سلام ﺩوست عزیز من یک آبگرمکن ﺩیواری 3115bبوتان ﺩارم وتازه نصبش کرﺩم ولی وقتی آب گرمو باز میکنم وفشارگاز زیاﺩ میشه صﺩای بﺩی مثل شیپور میﺩه وکلافم میکنه وکلا از بازکرﺩن آب گرم منصرف میشم خواهش میکنم کمک کنیﺩ.ممنونم
سلام ﺩوست عزیز من یک آبگرمکن ﺩیواری 3115bبوتان ﺩارم وتازه نصبش کرﺩم ولی وقتی آب گرمو باز میکنم وفشارگاز زیاﺩ میشه صﺩای بﺩی مثل شیپور میﺩه وکلافم میکنه وکلا از بازکرﺩن آب گرم منصرف میشم خواهش میکنم کمک کنیﺩ.ممنونم
روی شعله ابگرمکن یک دریچه هوا است
این دریچه وقتی کاملا باز باشد هوای بیشتری وارد ابگرمکن می شود باید به این موضوع دقت کنید
دوما خود شعله پخش کن نیز باید دقیقا به لوله گاز سفت شده باشد
شما باید کلا شعله پخش کن ابگرمکن را که کنار ترموکوپل و جرفه زن است را بررسی کنید که ابتدا محکم شده باشد و شل نباشد دوما دریچه اکسیزن را تنظیم کنید تا اکسیزن اضافی باعث سرو صدا نشود
روی شعله ابگرمکن یک دریچه هوا است
این دریچه وقتی کاملا باز باشد هوای بیشتری وارد ابگرمکن می شود باید به این موضوع دقت کنید
دوما خود شعله پخش کن نیز باید دقیقا به لوله گاز سفت شده باشد
شما باید کلا شعله پخش کن ابگرمکن را که کنار ترموکوپل و جرفه زن است را بررسی کنید که ابتدا محکم شده باشد و شل نباشد دوما دریچه اکسیزن را تنظیم کنید تا اکسیزن اضافی باعث سرو صدا نشود
سلام . دوستان علاقمند به فراگیریِ عیب یابی و تعمیر آبگرمکن این فایلهای آموزشی رو دانلود و مطالعه کنین . با تشکر از مسئولین شرکت کوران ساز . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا محمد با تشکر از پاسخ های سریع و جامع تون من یک آبگرمکن دیواری بوتان 3215 دارم که با آداپتور به بروق وصل می شه حالا دو تا سوال دارم اول اینکه به دلیل کاهش فشار آب و روشن نشدن آبگرمکم من چند ماهی هست که یک پمپ نیم اسب تهیه کردم وقتی فشار آب خیلی کم میشه و از پمپ استفاده می کنیم اهنگامی که آبگرمکن روشن میشه از آبگرمکن آب چکه میکنه که اخیرا کار از چکه کردن گذشته و خیلی آب میده ضمنا شبها که فشارز آب مناسبه و بدون پمپ استفاده میکنیم نشتی نداره وقتی بررسی کردم دیدم از محل اتصال بخش ورودی تنظیم کننده اب و کاربراتور گاز که یک میله مثل سوپاپ وجود داره نشتی دیده میشه ظاهرا که یه( البته نمیدونم اسمش چیه ) مثل یه اویرنگ وجود داره و از همون جاها نشتی دیه می شه ولی از اونجایی که به کاربراتور گاز متصل با قطعیت نمیشه گفت از کجاست. از نمایندگی سوال کردم گفت از دیافراگم است. آبگرمکن را باز کردم دیافراگم یدکی موقع نصب رو آبگرمکن بود همون را عوض کردم اما اون قطعه شبیه به اورینگ را نداره و چند تا لوازم یدکی سوال کردم نداشتن حالا نمیدونم ببندم مشکل حله یا نه اگه مشکل با این قابل حل نباشه میشه با نوارتفلون سر و تهش را هم آورد ؟؟؟ 2- سوال بعدیم اینه که روی آبگرمکن دو تا سیم فلزی هست که هر دو تا وصل شدن به یک ترانس یا نمی دونم بوبین و یا یه چیزی شبیه به اونها به رنگ ابی که البته من قبلا دقت نکرده بودم اما حالا که آبگرمکن را باز کردم و چک میکنم متوجه شدم یکی از اونها جزقه می زنه و دیگری هیچ کاری نمی کنه سیم اتصالشون را هم جابجا کردم باز جرقه نمیزنه حالا سوال اینکه قطعه شبیه به ترانس مشکل داره یا یکی از این سیم فلزی ها اصلا نباید جرقه بزنه و مسئول ترموکوبل است ولی هر دو تا به همون ترانسه وصل شدند آقا عکس رو هم یافتم یکی از سیم مشکی ها اصلا برق نداره جریانش چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان دوباره مزاحم میشم.. اقایون من همونطور که بالاتر هم گفتم دستگاه دوقلو bx 20 بوتان دارم که مشکلم از 2 ماه پیش شروع شده و اب مخزن دستگاه که به اصطلاح بار بهش میگن خود بخود پر میشه و عقربه همش در حال بالارفتنه... یعنی اگه ابشو خالی کنم در عرض 5 مین دوباره میره بالا... روز از نو روزی از نو..... اول اینکه شیر اطمینانم خراب بود و خیلی اب میداد.. عوضش کردم با مدل ایتالیایی و الان دیگه اب چکه نمیکنه... این شیر اطمینان 3 bar که برسه اب رو خالی میکنه... ممکنه در عرض 3 روز کلا نیم لیتر اب خالی کنه... الان مشکل اینجاست که هی عقربه bar میره بالا و خود بخود یکم میاد پایین!! بدون اینکه خالیش کنم... و دوباره میره بالا..... من شیر پر کن دستگاه رو هم عوض کردم و مطمعنم از شیر پر کن اصلا نیست!!!! کل شیر هایی که زیر اب گرم کن هم رو هم بستم تا بلکه مشکل رو بفهمم هیچ فرقی نکرد!!!! زنگ زدم به نمایندگی بوتان در شهرستان که یارو اومد نه چیزی رو باز کرد نه هیچی و سریع گفت منبع انبساطط خرابه و گیر نمیاد باید 2 ملیون دستگاه جدید بخری... فکر کنم زیاد حالیش نبود!!!!! الان گیج شدم کسی هم نیست کمکم کنه .... خودم احساس میکنم یک لوله از مخزن ابگرمکن اومه وصل شده به منبع انبساط حس میکنم از همین هست!با تشکر
پ.ن : یک سال پیش خودم دیافراگم ابگرمکن رو عوض کردم چون اب میداد! چیز خاصی رو هم دست نزدم... ممکنه مشکل از اونجا باشه!؟ راستی هیچ جای سیستم نشت نمیکنه و اگه بخواد اب بده فقط از همون شیر اطمینان میده!
Last edited by hasanoooooooo; 25-06-2014 at 13:09.
مشکل اول حل شد یه واشر خیلی ریز در حد یک میلیمتر پشت اویرنگ بود که این میله ای که به کاربراتور گاز فشار میاره از بینش رد میشد عوض کردم خوب شد باید اویرنگ را باز کنی تا واشر را ببینی البته بینش هم کی گریس بزنی . قیمتش هم بنده خدا بهم رایگان داد ولی هیچ مغازه ای نداشتش، دو روز طول کشید تا از یه تعمیراتی گرفتم. حالا کسی در مورد مشکل دوم چیزی میدونه؟؟
سلام
ممنون از بابت اطلاعاتی که درج کردین
شرمنده که بنده دیر جواب دادم
دفعه ی قبل که دو سوال رو پرسیدین , برای بنده ایمیل نیومد تا خبردار بشم که در این تاپیک مطلب تازه ای نوشته شده
بگذریم
در مورد نشت آب با پمپ , بنده فکر میکنم که دیافراگم سوراخ بسیار ریز داره و وقتی فشار آب خیلی زیاد باشه از سوراخ ریزِ دیافراگم رد میشه و نشت میکنه چون آب فقط در پشت دیافراگم هست و این طرفش ( سمتِ کاربراتور ؟از ) اصلاً آبی وجود نداره حتی یک قطره و تنها راهی که آب میتونه بیاد ازش اینطرفِ دیافراگم , گذشتن از خود لاستیک دیافراگم هست ( اگر سوراخ شده باشه مثل تیوپی که سوراخ بسیار ریز داره و فقط وقتی خیلی باد بشه هوا از اون سوراخ ریز نشت میکنه .
=======================================
در مورد اورینگ :
اگر در جائی اورینگ خراب بشه ( به علت کار کردن نازک بشه ) میشه به جایِ تعویض کردنش تعمیرش کرد با کمی تفلون
روش کار در این تاپیک درج شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=========================================
در مورد سوال دوم :
این قطعه برق 3 ولت رو به چند هزار ولت با آمپر بسیار بسیار کم تبدیل میکنه برای جرقه زدن و روشن شدن آبگرمکن
بنده تا حالا آبگرمکن با جرقه زنِ برقی نداشتم و از نزدیک ندیدم
نمیدونم که این نوع آبگرمکنها شمعک هم داره یا نه ؟
به نظرم دیگه احتیاجی به شنعک نداره چون در زمان نیاز به روشن شدنِ مشعل , این قطعه با جرقه زدنش مشعل رو روشن میکنه .
آبگرمکن شما شمعک هم داره ؟
آیا شمعک دائماً روشنه ؟
===========================================
در مورد اینکه میگین سیمش جرقه میزنه , متوجه منظورتون نشدم .
یعنی در جائی جرقه میزنه که نباید جرقه بزنه ؟
سلام
ممنون اول اینکه در مورد اورینگ باید بگم که اورینگ از داخل گشاد میشه یعنی اورینگ روی کاربراتور آب ثابت است اما سوپاپ بین دو کاربراتور داخل اورینگ بازی میکند و همین باعث فرسودگی اورینگ میشه و اگه نوارتفلون دور سوپاپ بپیچیم باعث سفت شدن سوپاپ شده و آبگرمگن با فشار آب معمولی اصلا روشن نمیشه یعنی سوپاپ تحرک کمتری پیدا میکنه
در مورد دیافراگم هم نمی دونم اما من مجدد باز کردم ظاهرا در دوطرف دیافراگم آب وجود داره و از طریق یه حفره کوچک که یه پیچ تنظیم هم
روی کاربراتور آب داره اب را در دوطرف دیافراگم جابجا میکنه (همون پیچی که گفته میشه برای کاهش صدای موشکی آبگرمکن تنظیم میکنید) و در واقع عامل حرکت سوپاپ اینه که وقتی شیر آب باز میشه ابتدا آب سمت چپ دیافراگم وارد لوله میشه و در واقع سمت چپ خالی از آب میشه و سمت راست که لوله ورودی آب است با فشار آب و همچنین فنر باعث هل دادن دیافراگم ونتیجتا سوپاپ میشه و برعکس موقع بستن شیر آب وارد بخش سمت چپ شده و دیافراگم را به سمت راست هدایت میکنه و آبگرمگن خاموش میشه
آقا من سه تا عکس در مورد مشکلم گذاشتم اول اینکه آبگرمکن شمعک نداره و به جای اون همون دو تا سیم را داره که با جرقه زدن شعله گاز را روشن میکنه آبگرمکن داری یه اداپتور است و همچنین دو تا باتری داره که زمانی برق شهر قطع باشه از باتری برای جرقه زدن استفاده میکنه و دیگه درد سر های شمعک و ترموکوبل اون را نداره برای روشن کردن آبگرمکن کافی است با درجه روی آبگرمکن درجه را روی میزان گرمی دلخواه قرار دهیم و سپس اداپتور ار به پریز برق بزنیم یا از باتری استفاده کنیم و موقع باز کردن شیر آب خودش برق را وصل میکند و آبگرمکن با جرقه چند ثانیه ای برق روشن میشه عکس اولی نمای کلی است که با شماره 1 تا 3 علامت گذاشتم شماره 1 بخشی است که با حرکت سوپاپ در واقع کلید برق را هم روشن میکنه شماره 2 همون قطعه آبی رنگ است)بوبین یا ...) و شماره 3 همون دو تا سیم جرقه که از این قطعه آبی رنگ خارج شده و روی بخش شعله قرار دارند عکس شماره دو همون دو تا سیم از نزدیک و عکس شماره 3 موقع روشن شدن است که سیم سمت چپ جرقه داره ولی راست نداره
.
عکس 1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
آقا ما یه آبگرمکن دیواری بوتان(فک کنم طرح قدیم از اینایی که فندک دستی داره توش) داریم یه مشکلی هست وقتی میریم حموم اولن واسه اینکه آب گرم بشه باید کلا شیرو بدیم سمت آب گرم بعد داغ میشه بعدم مجبوریم بیاریم وسط تا تعدیل بشه گرماش که یه چند دقیقه خوبه ولی بعدش آب سرد میشه دوباره مجبوریم حرکت قبلو تکرار کنیم تا گرم بشه یعنی یه جورایی وقتی یکم شیر آب رو از گرم میبریم سمت سرد که دمای آب بهتر بشه کلا دیگه خاموش میشه و سرد میشه
میخواستم بدونم مشکل از کجاست از آبگرمکنه یا شیر آب و کلا مشکلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)