دوست عزیز ار وی پی ان با پهنای باند بالا استفاده کن مشکلت حل میشه. تست کردیم به خوب یجواب داده.
وی پان جنس خوب استفاده کن
دوست عزیز ار وی پی ان با پهنای باند بالا استفاده کن مشکلت حل میشه. تست کردیم به خوب یجواب داده.
وی پان جنس خوب استفاده کن
خبر خبر حالشو ببر ....
اگه گفتید چی شده؟
بعداز 2 هفته سرعت 8.5 حدود 2 ساعته که دارم با سرعت نیک وپسندیده ی 45 دانلود می کنم
یعنی امکان داره که صبا پشیمون شده باشه؟
خدا کنه...![]()
سلام دوست عزیز میشه بگی از کجا اینقدر رو دانلود میکنی
منکه مشهد هستم نمی تونم شب ها چندان دانلودی داشته
باشم و البته اصلا زیاد اهل دانلود نیستم ولی بازم هر چی می خوام دانلود کنم
از رپیده که اونم بعد 60 دقیقه که اکانت ندارم . فاتهمون خوندست
و در ضمن اینجا DSLAM ها رو طوری تنظیم کردن که سرعت شبانه با توجه به شیر از
10 بالاتر نمیره در کل بی فایدس و حالا می خواستم ببینم شما چه جوری 700 مگ بزنی تو رگ![]()
سلام منم اینجوری شدم یعنی سایتهارو خیلی کند باز میکنه سرعت دانلودمم رو 14 مونده
fre.e gate هم کار نمیکنه میگه سرورو پیدا نمیکنم
ولی هنوزم شبا سرعتم 60
سرعت دانلود منیجرم رو 10 ولی torrentam یه 50 تایی میره و همین خوبه خواستم بگم شمام اگه سرعتتون شبا پایینه اینجوری کنید![]()
اولا من اکانت رپید شیر دارم
دوما از تبریز عضو هستم
سوما 4 روز قبل من مدام 850 الی 890 دانلود داشتم![]()
چهارم من الان 1 سال و 10 ماهه که از صبا به اینترنت وصل هستم الانم قراردادم 1 ساله 128 k است
در کل من از صبا راضی بودم تا 5 روز قبل که فکر کنم اونم به خاطر مشکل فیبر نوری خاورمیانه است
من امشب سرعتم دوباره برگشت مثل سابقبعد از حدود 1 ماه دوباره دارم با 50-55 دانلود مکنم
فکر کنم مشکل فیبر حل شده دیگه، شما هم امتحان کنید ببینید جریان چیه .... سرعت همه رفته بالا؟
برای اثبات اینکه هر روز به جز این 5 روز من دانلود 850 الی 900 داشتم چند تا هم عکس از ریز مصرف rapidshare می گذارم اگر ماشین حساب داشته باشین می توننین با جمع و تفریق بفهمین در روز چه مقدار دانلود داشتم و اینم بگم که من در روز از rapidshare دانلود نمی کنم ( به خاطر کاهش حجم اصلی )
البته اینم بگم در کل این 18 روز 3 الی 4 روز است که 700 دانلود داشتم ( اونم به خاطر دیس کانکت و کانکت نکردنکه نتونستم تا ساعت 40 : 7 دانلود کنم
)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما امشب امتحان خواهم کرد ( مثل هر روز )![]()
البته من دیشب هم تونستم با سرعت بالا دانلود کنم ( 675 mg در کل دیشب دانلود داشتم ) ولی به اون دانلود های با حجم بالا نرسید ( 900 mg و) انشاالله ببینم امشب می شود و یا نه ؟
![]()
اینجا که اصلا این مشکلاتی رو که شما میگین رو نداره
سرعت دانلود همیشه 50 به بالا
![]()
برای من هم همینطور هست سرعت دانلود بین 58 تا 60 هست همیشه.
اما با همه این حرفها خداحافظ صبا نت
سلام سپنتا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)