ولی اینایی که عکسشون تو تاپیک هست اصلا شبیه دیسک نیستن. در ضمن ممنون از راهنماییتون بدون فلش ds نمیخرم.
من تازگی ها عاشق ds شدم. اون صفحه ی تاچش و بازی با قلم تو حس و حال بازی های قدیمی مثل سگا خیلی فاز میده...
ولی اینایی که عکسشون تو تاپیک هست اصلا شبیه دیسک نیستن. در ضمن ممنون از راهنماییتون بدون فلش ds نمیخرم.
من تازگی ها عاشق ds شدم. اون صفحه ی تاچش و بازی با قلم تو حس و حال بازی های قدیمی مثل سگا خیلی فاز میده...
منظور من از دیسک، همین دیسک های بازی دی اس هستند. چون مثل CD و ِDVD اسم ندارن مجبوریم بشون بگیم دیسک دی اس!ولی اینایی که عکسشون تو تاپیک هست اصلا شبیه دیسک نیستن. در ضمن ممنون از راهنماییتون بدون فلش ds نمیخرم.
فلش کارتها عین دیسک بازی دی اس می مونن. مثلاً این m3 real، فلش کارت منه:
بالای این فلش کارت، یه جا برای قرار دادن حافظه Micro SD وجود داره. روی حافظه MicroSD از طریق کامپیوتر فایل های .NDS رو می ریزید و می تونید اونها رو با گذاشتن MicroSD توی فلش کارت و گذاشتن فلش کارت توی دستگاه اجرا کنید.
دیسک های بازی دی اس اینطوری هستن:
می بینید؟ فلش کارتها در ظاهر عین دیسک های اصل دی اس هستن.
حالا، فلش کارتها می تونن فیلم، عکس، آهنگ و ای بوک هم بخش کنن، در حالی که دی اس به تنهایی این امکان رو نداره (به جز مدل جدیدش که داره میاد _ شاید هم اومده باشه_ ولی معلوم نیست با این چیزها کپی خور میشه یا نه)
موضوع به همین جا ختم نمیشه. برنامه های خانگی دی اس (homebrew) ، که با فلش کارتها قابل اجرا هستند امکانات جالب دیگری رو هم در اختیار می ذارن. مثلاً وبگردی و بروز کردن اینتنرت، پیانو زدن، نقاشی کردن، درست کردن یک دنیای شنی یا فیزیکی و غیره. در کل وقتی فلش کارت داشته باشید، اصلاً امکانات دستگاه متحول میشه و دیگه مجبور نیستید برای هر بازی یی 30-40 هزار تومن پول بدید و همه بازی ها یکی دو روز بعد از به بازار اومدن برای دانلود آماده هستند.
در ضمن اگه به کنسول های نوستالژیک قدیمی علاقه دارید، برنامه هایی برای DS هستن که بازی های اونها رو هم توش اجرا می کنن. کنسول هایی مثل: NES، SEGA، Nintendo 64 و غیره.
مث اینکه یادم رفت. بازیهاش اینجورین:
![]()
خیلی ممنونم از اطلاعات عالی دوستان عزیز ... من که عاشق دی اس بودم حالا هم تو کفشم احتمالا میگیرم...
باید یه جوری بابامو راضی کنم... یه کاریش میکنم... مرسی از همه...
خواهش می کنم. اگه گرفتید، به این وبلاگ هم سر بزنید. چیزهای به درد بخوری توش گذاشته ایم:
هرچی راجع به homebrew ها، برنامه ها و فلش کارتها بخواید توش هست. تو آرشیوش هم بگردید. آرشیوش خیلی کمه، ولی ارزشش رو داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نباید تبلیغ کنی میتونستی براشون پیام خصوصی بزنی.
راستی این COD هم تا چند روز دیگه برای دی اس میاد و هنوز معلوم نیست که چی بشه.
نه. Call of Duty World at War و Star wars the clone wars اومده. چند تا بازی جدید خیلی خفن هم بود.
مطمئنم اومده تو rom-freaks دیدم.
بابا به خدا نمی خواستم تبلیغ کنم!از اونجایی که آرشیو مطالب DS اونجاست، فقط ایشون رو راهنمایی کردم به اونجا.
آره منم رفتم دیدم Codwat اومده اگه میتونی دانلودش کن 41 مگه.
البته بازی با حال جدید بازم اومده اگه بتونی بگیریشون عالی میشه.
خبرش رو به ما هم بده.
![]()
Last edited by aminakbari93; 17-11-2008 at 20:36.
نه. مگه ADSL نگرفتی؟
بازیهای خفنی که باید دانلود بشن:
Guitar Hero Decades
Rayman Raving Rabbids TV party
COD WaW
Star wars the clone wars
Shaun White Snowboarding
Skate it ( اگه ریلیز شده)
و یه سری دیگه.
خلاصه، خیلی بازی جدید هست.
نه بابا الان 6 ماه منتظرم نمیدن این Adsl رو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)