تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 76 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 758

نام تاپيک: کلوپ N96 (تاپیک قدیمی)

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

تازه مجتبی جان برای tv هم ----h اکسترنال هست دیگه...
    میتونی با ان95 8گیگ هم tv ببینی...
    دیگه چیزی مونده؟؟؟
    مثه اینکه با این ان95 8گیگ فقط میشه یه کارایی کرد که با بقیه گوشیها نمیشه ؟؟؟
    چون ما هر جا از شما پست دیدیم،هی میگی : با ان95 8گیگ،ان95 8گیگ،از ان95 8گیگ فیض ببرن و .....
    خدا رحم کرد که نوکیا این ان95 8گیگ رو تولید کرد.... و گرنه بقیه گوشیهای بازار رو هیچکس نمی خرید....

در ضمن از همه مهمتر اینجا کلوپ n96 هست نه کلوپ تعریف از ان95 8گیگ......

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

مثه اینکه با این ان95 8گیگ فقط میشه یه کارایی کرد که با بقیه گوشیها نمیشه ؟؟؟
    چون ما هر جا از شما پست دیدیم،هی میگی : با ان95 8گیگ،ان95 8گیگ،از ان95 8گیگ فیض ببرن و .....
    خدا رحم کرد که نوکیا این ان95 8گیگ رو تولید کرد.... و گرنه بقیه گوشیهای بازار رو هیچکس نمی خرید....

در ضمن از همه مهمتر اینجا کلوپ n96 هست نه کلوپ تعریف از ان95 8گیگ......
    دوست عزیز...
    شما داری حر دفعه حرف های منو بر عکس میکنی و بحث رو به دعوا میکشونی...
    اولا با شما نبودم...
    بعدشم منظورم از دیدن tv رو ان95 8گیگ (منظور کلی بود)...اینو که همه میدونن...رو همه گوشی ها میشه...
    لطف کنید بحص رو به جنجال نکشید...
    بعدشم همه میدونن که ان96 بخاطر داشتن مموری بیشتر از ان95 8گیگ بالاتره...
    من اگه گفتم گوشی ها دارن از ان95 8گیگ فیض میبرن...برای باطریش بود...نمونه ی مثال ان95 معمولی...ان82...و یا تو بعضی از پست ها هم دیدم دوستان میگفتن که باطری 8گیگ رو بندازیم رو ان96...
    لطف کن تعصبی پست نده...
    ممنون...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

دوست عزیز...
    شما داری حر دفعه حرف های منو بر عکس میکنی و بحث رو به دعوا میکشونی...
    اولا با شما نبودم...
    بعدشم منظورم از دیدن tv رو ان95 8گیگ (منظور کلی بود)...اینو که همه میدونن...رو همه گوشی ها میشه...
    لطف کنید بحص رو به جنجال نکشید...
    بعدشم همه میدونن که ان96 بخاطر داشتن مموری بیشتر از ان95 8گیگ بالاتره...
    من اگه گفتم گوشی ها دارن از ان95 8گیگ فیض میبرن...برای باطریش بود...نمونه ی مثال ان95 معمولی...ان82...و یا تو بعضی از پست ها هم دیدم دوستان میگفتن که باطری 8گیگ رو بندازیم رو ان96...
    لطف کن تعصبی پست نده...
    ممنون...
    شما اگه میخای کلی بگی،بگو که میشه با همه گوشی ها Tv دید....چرا میگی با ان95 8گیگ ؟؟؟
    اینکه معلومه ان96 از 8گیگ بهتره....نکنه میخای بگی 8گیگ از ان96 بهتره ؟؟؟ (البته از همین الان شروع کردی و به عنوان نظر داری تو سر ان96 می زنی)

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

شما اگه میخای کلی بگی،بگو که میشه با همه گوشی ها Tv دید....چرا میگی با ان95 8گیگ ؟؟؟
    اینکه معلومه ان96 از 8گیگ بهتره....نکنه میخای بگی 8گیگ از ان96 بهتره ؟؟؟ (البته از همین الان شروع کردی و به عنوان نظر داری تو سر ان96 می زنی)
    من اصلا با شما نبودم...ok??????????
    لطف کن تعصبی پست نده...
    من منظورم از ان95 8گیگ برای tv دیدن رو تمام گوشی ها بود...(منظورم رو حرف مجتبی عزیز بود)...شما از جریان خبر نداری الکی پست نده...
    من نمیدونم به شما چی بگم؟؟؟؟شما چرا حرف های منو بر عکس میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟می خوای دعوا به پا کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من که گفتم ان96 از ان95 8گیگ بهتره...خیلی بی خود پست داری میدی...(من کی تو سر ان96 زدم)...
    بابا یکی بیاد ایشونو بگیره...
    از این بیشتر دیگه قابل نمیدونم توضیح و حرف بزنم...
    موفق باشی...
    Last edited by actooor; 07-05-2008 at 16:56.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نمی دونم چرا اینقدر فن بوی های نوکیا می پرن به هم !!!
    یه بحثی هم میشه به دلخوری ختم میشه !!!!!!
    لطفا یا بحث نکنین یا اگه می کنین باهم مهربون تر باشین
    گور بای نوکیا و سونی اریکسون ان 95 و ان 96 و...

به جان علی ارزش نداره
    من تو این فروم با 2 نفر بحث داشتم
    می خوام به اونا پیغام خصوصی بدم ازشون معذرت بخوام...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

بابا منم همینو میگم...
    اون اقا حرف های منو بر عکس میکنه...شما خودتون شاهدین...
    اقا بی خیال...
    رو همدیگرو بوس کنیم...
    صلوات...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

من یه کم تند رفتم ( البته فقط یه کم نه بیشتر).....
    به قول علی جون: گور بابای نوکیا و سونی اریکسون ان 95 و ان 96 و.....
    صلوات......
    Last edited by Majid393; 09-05-2008 at 11:07.

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اصلا ان96 از لحاظ ظاهر ال سی دی هم برتره!!!ال سی دی بدنه در یک راستا قرار دارند!!
    اگه فقط همين در راستاي هم بودن السيدي ،السيدي گوشي رو برتر از بقيه ميكنه.100 گوشي السيديش بهتر از Nokia N95 8gig

من 1-95 دارم.و تو آينده به فكر تعويضش هستم البته با 95 هشت گيگ نه با 96 اگر 96 ارزونتر هم باشه.

چون 96 نو آوري يا بهتر بگم چيز جديدي نسبت به 8گيگ نداره.و من طراحي 8گيگ رو بيشتر ميپسندم.طراحيش

خفن تره.در يكراستابودن كه بدتره.شما زبونم لال زبونم لال .موهاي بدنم سيخ شد . . . گوشي از دستت بيفته!!!!!!!!اگه مثل 95 السيديش داخلتر باشه كمتر صدمه ميبينه يا بيرون باشه؟يا همون در يه

راستا باشه؟

ولي در نهايت گور پدر همشون
    Last edited by ehsssssan; 08-05-2008 at 01:49. دليل: اضافه كردن مطلب بيشتر براي توجيه بيشتر

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کجا عزیز جون...صب کن!متنفر کدومه؟؟؟اتفاقا از امکانات بیشترش هم استقبال می کنم(البته نه 16 گیگ حافظه ، علتش رو هم قبلا توضیح دادم)!
    درست متوجه منظور پست نشدی یا بهتر بگم ، پست رو تا آخر نخوندی(آخرین جملمو دیدی؟)...من گفتم از طراحی ظاهریش خوشم نمیاد (گفتم شبیه ان81 و ان80) نه امکانات داخلیش!
    وگرنه مگه من بدم میاد توو موبایلم تلویزیون نشون بده؟!؟!؟!حالا چه شبکه های درب و داغون ایران باشه...بودنش بهتر از نبودشه که!
    ضمن اینکه توو بررسی های انجام شده روش نشون داده باتریش از 8گیگ بهتره...بازم می گی ازش متنفرم؟؟؟
    آها یه چیز دیگه هم بگم که فک نکنی من عاشق 8گیگم هستم...فیلم مرد عنکبوتی 3 هم توو موبایلم کار نمی کنه اونم به علت آپدیت و این مسائل که دیگه حالشو ندارم دوباره اینجا توضیح بدم!اونم قبلا توضیح دادم فقط همین قدر بدون که فیلمش هم کار نمی کنه و 10 تومن پول بیخود و اضافه تر دادم پاش!
    دیگه چی؟!
    اگه فقط همين در راستاي هم بودن السيدي ،السيدي گوشي رو برتر از بقيه ميكنه.100 گوشي السيديش بهتر از Nokia N95 8gig

من 1-95 دارم.و تو آينده به فكر تعويضش هستم البته با 95 هشت گيگ نه با 96 اگر 96 ارزونتر هم باشه.

چون 96 نو آوري يا بهتر بگم چيز جديدي نسبت به 8گيگ نداره.و من طراحي 8گيگ رو بيشتر ميپسندم.طراحيش

خفن تره.در يكراستابودن كه بدتره.شما زبونم لال زبونم لال .موهاي بدنم سيخ شد . . . گوشي از دستت بيفته!!!!!!!!اگه مثل 95 السيديش داخلتر باشه كمتر صدمه ميبينه يا بيرون باشه؟يا همون در يه

راستا باشه؟

کاملا تایید میشه...فک کنم آقای rainysky50 قانع شدن!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 08-05-2008 at 07:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه p990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راستا باشه؟

اين نميشه كه آدم حرفش رو بزنه بعد قيچي كنه!!!!
    اين كه دوستمون در مورد LCD گفته بيشتر به زيبايي گوشي كمك كرده ولي اينكه ميگيد اگه N95 بيوفته كمتر آسيب ميبينه بستگي داره ولي كلا در اصل مطلب فرقي نميكنه.
    اينكه ميگي N95 رو با N95 8GB عوض كنم كلا كار عاقلانه اي نيست ولي جمله دومت كه ميگي:اگر 96 ارزونتر هم باشه(بازم N95 8GB ميخري) كلا حماقت هست.
    خريد گوشي كلا سليقه اي هست و به طراحي هم كار نداريم ولي
    نوآوري و به قول شما چيز جديد رو ميشه براي من توضيح بديد خواهشا؟؟؟؟؟(اين حرفت غير قابل تحمل يه جورايي)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •