اقا جان تو win vista جهچوری میشه Human Interface Devices رو غیر فعال کرد چون من همین مشکلو دارم وقتی غیر فعال می کنم موسم از کار میفته( usb موس)![]()
اقا جان تو win vista جهچوری میشه Human Interface Devices رو غیر فعال کرد چون من همین مشکلو دارم وقتی غیر فعال می کنم موسم از کار میفته( usb موس)![]()
سخت نیست که.یاید شبیه اونا شی هلی کوپتر رو برداری.
مثل اينكه من بدبخت هم دچار Bug هاي نسخه ي PC اين بازي شدم تقريبا 60 70 درصد بازي رو رفته بودم كه مشكل گير كردن تو لودينگ پديدار شد ، بعضي ها مشكل مشابه داشتن كه موقع لودينگ از بازي ميپريد بيرون ولي ماله من همينطوري ميمونه تا فردا . از سيو قبليم بازي رو لود كردم وارد شهر شد ولي وقتي خواستم ماموريت اصليش رو برم تو لود مرحله گير كرد . ماموريت هاي فرعي رو ولي ميشد انجام داد . روش هو.س جان رو هم امتحان كردم كه اثري نداشت و باز رو لودينگ گير ميكرد . جالبه فروشنده ميگفت دوستم بازي رو تا ته رفته و مشكلي نبوده ، ميشه اين نتيجه رو گرفت كه به سيستم بستگي داره ؟ لطفا يك عزيز بگه من خاك كدوم منطقه رو بريزم تو سرم ؟
sinak3 جان این از اون نمونست که تو آسمون داره میره و من با تب و زدن دکمه e باید بگیرمش که از انجام اون عاجزم با دستهای زنجیر سکل البته که من نمیتونم
hosseincode2008 کدوم فروشنده راست میگه که این دومیش باشه
چرا نمیتونی؟مشکل از کجاست؟
sinak3 جان از دو چیز میتونه باشه یا مخ معیوب من نمیتونه سریع تجزیه کنه که زودی تب رو بزنم و بگیرمش
یا دستهای چلاق من
بهر حال یکی از این دوتاست
حالا اگه تکنیک خاصی داره گرفتنش که بگو والا همونی که گفتم زحمت این مرحله با شما دوستان هست و اگر زحمتش با شماست یه سایت آپلود لطف کنید معرفی نمایید
ببین تیکه تیکه میگم.
1-تب رو بزن رو هلی کوپتر قفل کن.بعد اون دست زنجیری رو بردار.
3-به طرف هلی کوپتر بپر(space رو نگه دار بلند بپر)
4-بعد E رو بزن.
دوست من شاید شما هنوز اون قدرت رو نخریدی که وقتی e رو بزنی موجودی رو که هدف گرفتی بگیره.
قدرتش رو خریدی؟؟؟؟
1 راه دیگه هم داره.
شما با tab هلیکوپتر رو هد ف بگیر.
بعد برو 1 مقدار نزدیکش بپر هوا و left click کن تا توی هوا بهش لگد بزنه.
وقتی دیدی حالت لگد رو به خودت گرفتی همینجور تند تند E رو بزن تا وقتی رسید به هلیکوپتر بدون این که بهش آسیب بزنه بگیردش.
بازم میگم . در 1 فاصله تقریبا نزدیک باید باشی که لگد بهش برسه.
ممنون دوستان فقط یه چیزی این وسط موند
این قدرتی که میگید اسمش چیه تا ببینم خریدم یا نه توی کدوم یکی از تبهاش هست پاور یا.....
در ضمن آق مجید کاکو نوکرتم بچی کوجوی شیرازی
من که خیابون شمس دنیا اومدم
کمک می خواستم که خوشبختانه ردش کردم اون مرحله رو
Last edited by camry; 12-07-2009 at 23:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)