چیرو؟سیمز1 رو میگی؟اتفاقاً من خیلی اونو دوست دارم
abخواهش میکنم
چیرو؟سیمز1 رو میگی؟اتفاقاً من خیلی اونو دوست دارم
abخواهش میکنم
نه دوستان من فکر میکنم منظور دوستمون از رضایت همون نیازهای سیمزه (need)
خوب اگه اینه که خیلی راحته
سیمز شما باید خوب بخوابه خوب بخوره تفریح کنه خونه اش شیک و تمیز باشه روابط عمومی خوبی داشته باشه
هر چقدر هم پیشرفت کنه به پای سیمز 1 نمیرسه
سیمز 1 یه چیز دیگه ست
واقا ولی من سیمز 2 رو دوست دارمهر چقدر هم پیشرفت کنه به پای سیمز 1 نمیرسه
سیمز 1 یه چیز دیگه ست
منم همین طور.....
خوب دیگه نظر حمید هم اینطوریهمنم همین طور.....
به به به ...برو بچ جمع شدن...جای ما خالی بود برگشتیم...یه چند روزی دور بودم برگشتم...الان سیمز نایت لایف نصبه دارم حال میکنم با این دی جی بازیش....میشه بری تو کلوپا بجای دی جی کار کنی پول دربیاری اخرشه....سلام داش گوگولی چه خبر...راستی تو این تاپیک ابزار و وسیله و لباس و مدل مو برای دانلود بذاری خیلی باحال میشه....مرسی
mamal راست میگه اگه از این چیزا بذاری خیلی بهتر میشه.
باشه سالار فقط به خاطر تووبه به به ...برو بچ جمع شدن...جای ما خالی بود برگشتیم...یه چند روزی دور بودم برگشتم...الان سیمز نایت لایف نصبه دارم حال میکنم با این دی جی بازیش....میشه بری تو کلوپا بجای دی جی کار کنی پول دربیاری اخرشه....سلام داش گوگولی چه خبر...راستی تو این تاپیک ابزار و وسیله و لباس و مدل مو برای دانلود بذاری خیلی باحال میشه....مرسی
منم دلم واست تنگ شده بود
بچه ها همه دارن همکاری میکنن تو این تاپیک
باشه حتماmamal راست میگه اگه از این چیزا بذاری خیلی بهتر میشه.
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\EA Games\The Sims 2\downloads
هرچی واسه دانلود میزارم باید در این مسیر بذارید
این آدر س بستگی به ویندوز شما و مای داکیومنت شما دارد که در صورتی که ویندوز شما در درایو دیگری بود باید در آن درایو دنبال این آدر س بگردید بعد از کپی کردن فایل ها درون این قسمت بعد از رفتن در بازی شما وسایل و دانلود های خود را در بازی می بینید یه نکته هم اگر در این درست کنیددایرکتری فایل دانلود در سیمز2 وجود نداشت یک نیو فولدر به نام
downloads درست کنید
توجه باید برنامه ی win rar رو داشته باشید چون همه ی فایلا واسه دانلود به صورت رار هست
لباس بچه
توجه کنید که این 3 نوع لباس برای بچه های شما هستن
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه سوال و جواب توپ
بعضی از وسایلی که من دانلود کردم وحتی در محلی که شما گفتید گذاشتم ولی در بازی هیچی دیده نشد علت چیست؟
به خاطر اینه که بعضی از این دانلود ها به اضافات بازی احتیاج دارن و بدون اونها نمی یان
اینم از لینک دانلود لباس برای بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)