عجب ماشين هايي اي ول به تمامي دوستان.
1
2
دوستان عزیز من تازه این تاپیک رو دیدم.واقعا تاپیک توپی دارید.
در مورد SLS AMG هم باید بگم که حجم موتور فوق العاده بالایی داره و موتور SLR رو که خود AMG ساخته بود و از سری 55سابق بود و با 5439 سی سی حجم و توربوشارژ 626 اسب بخار تولید میکرد که در مدل 722 به 650 اسب بخار هم رسید و مصرف سوختی هم برابر 14.8 لیتر هم در هر صد کیلومتر داشت,این بار از موتور 6208 سی سی استفاده کرده با قدرت کمتر 571 اسب بخار و مصرف ادعایی کمپانی مبنی بر 13لیتر در هر صد کیلومتر؟! در صورتی که مکلارن در خودروی جدید خودش MP4-12C از یه موتور 8سیلندر 3.8 لیتری با تویین توربو استفاده کرده که قدرتی معادل 600 اسب بخار داره و ار اون طرف هم لکسس در مدل LFA از موتور 10سیلندر 4.8 لیتری که با همکاری یاماها ساخته که ابعاد یه موتور V8 رو داره و وزنی معادل یه موتور V6 داره!!! تنها مزیت این موتور M159 که در SLS استفاده شده تورک بالای اونه و امیدوارم این خودرو تو تست های فنی سربلند بیرون بیاد.فقط ایکاش در ساخت بدنه ی این خودرو از فیبر کربن استفاده میکردن که نسبت وزن/اسب بخار رو پایین بیارن هرچند 148 کیلوگرم سبک تر از SLR هستو این نسبت تفاوت چندانی با SLR نداره و حدود 100گرم بیشتره اما اگه به جای آلومینیوم از فیبر کربن استفاده میشد با این طراحی ظاهری فوق العاده شاهد یه خودروی رویایی بودیم.
VATH Mercedes CL65
مشخصات
موتور 12 سیلندر V شکل
745 hp
Torque
1,150 Nm
0-100 km/h
4.0 seconds
Top Speed
340 km/h
اینم جواب دوستانی که می گفتن؟
حالا بگذریم
دوست عزیز این عکسی که شما دارید رو دستکاری کردن! عکس اصلی این هست:
![]()
Last edited by Morteza_Deutsch; 09-01-2010 at 14:25.
دوست من خواهشا سایز عکس هارو کم کنید و بعد اونها رو آپلود کنید! کپی کردن عکس از سایت مادر و با سایز اصلی رو همه بلدن و میتونن انجام بدن منتها بخاطر اینکه صفحات فروم رو بهم میریزه این کار رو نمیکنن!
اصلا هم این طوری نیست
عکس با حجم بالا تنها واسه کاربران دیال آپ مشکل به وجود می یاره !
الکی رو وی بی عیب نزارین .
قرار نیست که هرکی تعداد پستاش کم هست رو هی ازش عیب و ایراد بگیریم تازه فکر نمی کنم کپی کردن از جایی مشکل داشته باشه !
Last edited by morisiona; 09-01-2010 at 13:39.
سلام درست کردن این عکس ها که کاری نداره
منم خودم یه ور هایی به بعضی از ماشین ها می رم .
![]()
دوست عزیز واقعا عذر میخوام :43:اصلا حواسم نبود سایز عکس خیلی بزرگ هست,الان پست رو ویرایش کردم.
بی خیال بشید
یه خبر از مرسدس
مثل اینکه مرسدس حالا حالاها قصد جایگزین برای cls داره و به قولی نسل آیندش معلوم نیست که حالا حالاها تولید بشه
ولی سعید چند روز پیش یه عکس توی یکی از این مجلات در پیت خودمون انداخته بود که پاپاراتزی ها گرفته بودن از نسل جدید CLS! حتی یه عکس هم از نسل جدید C کلاس هم انداخته بودن!
هر چقدر هم این طرح رو رو خط تولید داشته باشن بازم جذابه! اونقدری رادیکالی و جذاب طراحی شده که بتونه با نسل بعدی رقیباش رقابت کنه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)