با عرض بوزش برایه بی ارتباطی سوالم!
iphone در حال حاضر تو بازار چند شده اخیرا و بایین ترین قیمتی که میشه گیر اورد چنده و کجاست؟؟
با عرض بوزش برایه بی ارتباطی سوالم!
iphone در حال حاضر تو بازار چند شده اخیرا و بایین ترین قیمتی که میشه گیر اورد چنده و کجاست؟؟
صدای هندزفری آی فون خیلی توپه... فکر نمی کنم رقیبی در این زمینه داشته باشه.
بهداد جان ببخشید دیر شد.
برنامه رو تست کردم مشکلی نداشت. البته برنامه ی سنگینی بود و خیلی CPU خور... یه برنامه ی دیگه upload کردم که خیلی سبکت تر هست و فکر نمی کنم با این یکی مشکلی پیدا کنی. لینک دانلودش:
اگه مشکل داشتی حتما اطلاع بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by RezaTayebiJ; 29-12-2007 at 18:10.
سلام دوست عزیز
فروم خوب فارسی برای مکینتاش تا حالا چیز خاصی ندیدم اما می تونی یه سری به سایت زیر بزنی:
البته بروز رسانی این پایگاه اصلا در وضعیت خوبی نیست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد:
بهترین و مفیدترین مطالب رو داره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببخشید به موضوع ربطی نداره اما جالبه
امروز رفته بودم بیرون یه جا ایفون دیدم از طرف پرسیدم گفت 800 انلاک شدست گفتم من 650 قیمت گرفتم گفت گرون شده
گفتم ورژنش چنده یه 3 ثانیه فکر کرد گفت دقیق نمی دونم اما فکر کنم 1.9 باشه![]()
آخرین ورژنی که ارائه شده ۱.۱.۲ هست.
شما هر ورژنی بگیری می تونی از طریق نرم افزاری آپدیت کنی.... ورژن های پایینتر قیمت ارزونتری تو بازار دارن.
الان اینی که تو خود سایت اپل هست رو اگه بخریم چی ؟؟
این ورژنش چنده ؟
آنلاک می شه ؟؟
می دونم رضا جان
من می خواستم جواب مردرو ببینین ورژن 1.9 که اصلا وجود نداره طرف فکر کرد بود ما چغندریم![]()
اقا ممنون بابته سایتا این irmug یه زمانی بد نبود ولی یه مدتیه همونطور که گفتی خیلی دیر به دیر اپ میشه این دومیه به نظر خوب میاد.راستی جایی می شناسی سریال برنامه هایه mac داشنه باشه یه چند وقته دنباله سریال speed download 4.1.19 و quicktime pro 7 می گردم
اقا ممنون بابته سایتا این irmug یه زمانی بد نبود ولی یه مدتیه همونطور که گفتی خیلی دیر به دیر اپ میشه این دومیه به نظر خوب میاد.راستی جایی می شناسی سریال برنامه هایه mac داشنه باشه یه چند وقته دنباله سریال speed download 4.1.19 و quicktime pro 7 می گردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)