قهرماني در بالاترين سطح ليگ كشور، كار چندان ساده اي نيست، شايد رسيدن به ليگ برتر دشوار باشد اما ماندن و قهرمان شدن در آن بسيار بسيار دشوارتر است.
تيم RVN United كه به عشق رود فان نيستلروي به اين نام نامگذاري شده است از سال 2005 در هت تريك حضور يافت. محسن از همان ابتدا با پيگيري و علاقه خاص خود برنامه هاي بلند مدتي را براي تيمش پايه گذاري كرد. خدمت سربازي باعث شد تا دو سال در دسته دو بماند و براي حضور در ليگ برتر تيم خود را آماده كند.
گپي دوستانه داشتيم با قهرمان دو فصل اخير دسته برتر ايران، محسن عزيز:
1- محسن جان قهرماني مجددت توي ليگ برتر رو بهت تبريك ميگم، چه حسي داري؟
ممنونم ازت. خوب قاعدتاً باید خوشحال باشم و هستم .
2- قهرماني اين فصل كه يك هفته زودتر حاصل شد و در هيچ بازي نباختي بيشتر مزه داد يا قهرماني اولت كه هفته آخر رقم خورد؟
فصل قبل استرسش بیشتر بود و به نوعی مزه اش بیشتر بود ولی این فصل به نوعی قاطعانه بود و این هم مزه خاص خودش رو داشت. هر قهرمانی یه بویی داره
3- فكر مي كني بتوني قهرمانيت رو در فصل آينده هت تريك كني؟
به نظر من هر فصلی مستقل از فصل گذشته هستش و قهرمانی این فصل باعث نمیشه تلاشمو برای قهرمان شدن مجدد کم بکنم.
4- برنامه اي براي جام قهرمانان داري؟ ايراني ها خيلي آرزو دارن كه تيم هاي ايران تا مدارج بالاي جام قهرمانان برن و افتخار كسب كنن. مي توني وعده اي بهشون بدي؟
متاسفانه نمیتونم قولی بدم چون وضعیت مالی چندان خوب نیست و هر دفعه با حضور تیم های جدید تو لیگ برتر هزینه های اضافی ای رو متحمل میشیم و مجبوریم به خاطر خرید اونها ما هم خرید کنیم.
5- تو بعد از چند فصل كه به ليگ برتر اومدي، بالاخره فصل گذشته اولين جامت رو گرفتي، چرا اينقدر با تاخير؟
میشه گفت بدشانسی بلند مدتی داشتم امیدوارم الان که سکه برگشته به نفع من به اندازه همون طولانی باشه.
6- بهترين بازي اين فصل خودت رو كدوم بازي مي دوني؟ كدوم نتيجه برات بيشتر لذت بخش بود؟
بازی اول فصلم جلوی برشا که 4 بر صفر بردم. بازی مقابل پرسپولیس هم نتیجه خوبی بود.
7- از كدوم بازيت راضي نبودي؟ هم از بعد نتيجه و هم از بعد چيدمان.
بازی مقابل تیم ملی از بعد نتیجه. از نظر چیدمان از هیچ کدومشون پشیمون و ناراضی نیستم چون در هیچ بازیی نباختم.
8- به جز بازي هاي خودت، كدوم بازي ليگ برتر برات جالب و جذاب بود؟
بازی برشا با اف سی شاهین که مساوی شد خیلی بامزه و جالب بود!
9-توي كل فصل چند بار بازيهات رو مستقيم نگاه كردي؟
هیچ کدومشونو
10- ليگ برتر اين فصل با بات شدن دو تيم تاج و شاهين و انصراف آژاكس، براي شما چطور گذشت؟
خوب مسلماً از دست دادن این تیم ها که سرمایه های هتریک هستند خوشایند نیست. به نسبت استرس کمتری داشت.
11- چرا از جام حذفي حذف شدي؟؟ آيا حريفت رو دست كم گرفته بودي؟
نه دست کم نگرفته بودم. من ريت 216 گرفتم و حریفم 164. ترکیب عاقلانه ای هم چیده بودم، ولی به نظر میرسید كه به خاطر ماتس کردن حریف بازی رو واگذار کردم.
12- برنامه ات براي آينده و فصول بعد چيه؟
قهرمانی در جام حذفی و اگر دوباره قسمت بشه در لیگ برتر.
13- حرف آخر...
به همه دوستان میگم نگذارید كه هتریک بیشتر از یک بازی براتون مهم بشه. فقط کنار هم بودن مهمه.
مرجع خبري و آموزشي هت تريك ايران(hattrickedu.ir) كسب اين افتخار رو به شما تبريك مي گويد و براي شما آرزوي موفقيت دارد.