ub با bt فرق میکنه(حدود50)
ub با bt فرق میکنه(حدود50)
حاجی جون میدونم فرق داره. ولی اینقدر؟؟
آخه حتی توی خرم آباد bt ارزونتره از ub. (البته مدلایی که من دیدم که 6000 bt تا حالا اینجا ندیدم)
Last edited by Farshadd; 31-01-2009 at 00:36.
ممنون فرشاد جان.
پس در واقع چقدر باید در نظر بگیرم؟
در ضمن چه مارکی برای باندها و ساب پیشنهاد میدید؟
و همینطور آمپ؟؟؟![]()
پس یکدونه برای ما بفرست
اینجا bt گرونتره
یه پرس و جویی بکن
منم می پرسم
البته من6000bt رو از جمهوری(اونجا یه خرده هم گرون میدن) سوال کردم نه پشت شهرداری
با سلام خدمت اساتيد بزرگوار
1.بهترين سيستم با 600 هزار تومان (بدون در نظر گرفتن دستمزد ) كه در اين رنج قيمت برا خودش بهترين باشه چي هست ؟
نكته : بيشتر براي آهنگهاي رپ خارجي و ترنس عالي باشه
2.كامپوننت و خازن براي چي هست كلا ؟
ممنون
يا حق
با سلام .
ببخشید دوستان بهترین مارک برای ضبط ماشین چیه ؟ ( cd یا dvd خور باشه )
باشه. هر وقت راهم افتاد از مغازه های دیگه هم میپرسم.
پیشنهاد من اینه: شاید بهترین نباشه، ولی نظر من اینه: (توی پست 239 همین تاپیک هم گذاشته بودم)
پخش 4050 : اینجا 150
باند کنوود 718 : 80 تومن (jbl 953 هم هست که بهتره ولی اینجا 130 تومنه. تهران فکر کنم 115 باشه)
آمپ 4 کانال که برای هر دو استفاده بشه و خوب هم جواب هم بده: سانداستریم ترا 680.4 فکر کنم حدودای 210 باشه
ساب هم : یه آلپین تیپ s و 12 اینچ. قیمت اینجا 145 تومنه (کمی بزرگترش هم میتونید ببندید اگه ماشین را بده)
اینا شد حدود 590 تومن. البته توی شهر های بزرگ اینا ارزونتر درمیاد و ممکنه تا 530 هم بتونی اینو جم کنی که 50-70 تومن هم دسمزد بدی میشه 580-600 تومن
کامپوننت ها عموما از اسپیکر های بیضی شکل یا به اصطلاح همون خربزه ای ها کیفیت بهتری دارن. ولی معمولا قدرتشون کمتره.
خازن برای زخیره سازی برق و انرژی الکتریکی هست و در سیتم هم در مواقع لازم برقی رو که متناوب جمع کرده به صورت شوک بیرون میده.
برای این چیزا واقعا مارک های مختلفی وجود داره. و در برخی مدل ها هر کدوم ممکنه قویتر نسبت به بقیه عمل کرده باشن و همچنین به صدایی که میخوایید هم بستگی داره. مثلا بیسش همیق باشه یا سطحی ولی با کوبش.
ولی اگه بخواییم خیلی کلی بگیم به نظر من برای ساب آلپین و برای آمپ هم ساند استریوم.
نمیشه دقیقا یه مارکی رو از دیگری برتر دونست. چون در مدلهای خاص ممکنه هر مارکی بهتر از مارک دیگه باشه. ولی در حالت خیلی کلی برای پخش پایونیر پیشنهاد میشه.
پیروز باشید.
فرشاد واثقی![]()
مثلا تا 150 تومن چه مارکی خوبه ؟ اگه میشه مدلش رو هم بگید .نمیشه دقیقا یه مارکی رو از دیگری برتر دونست. چون در مدلهای خاص ممکنه هر مارکی بهتر از مارک دیگه باشه. ولی در حالت خیلی کلی برای پخش پایونیر پیشنهاد میشه.
پیروز باشید.
فرشاد واثقی
Last edited by Oracle_Eldorado; 31-01-2009 at 01:08.
بسته به نیاز هاتون داره.
ولی من به شخصه در این قیمت 4050 هست. اگه 4950 هم گرونتر نباشه. (فکر کنم همین حدودا باشه) .
اگه اینترفیس هم لازمه که بحث دیگه ای هست و باید از مدلهایی استفاده کنید که آخرشون میشه 00 . مثلا 4000
![]()
سلام می خواستم بدونم یه آمپ 2 کاناله برای باند jbl 953 و پخش 4050 چی پیدا می شه ؟! ضمنا اگه زیر 100 تومن باشه که خیلی بهتره!
ضمنا تفاوت 4050 با 6050 چقدره تو کیفیت صدا .؟ارزش بیشتر پول خرج کردن رو داره؟!؟؟؟
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)