سلام
چطور فایل پ پ رو ذخیره کنیم که وقتی فایل رو باز میکنیم دیگه پنجره پ پ باز نشه و مستقیما بره اسلاید هارو اجرا کنه
سلام
چطور فایل پ پ رو ذخیره کنیم که وقتی فایل رو باز میکنیم دیگه پنجره پ پ باز نشه و مستقیما بره اسلاید هارو اجرا کنه
سلام
برای این که پاورپوینت، با تمام سیستم ها سازگار باشه باید فونت ها را داخل آن جاسازی کنید. در 2007:
Microsoft Office Button> Powerpoint Options> Save> Embed Fonts> OK
برای این که نیازی به نرم افزار پاورپوینت برای اجرای اسلایدها نباشد، باید آنها را با استفاده از ابزار Publish خود پاورپوینت تبدیل به سی دی کنید:
Microsoft Office Button> Publish
برای این که کسی نتواند فایل ها را دستکاری کند، باید برایشان پسورد بگذارید:
Microsoft Office Button> Save As> Powerpoint 2007> Tools> General Options> Password to Modfiy
همه کارهایی که گفتید میشه کرد. از این پاورپوینت هر چی بگی بر میاد.
البته برای شماره گذاری اسلایدها، راهی سراغ ندارم که مثل مایکروسافت ورد بشه اعداد N/M رو به صورت خودکار در همه صفحات درج کرد. ولی می تونید یه TextBox روی یکی از اسلایدها بگذارید و شماره صفحه را از طریق Insert> Slide Number داخل آن درج کنید. بعد یک ممیز بگذارید و تعداد اسلایدها را به صورت دستی در پشت آن بنیسید. بعد این TextBox را به تمام اسلایدها Copy/Paste کنید.
برای این که اعداد آن فارسی باشد کافی است فونت آن را از فونت های سری B انتخاب کنید.
برای embed کردن هم در پست قبلی توضیح دادم. تمام فونت ها را می شود embed کرد.
سلام
غیر فعال بودن آن قسمت احتمالاً به دلیل ناقص نصب شدن پ.پ است که با نصب مجدد و انتخاب گزینه Run This feature and All Sub-Features from My Computer حل خواهد شد. اما برای انیمیشن دادن به اشیاء نیازی به این گزینه ندارید و باید از گزینه Custom Animation استفاده کنید.
بله. در تاپیک آموزش نکات کاربردی پاورپوینت، یک توضیح کامل در این باره موجود است. فکر می کنم در همین تاپیک هم یک پست در این باره باشد که اگر فهرست را در پست اول نگاه کنید پیدا خواهید کرد.
سلام
کافیه فایل پاورپوینت را با فرمت Slide Show یعنی با پسوند pps ذخیره (Save As) کنید.
سلام
می شود که یک راهنمای جامع فارسی پاورپوینت برای دانلود به من معرفی کنید؟
أوست عزیز
من چنین چیزی ندارم. اما اگر دیگر دوستان یا خود شما توانستید چیزی پیدا کنید ممنون می شوم اینجا هم لینک بدهید تا به فهرست اضافه کنیم. ضمناً مطمئنم با یک سرچ کوتاه در گوگل می توانید آن را به دست آورید. یک راهنمای ابتدائی هم صفحه اول همین تاپیک است و برای رفع مشکلات هم ما در خدمت شما هستیم. ضمناً cd های آموزش فارسی پاورپوینت هم در بازار زیاد است که با قیمت خیلی ارزان می توانید بخرید.
1)من باید چی کارکنم تا زمان ورق خوردن اسلایدهارو تغییر بدم یعنی کندتر یا تندترشون کنم؟
2) دیگه اینکه میخوام موسیقی همزمان با اولین اسلاید شروع بشه و با اخرین اسلاید هم تموم بشه ..چه طوری باید زمان ورق خوردن اسلایدهارو تنظیم کنم؟
ممنون
Last edited by meral22; 27-03-2009 at 09:57.
دوست عزیز این یه فایل اموزش پاور پوینت در قالب pdf هستش که البته جامع نیست اما مختصر و مفیده
به من که خیلی کمک کرد...امیدوارم به دردت بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)