تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 122 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1217

نام تاپيک: ▓ Microsoft PowerPoint سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    چطور فایل پ پ رو ذخیره کنیم که وقتی فایل رو باز میکنیم دیگه پنجره پ پ باز نشه و مستقیما بره اسلاید هارو اجرا کنه

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    حقيقتش فرصت نشد اول جستجو کنم و بعد پست بزنم
    دوستان و اساتيد به بزرگواري خودشون ببخشن

چند سوال
    از آفيس 2007 استفاده ميکنم
    چطور فايل پاورپوينت رو ذخيره کنم که با همه سيستم ها همخواني داشته باشه ؟؟؟؟(بدون نياز به نرم افزار پاور پاينت و مجموعه آفيس)

چطور پاور پاينت رو ذخير کنم که کسي ديگه نتونه اون رو دستکاري بکنه .... يعني قفلش کنم ؟؟؟

ممنون
    سلام
    برای این که پاورپوینت، با تمام سیستم ها سازگار باشه باید فونت ها را داخل آن جاسازی کنید. در 2007:
    Microsoft Office Button> Powerpoint Options> Save> Embed Fonts> OK

برای این که نیازی به نرم افزار پاورپوینت برای اجرای اسلایدها نباشد، باید آنها را با استفاده از ابزار Publish خود پاورپوینت تبدیل به سی دی کنید:
    Microsoft Office Button> Publish

برای این که کسی نتواند فایل ها را دستکاری کند، باید برایشان پسورد بگذارید:
    Microsoft Office Button> Save As> Powerpoint 2007> Tools> General Options> Password to Modfiy

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان سلام

سوال 1: من میخوام برای صفحات اسلایدهام شماره بزنم،
    الف: چطور شماره ها رو فارسی کنم (لطفا توجه بفرمایید که فرمت شماره های من context هست. یعنی میخوام شماره های فارس، فارسی زده شده و انگلیسی، انگلیسی)
    ب: میخوام فرمت شماره ها به صورت n/m باشه. یعنی صفحه n ام از m صفحه.

سوال 2: آیا امکان داره که فونت رو توی اسلایدها embed کرد تا هرجا که اسلاید رو میبریم به مشکل نداشتن فونت برخورد نکنیم؟

سوال 3: آیا اگر embed کردن امکان داره، میشه فونت lotus رو embed کرد، فونت B nazanin رو چطور؟

بسیار سپاسگزارم.
    همه کارهایی که گفتید میشه کرد. از این پاورپوینت هر چی بگی بر میاد.
    البته برای شماره گذاری اسلایدها، راهی سراغ ندارم که مثل مایکروسافت ورد بشه اعداد N/M رو به صورت خودکار در همه صفحات درج کرد. ولی می تونید یه TextBox روی یکی از اسلایدها بگذارید و شماره صفحه را از طریق Insert> Slide Number داخل آن درج کنید. بعد یک ممیز بگذارید و تعداد اسلایدها را به صورت دستی در پشت آن بنیسید. بعد این TextBox را به تمام اسلایدها Copy/Paste کنید.
    برای این که اعداد آن فارسی باشد کافی است فونت آن را از فونت های سری B انتخاب کنید.

برای embed کردن هم در پست قبلی توضیح دادم. تمام فونت ها را می شود embed کرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام وخسته نباشيد

مشكل من اين است در برنامه پاور پوينت قسمت مربوط به animation schemes غير فعال است ونمي توان به متن يا عكس انميشن اضافه كرده
    البته قسمت slide transition فعال است
    ممنون ميشم توضيح بدين تا بدونم مشكل از كجاست
    سلام
    غیر فعال بودن آن قسمت احتمالاً به دلیل ناقص نصب شدن پ.پ است که با نصب مجدد و انتخاب گزینه Run This feature and All Sub-Features from My Computer حل خواهد شد. اما برای انیمیشن دادن به اشیاء نیازی به این گزینه ندارید و باید از گزینه Custom Animation استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    میشه به من بگین چه جوری میشه روی پاورپوینت موسیقی گذاشت به طوری که وقتی وارد اسلاید بعدی میشویم آهنگ ادامه پیدا کند و مجددا شروع نشود
    بله. در تاپیک آموزش نکات کاربردی پاورپوینت، یک توضیح کامل در این باره موجود است. فکر می کنم در همین تاپیک هم یک پست در این باره باشد که اگر فهرست را در پست اول نگاه کنید پیدا خواهید کرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    چطور فایل پ پ رو ذخیره کنیم که وقتی فایل رو باز میکنیم دیگه پنجره پ پ باز نشه و مستقیما بره اسلاید هارو اجرا کنه
    سلام
    کافیه فایل پاورپوینت را با فرمت Slide Show یعنی با پسوند pps ذخیره (Save As) کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    می شود که یک راهنمای جامع فارسی پاورپوینت برای دانلود به من معرفی کنید؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    أوست عزیز
    من چنین چیزی ندارم. اما اگر دیگر دوستان یا خود شما توانستید چیزی پیدا کنید ممنون می شوم اینجا هم لینک بدهید تا به فهرست اضافه کنیم. ضمناً مطمئنم با یک سرچ کوتاه در گوگل می توانید آن را به دست آورید. یک راهنمای ابتدائی هم صفحه اول همین تاپیک است و برای رفع مشکلات هم ما در خدمت شما هستیم. ضمناً cd های آموزش فارسی پاورپوینت هم در بازار زیاد است که با قیمت خیلی ارزان می توانید بخرید.

داره خودمونی میشه meral22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1)من باید چی کارکنم تا زمان ورق خوردن اسلایدهارو تغییر بدم یعنی کندتر یا تندترشون کنم؟

2) دیگه اینکه میخوام موسیقی همزمان با اولین اسلاید شروع بشه و با اخرین اسلاید هم تموم بشه ..چه طوری باید زمان ورق خوردن اسلایدهارو تنظیم کنم؟
    ممنون
    Last edited by meral22; 27-03-2009 at 09:57.

داره خودمونی میشه meral22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

1

سلام
    دوست عزیز این یه فایل اموزش پاور پوینت در قالب pdf هستش که البته جامع نیست اما مختصر و مفیده
    به من که خیلی کمک کرد...امیدوارم به دردت بخوره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •