تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 39 اولاول ... 25313233343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 390

نام تاپيک: مربیگیری آنلاین در هتریک::: hattrick

داره خودمونی میشه aminhity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قهرماني در بالاترين سطح ليگ كشور، كار چندان ساده اي نيست، شايد رسيدن به ليگ برتر دشوار باشد اما ماندن و قهرمان شدن در آن بسيار بسيار دشوارتر است.
    تيم RVN United كه به عشق رود فان نيستلروي به اين نام نامگذاري شده است از سال 2005 در هت تريك حضور يافت. محسن از همان ابتدا با پيگيري و علاقه خاص خود برنامه هاي بلند مدتي را براي تيمش پايه گذاري كرد. خدمت سربازي باعث شد تا دو سال در دسته دو بماند و براي حضور در ليگ برتر تيم خود را آماده كند.

گپي دوستانه داشتيم با قهرمان دو فصل اخير دسته برتر ايران، محسن عزيز:

1- محسن جان قهرماني مجددت توي ليگ برتر رو بهت تبريك ميگم، چه حسي داري؟
    ممنونم ازت. خوب قاعدتاً باید خوشحال باشم و هستم .

2- قهرماني اين فصل كه يك هفته زودتر حاصل شد و در هيچ بازي نباختي بيشتر مزه داد يا قهرماني اولت كه هفته آخر رقم خورد؟
    فصل قبل استرسش بیشتر بود و به نوعی مزه اش بیشتر بود ولی این فصل به نوعی قاطعانه بود و این هم مزه خاص خودش رو داشت. هر قهرمانی یه بویی داره

3- فكر مي كني بتوني قهرمانيت رو در فصل آينده هت تريك كني؟
    به نظر من هر فصلی مستقل از فصل گذشته هستش و قهرمانی این فصل باعث نمیشه تلاشمو برای قهرمان شدن مجدد کم بکنم.

4- برنامه اي براي جام قهرمانان داري؟ ايراني ها خيلي آرزو دارن كه تيم هاي ايران تا مدارج بالاي جام قهرمانان برن و افتخار كسب كنن. مي توني وعده اي بهشون بدي؟
    متاسفانه نمیتونم قولی بدم چون وضعیت مالی چندان خوب نیست و هر دفعه با حضور تیم های جدید تو لیگ برتر هزینه های اضافی ای رو متحمل میشیم و مجبوریم به خاطر خرید اونها ما هم خرید کنیم.

5- تو بعد از چند فصل كه به ليگ برتر اومدي، بالاخره فصل گذشته اولين جامت رو گرفتي، چرا اينقدر با تاخير؟
    میشه گفت بدشانسی بلند مدتی داشتم امیدوارم الان که سکه برگشته به نفع من به اندازه همون طولانی باشه.

6- بهترين بازي اين فصل خودت رو كدوم بازي مي دوني؟ كدوم نتيجه برات بيشتر لذت بخش بود؟
    بازی اول فصلم جلوی برشا که 4 بر صفر بردم. بازی مقابل پرسپولیس هم نتیجه خوبی بود.

7- از كدوم بازيت راضي نبودي؟ هم از بعد نتيجه و هم از بعد چيدمان.
    بازی مقابل تیم ملی از بعد نتیجه. از نظر چیدمان از هیچ کدومشون پشیمون و ناراضی نیستم چون در هیچ بازیی نباختم.

8- به جز بازي هاي خودت، كدوم بازي ليگ برتر برات جالب و جذاب بود؟
    بازی برشا با اف سی شاهین که مساوی شد خیلی بامزه و جالب بود!

9-توي كل فصل چند بار بازيهات رو مستقيم نگاه كردي؟
    هیچ کدومشونو

10- ليگ برتر اين فصل با بات شدن دو تيم تاج و شاهين و انصراف آژاكس، براي شما چطور گذشت؟
    خوب مسلماً از دست دادن این تیم ها که سرمایه های هتریک هستند خوشایند نیست. به نسبت استرس کمتری داشت.

11- چرا از جام حذفي حذف شدي؟؟ آيا حريفت رو دست كم گرفته بودي؟
    نه دست کم نگرفته بودم. من ريت 216 گرفتم و حریفم 164. ترکیب عاقلانه ای هم چیده بودم، ولی به نظر می‌رسید كه به خاطر ماتس کردن حریف بازی رو واگذار کردم.

12- برنامه ات براي آينده و فصول بعد چيه؟
    قهرمانی در جام حذفی و اگر دوباره قسمت بشه در لیگ برتر.

13- حرف آخر...
    به همه دوستان میگم نگذارید كه هتریک بیشتر از یک بازی براتون مهم بشه. فقط کنار هم بودن مهمه.

مرجع خبري و آموزشي هت تريك ايران(hattrickedu.ir) كسب اين افتخار رو به شما تبريك مي گويد و براي شما آرزوي موفقيت دارد.

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان
    من توی گرفتن لیسانس مربیگری دچار مشکل شدم

مرحله 2 یعنی شانس حضور یک بازیکن جوان در بزرگسالان
    مرحله ی 9 عضویت در انجمن = آخه انجمنی اصلا" نیست
    مرحله 15 اطلاعات خود را وارد کنید = وارد کردن تایید نشده

میشه کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان
    من توی گرفتن لیسانس مربیگری دچار مشکل شدم

مرحله 2 یعنی شانس حضور یک بازیکن جوان در بزرگسالان
    مرحله ی 9 عضویت در انجمن = آخه انجمنی اصلا" نیست
    مرحله 15 اطلاعات خود را وارد کنید = وارد کردن تایید نشده

میشه کمکم کنید
    مرحله دو باید یک بازیکن جوانانت رو بیاری تو تیم بزرگسالان.
    مرحله 9 هم که خیلی راحته تو اون نوار بالا که نوشته هت تریک من,باشگاه من و ....یه قسمت نوشته انجمن ها.روش کلیک کن وقتی وارد شدی تاپیک ها رو بخون و توی یک تاپیک کلیک کن و توی پنجره باز شده روی دکمه ارسال به همه کلیک کن و متنت رو بنویس.روی دکمه تایید کلیک کن.
    مرحله 15 هم فقط باید صبر کنی تا ارشدها تایید کنن.این ممکنه از یک سات تا دو هفته طول بکشه.بستگی به شانست داره.تو نمی تونی کار خاصی بکنی.به بقیه کارهات برس
    سوال دیگه ای داشتی من در خدمتم.سعی کن اصولی بازی رو شروع کنی برای همین حتما آموزش ها رو بخون.
    ممنون

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

12 هتریک

مرحله دو باید یک بازیکن جوانانت رو بیاری تو تیم بزرگسالان.
    مرحله 9 هم که خیلی راحته تو اون نوار بالا که نوشته هت تریک من,باشگاه من و ....یه قسمت نوشته انجمن ها.روش کلیک کن وقتی وارد شدی تاپیک ها رو بخون و توی یک تاپیک کلیک کن و توی پنجره باز شده روی دکمه ارسال به همه کلیک کن و متنت رو بنویس.روی دکمه تایید کلیک کن.
    مرحله 15 هم فقط باید صبر کنی تا ارشدها تایید کنن.این ممکنه از یک سات تا دو هفته طول بکشه.بستگی به شانست داره.تو نمی تونی کار خاصی بکنی.به بقیه کارهات برس
    سوال دیگه ای داشتی من در خدمتم.سعی کن اصولی بازی رو شروع کنی برای همین حتما آموزش ها رو بخون.
    ممنون
    ممنون دوست عزیز ولی من اینارو خودمم میدونم
    مشکل من توی مرحله 2 اینه »

گزینه ی رفتن به تیم بزرگسالان غیر فعاله تازه این توی تیم جوانان بیشترین سنو داره

مشکل مرحله 9 اینه »

اصلا" جایی نیست که تا من بتونم توی انجمن کاری بکنم

مرحله ی 15 حل شد

با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مرحله دو رو وقتی من تیم جوانانم رو فعال کردم خودش انجام شد.الانم چون دیگه لیسانس گرفتم نمی تونم اطلاع دقیقی بهتون بدم.
    در مورد مرحله 9 شما از منوی انتخاب انجمن اون وسط لیست رو باز کن و انجمن پرسش وپاسخ رو انتخب کن.بعد یه نوار جدید سمت چپ ایجاد میشه از توی لیست اونپرسش و پاسخ ( Persian) رو انتخب کن بعد توی صفحه جدیدی که میاد منوی سمت راست روی پرسش و پاسخ (13)کلیک کن.توی صفحه جدید روی ارسال به همه کلیک کن و سوالت رو در مورد مرحله دو بنویس.اونجا اساتیدی هستند که بهت جواب بدن.
    برای اینکه همیشه این انجمن رو ببینی روی دکمهعضویت در انجمن اون بالا کلیک کن.
    انجمن های دیگه ای هم هستن که می تونی عضو بشی.از لیست انجمن های کشوری رو انتخاب کن.بعدکشور ایران.
    این انجمن ها رو حتما عضوشو:
    پرسش و پاسخ ( Persian)
    Iran
    non-HT Iran
    اگر سوالی داشتی بپرس.من در خدمتم.
    ممنون
    Last edited by aminhity; 27-01-2010 at 14:31.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پس از يك ماراتن 13 هفته اي، جام حذفي فصل 19 هت تريك براي دومين سال پياپي به تيم پرسپوليس با مديريت وحيد رسيد.
    در فينال اين رقابت ها دو تيم قدرتمند و ليگ برتري پرسپوليس و چلسي در ديداري ديدني و حساس به مصاف هم رفتند كه تيم پرسپوليس موفق شد با دو گل نيمه اول خود، به عنوان اولين تيم براي دومين سال پياپي قهرمان جام حذفي شود تا به ركورد قهرماني برشا و برثا مانا در جام حذفي دست يابد.
    مرجع آموزشي و خبري فارسي هت تريك مصاحبه اي با مدير قهرمان اين فصل جام داشته است كه در ادامه مطلب آمده است

- وحيد جان، ضمن تبريك قهرماني شما در جام حذفي، از احساست براي ما بگو.

ممنون ،خوب خیلی خوشحالم به خصوص اینکه این قهرماینو وقتی به دست آوردم که تصمیم به سقوط گرفته بودم و پایین رفتن در اوج خیلی بهتره و سوء تفاهمی هم پیش نمیاد

- قبل از بازي فكر مي كردي بتوني چلسي رو ببري؟ شما توي دسته برتر هم دو بار با چلسي بازي كرده بودي، چلسي رو چطور تيمي مي بيني؟

قبل از بازی شانس خودمو در انداره چلسی میدونستم یعنی 50-50 من هیچوقت خودمو از پیش برنده نمیدونم ،
    بدون تعارف باید بگم چلسی تیم خیلی خوبی داره ، تقریبا در تمام پست ها هم 1-2 ذخیره خیلی خوب داره که کارو برای تغییر سیستم و دور زدن حریف اسون میکنه . تقریبا تمام هافبک های اصلیشم یک تخصصی دارن که در اکثر مواقع به تیم کمک میکنه

-از اينكه به عنوان اولين تيم، تونستي از قهرماني جام حذفي دفاع كني و دو فصل پياپي قهرمان بشي چه حسي داري؟

خیلی فوق العادست ، الان فکر میکنم ای کاش میتونستم فصل دیگه برای سومین قهرمانی پیاپی بجنگم. ولی در کل حس خیلی خوبی دارم.

- خيلي از كاربران و يا بهتر بگم اغلب كاربران پرسپوليسي، نسبت به تيم شما غيرت خاصي دارند، شما رو نماينده خودشون توي سطح اول هت تريك ايران مي دونن، چرا تصميم به سقوط به دسته دوم گرفتي؟

خیلی از بچه ها واقعا لطف دارن ، حتی وقتی تصمیم به سقوطمو رسما اعلام کردم پیغامهایی به دستم رسید که خیلی ناراحت کننده بود و نزدیک بود منو از تصمیم منصرف کنه ، اما خوب باهاشون صحبت کردم و اونا هم به این نتیجه رسیدن که رفتن به پایین انقدر هم که فکر میکنن بد نیست .
    راستش یه سری دلایل کوچیک باعث این کار شد ، بزرگترینش مشکلات شخصی خودمه که از بهمن ماه زیاد میشه و سعی میکنم به مرور کمشون کنم ، دلیل دیگش اینه که میخوام یه مدت فقط تیمداری کنم و تمرین بدم و به هیچ چیز جز تمرین بازیکنام فکر نکنم ، فرار از یکنواختی لیگ برتر که با بات شدن تاج و شاهین و رفتن اژاکس به اوج خودش رسیده و امیدوارم تا 3-4 فصل دیگه لیگ شرایط خوبیو پیدا کنه و ...

- شما كه تصميم به سقوط گرفتي چرا حقوق تيمت رو از ابتداي فصل كاهش ندادي تا پس اندازي براي فصول بعد باشه؟

خوب من قهرمانی جام حذفیو میخواستم ، اگه از اول فصلم حقوقمو کم میکردم اونوقت خبری از جام حذفی ، پول جایزه و بلیط فروشی ورزشگاشم نبود ! باختام بیشتر میشد و طرفدارای بیشتری از تیمم کم میشدن و رضایتشون پایین میومد و در نتیجه در بازیهای خونگی هم به شدت افت درامد داشتم ! از کاری که انجام دادم واقعا راضیم و خوشحالم که تونستم به هدفم برسم .

- به فينال جام حذفي برگرديم، چرا 3-5-2؟ چقدر تركيب چلسي رو مي شناختي؟

بعد از اینکه مشخص شد با چلسی بازی دارم بازیهای گذشتشو آنالیز کردم و تمام بازیکناشو چک کردم از لحاظ فرم فوق العاده بود و حتی بعد از تمرین باز هم بعضی از بازیکناش افزایش فرم داشتن ، مطمئن بودم چلسی 3-5-2 بازی میکنه و برای 3-4-3 شدن تعویض میذاره اما فکرشو نمیکردم در سیستم 3-5-2 از دو هافبک متمایل به وسط در پست وینگر استفاده بکنه چون فرم وینگرشم خوب بود .
    برای منم بهترین سیستم همین 3-5-2 بود که ازش استفاده کردم البته 3-4-3 هم میتونست ترکیب خوبی باشه ولی 3-5-2 انتخاب کردم.

- بعد از بازي و ديدن تركيب چلسي، پشيمون نشدي كه كاش سيستم رو جور ديگه اي ميچيدي؟

نه کاملا از ترکیب و سیستمم راضیم .

- سه قهرماني جام حذفي و يك قهرماني دسته برتر، كدوم لذت بخش تره؟

هر دوشون لذت بخشه ، امیدوارم بتونم قهرمانیهای لیگ برترمو افزایش بدم

- حضور چه تيمي توي مراحل آخر جام حذفي تو رو شگفت زده كرد؟ جاي چه تيمي خالي بود؟

اوبرون خیلی خوب بالا اومد ، ردز یونایتدم با شکست دادن 2 تیم خوب لیگ برتری هیچ حرفی باقی نگذاشت ، مطمئنا سعید (برشا) و محسن (آر وي ان يونايتد) میتونستن بهتر کار کنن و به مراحل پایانی برسن اما خوب ...

- دوست داشتي فينال رو جلوي چه تيمي بازي كني؟

زیاد برام فرقی نمیکرد ، بازی با هر تیمی حس و حال خودشو داره

-هوادارن پرسپوليس دوست دارن بدونن تيم محبوبشون كي به ليگ برتر باز خواهد گشت؟

به این سئوال نمیشه با اطمینان جواب داد، شاید فصل 24 ! اما خوب گذر زمان ممکنه خیلی چیزارو عوض کنه

- و سوال آخر، هت تريك يا بازربيتر؟

بدون شک هتریک ، نزدیک 1 ماه میشه که دیگه بازربیتر بازی نمیکنم ، اگه هنوزم هتریک بازی میکنم به خاطر دوستان خوب و باشخصیتیه که اینجا دارم

-حرف آخر.

باز هم از دوستانی که به من ابراز لطف کردن تشکر میکنم و بهشون میگم منتظر یه پرسپولیس قدرتمند باشن .
    ممنون از وقتی که به من دادی .

مرجع آموزشي و خبري فارسي هت تريك(hattrickedu.ir) براي شما آرزوي موفقيت دارد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کی میخواین به من یه تیم بدین؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ايران ميزبان جام جهاني جوانان شد
    بالاخره پس از رایزنی های طولانی مدت سرمربی تیم ملی ایران میزبانی مسابقات جام جهانی جوانان هت تریک به ایران داده شد.
    مرجع آموزشي و خبري فارسي هت تريك(hattrickedu.ir)اين دستاورد بزرگ را به ملت هت تريك ايران تبريك عرض مي نماید.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کی میخواین به من یه تیم بدین؟
    باید صبر کنی.این هم بسته به شانس متغیره.هر چند روز یک بار به ایمیلت سر بزن.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چلنج بزرگ ایران-آمریکا
    باشرکت در این بازی ها و کسب امتیاز برای کشور خود افتخار بیافرینید.
    فصل 41- هفته 16: ايران- امريكا:
    برای ثبت نام و اعلام آمادگی به این جا مراجعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر در چلنج هاي فصل گذشته حاضر بوديد و عضو سايت شديد از همون كاربري استفاده كنيد و اگر عضو نيستيد، عضو شويد.

قوانین:

1- هر كشور که بازی بیشتری را ببرند، برنده رقابت خواهد بود.
    2- هر تیمی که ثبت نام بکنه ولی بازی دوستانه رو برگزار نکنه اصطلاحاً walkover خطاب میشه و یک امتیاز به طرف مقابل داده میشه.
    3- بازی ها بر اساس دسته حضور تیم ها و ریت تیم ها به صورت عادلانه برنامه ریزی میشه
    به اميد پيروزي و موفقيت ايران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •