تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 83 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 829

نام تاپيک: آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در شبکه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    با عرض خسته نباشید،من یه مشکل دارم که با خوندن مطالب سایت نتونستم حل کنم ،مشکل من اینه که یه pc دارم مه با مودم معمولی به اینتر نت وصله و یه کارت شبکه وایرلس dlink-w510 pci گرفتم و می خواستم با pc یه شبکه وایرلس درست کنم که بتونم با لب تاپ با وایرلس به اینتر نت وصل شم،لطفا راهنمایی کنید که چی کار کنک؟ با تشکر

داره خودمونی میشه alireza_hsi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تونستم با خواندن پستهای دوستان مشکلم رو حل کنم. دیدم که بعضی از دوستان هنوز مشکل دارن من کار یکه کردم رو توضیح میدم شاید مشکل اونها هم حل بشه
    یک ویندوز من 7 و دیگری ایکس پی 2 هست و مودم من tplink که 4 پورت lan داره
    آی پی هارو در 7 اینطوری ست شد . من گذاشتم روی اتوماتیک خودش به این ترتیب ست کرد:
    IP 192.168.1.2
    subnet 255.255.255.0
    gateway 192.168.1.1
    dns 192.168.1.1

در سیستم دوم هم اینطوری دستی وارد کردم
    ip 192.168.1.3
    subnet 255.255.255.0
    geteway 192.168.1.2
    dns 4.2.2.4

در ویندوز 7 یک pppe ساختم و اونو از تب شیرینگ کامل تیک زدم حالا وقتی با این کانکتشن به اینترنت کانکت میکنم سیستم دوم هم اتوماتیک کانکت میشه و البته دو سیستم فولدرهای شیر شده یکدیگر هم میبینند.

من از اساتید 2تا سوال دارم:
    1.این فولدرهای شیر شده برای تبادل اطلاعات از دیتای اینترنت استفاده میکنند یا نه پی تو پی هستند؟
    2. آیا میشه به طریق دیگه کانکشن رو استفاده کرد که اگه ویندوز 7 من دیسکانکت کرد سیستم ایکس پی بتونه تنهایی آنلاین بمونه؟
    مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

1.این فولدرهای شیر شده برای تبادل اطلاعات از دیتای اینترنت استفاده میکنند یا نه پی تو پی هستند؟
    2. آیا میشه به طریق دیگه کانکشن رو استفاده کرد که اگه ویندوز 7 من دیسکانکت کرد سیستم ایکس پی بتونه تنهایی آنلاین بمونه؟
    مرسی

1- نه point to point هست

2- اگه مودم تون مودم-روتر باشه و یه usb یه lan داشته باشه یا اینکه بیشتر از 1 lan داشته باشه می شه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام
    با عرض خسته نباشید،من یه مشکل دارم که با خوندن مطالب سایت نتونستم حل کنم ،مشکل من اینه که یه pc دارم مه با مودم معمولی به اینتر نت وصله و یه کارت شبکه وایرلس dlink-w510 pci گرفتم و می خواستم با pc یه شبکه وایرلس درست کنم که بتونم با لب تاپ با وایرلس به اینتر نت وصل شم،لطفا راهنمایی کنید که چی کار کنک؟ با تشکر
    شما باید یه شبکه وایرلس از نوع adhoc روی pc درست کنید بعد توی لپ تاپ بهش وصل بشید
    بعد کانکشن اینترنت تون رو share کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام دوستان

من یه سوال داشتم من یه مودم وایرلس مدل dlink dwl-2100ap دارم.

میخوام اطلاعات و اینترنتو از این مودم به لپتاپم شیر کنم..

سوالم اینه که وقتی مودمو به صورت اکسس پوینت در میارم وقتی میخوام به لپتاپم وصل بشم میخوام هر موقعی که وصل میشم password بخواد ولی فقط یه بار پسورد میخواد و دفعات بعد که لپتاپو روشن میکنم بدون اینکه password بخواد connect میشه...ایا راهی هست یا تنظیماتی تو مودم من هست که بشه این مشکلو باهاش حل کرد؟ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام
    سلام دوست من

شما میتونید از برنامه Connectify استفاده کنی...اینم لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با این برنامه خیلی راحت میتونی اینترنتو شیر کنی و همینطور فایلاتو از کامپیوترت به لپتاپ و یا برعکس اون انتقال بدی و همینطور میتونی password هم بزاری که هر کسی نتونه از اینترنت و یا فایل شیرینگت استفاده کنه.شکل کار باهاش هم خیلی راحته.خودش خیلی راحت ip ها رو برای دو طرف تنظیم میکنه.. برنامهیه خیلی خوبیه یه امتحان بکن من که ازش خیلی راضیم.
    موفق باشی
    Last edited by kissyou; 16-05-2010 at 02:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

سلام
    من و دوستم هر 2 از یک ای سی پی اکانت گرفتیم و می خوایم یک کاری انجام بدیم،می خوایم برای استفاده از مولتی پلیر بعضی از بازی ها که بوسیله ی نرم افزار xlive کنترل میشن از طریق اینترنت به صورت لن بازی کنیم
    از نرم افزار هایی مثل هاماچی هم استفاده کردیم اما محدودیت رکوئست داریم یعنی باید تایم اوت زیر 25 میلی پانیه باشه اما برای ما نهایت نزدیکیش 31 هست
    می خام از دوستان بپرسم چه جوری میشه بدون استفاده از نرم افزار هایی مثل هاماچی و تحت خود ویندوز 2 تا سیستم رو تحت اینترنت به صورت لن بهم وصل کرد یا به عبارت دیگه چه راهکاری هست که بشه به نرم افزار نشون داد 2 تا ای پی شت سر هم و به صورت مجازی شبکه است؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام
    من و دوستم هر 2 از یک ای سی پی اکانت گرفتیم و می خوایم یک کاری انجام بدیم،می خوایم برای استفاده از مولتی پلیر بعضی از بازی ها که بوسیله ی نرم افزار xlive کنترل میشن از طریق اینترنت به صورت لن بازی کنیم
    از نرم افزار هایی مثل هاماچی هم استفاده کردیم اما محدودیت رکوئست داریم یعنی باید تایم اوت زیر 25 میلی پانیه باشه اما برای ما نهایت نزدیکیش 31 هست
    می خام از دوستان بپرسم چه جوری میشه بدون استفاده از نرم افزار هایی مثل هاماچی و تحت خود ویندوز 2 تا سیستم رو تحت اینترنت به صورت لن بهم وصل کرد یا به عبارت دیگه چه راهکاری هست که بشه به نرم افزار نشون داد 2 تا ای پی شت سر هم و به صورت مجازی شبکه است؟
    به وسیله وی پی ان
    سیستم عامل ه دوتاش رو بگو تا راهنمایی کنم

داره خودمونی میشه alireza_hsi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

10

1- نه point to point هست

2- اگه مودم تون مودم-روتر باشه و یه usb یه lan داشته باشه یا اینکه بیشتر از 1 lan داشته باشه می شه

شما که زحمت کشیدی جواب دادی لطف کن بگو چه طوری میشه؟
    من قبلا اینکارو کرده بودم ولی در هر زمان یک سیستم میتونست کانکت کنه و بعدی یوزر پسورد ایراد میگرفت

اما ایندفه با کمک دوستان سایت راه انداختم شد ولی فقط یک اکانت شیر میشه و وقتی دیسکانکت میشه سیستم دوم نمیتونه کانکت کنه البته بدهم نیست اما بهتره که بتونن هر دو مستقل کانکت کنن
    مودم 4 لن روتر هست
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

شما که زحمت کشیدی جواب دادی لطف کن بگو چه طوری میشه؟
    من قبلا اینکارو کرده بودم ولی در هر زمان یک سیستم میتونست کانکت کنه و بعدی یوزر پسورد ایراد میگرفت

اما ایندفه با کمک دوستان سایت راه انداختم شد ولی فقط یک اکانت شیر میشه و وقتی دیسکانکت میشه سیستم دوم نمیتونه کانکت کنه البته بدهم نیست اما بهتره که بتونن هر دو مستقل کانکت کنن
    مودم 4 لن روتر هست
    ممنون
    خواهش می کنم زحمتی نبود
    ببین باید بری توی تنظیمات مودم
    یه قسمتی باید باشه مثله کانکشن تایپ یا یه همچین چیزی اون الان روی bridge هست باید بذاریش روی PPPOE بعد هم یوزر و پس رو توی مودم save میکنی مودم یه بار ریست میشه دیگه از اون به بعد هر چی مودم روشن بشه سیستمهای متصل بهش وصل میشن به اینترنت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •