون
اینو که گمون نکنم ویندوز 7 کنن ولی ایشالا x2 با cpu 2هسته ای و 2گیگ رم و چیپ ست گرافیک ati3870 و همینطور ویندوز 7 عرضه میشه (اشانتیون یه باتری کامیون میدن برا مواقع ضروری)منتظرم ببینم میشه ویندوزشو به 7 ارتقا داد یا نه
خیلی باحال گفتی (باتری کامیونو) =))
ولی ویندوزو میشه آپدیت کرد اینه ایکس پی !!!
مثلآ 5 رو به 6 ارتقا میدن
اصلآ میشه ویندوزش رو دانلود کرد !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)