من قبلا این کار رو هم کردم عملی نیست
موقع نصب باید تموم مراحل نصب رو دنبال کنی
من می خام این مراحل به صورت خودکار انجام بشه
من قبلا این کار رو هم کردم عملی نیست
موقع نصب باید تموم مراحل نصب رو دنبال کنی
من می خام این مراحل به صورت خودکار انجام بشه
بله درسته من هم با Restorator و هم با reshak امتحان کردم علامت سوال میشه
باید LANGUAGE فایل عوض بشه
کارت درسته جوون
چی شد خوب بود؟جایی که ابهام نداشت
من مثل شما opera رو امتحان کردم ولی موقع نصب تمام مراحل نصب opera باید طی بشه پس یعنی سالنت نشد
با winrar هم امتحان کردم اون کدی که تو نرم افزار نوشته بود رو وارد کردم اما بازم مراحل نصب سوال میشه
تنها فرقی که کار من با آموزش شما داشت تو ورژنش بود
مال من 9.27 مال شما 9.24
این برنامه از همه ی نرم افزار ها پشتیبانی نمیکنه وفقط یه سری از برنامه ها رو تو لیستش داره
مثلا برنامه jetaudio تو لیستش نیست
اگه هم برنامه رو به لیست اضافه کنیم باید کد سایلنت رو وارد کنیم و اگه بلد نبودیم دیگه هیچ
Last edited by hossein67; 11-09-2008 at 11:13.
باسلام خدمت همه دوستان
بچه ها من فارسي كردن نوشته هاي صفحه نصب ويندوز برام خيلي مهمه اگه بتونيد جوابم رو بگيد ممنون ميشم
هركاري ميكنم علامت سوال نشون ميده .................................................. ............................
ببین،چون نرمفزار ها دارن به روز میشن و طریقه نصبشون حرفه ای میشه تو باید از کد های معرفی شده برای نرمفزار ها با این صورت استفاده کنی که مثلا کدی که برای نصب windows mesenger به کار میره شاید برای نصب opera نسخه شما هم به کار بره.پس کد ها را برا همه به کار ببر.همانطور که قبلا کدی که مخصوص فرمت exe بود روی برخی msi ها جوا می داد و باید به کار برده میشد و برا هر دوشون مشترک بود.پس کد ها را انتخاب کن ببین چه کدی بهش میخوره.بهترین کاری که این نرمفزار کرده تمامی کد های لازم را برای ما نشون میده.
مثل اینکه جواب سوال ما همین جوری موند وکسی نیست پاسخ بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)