قسمت دانلودم قبلا کار می کرد ولی الان می نویسه service not available
سوال دوم:
screen export چیه و چه جوری کار می کنه؟
قسمت دانلودم قبلا کار می کرد ولی الان می نویسه service not available
سوال دوم:
screen export چیه و چه جوری کار می کنه؟
Last edited by linuxboy; 20-04-2009 at 18:47.
سلام عزیز
برای من هم بعضی اوقات همچین چیزی میزد الان ولی بعدآ درست میشد فکر می کنم به خاطر اتصال ایرانسل باشه که مشگل داره الان هم یه چند وقتی هستش که اصلآ امتحان نکردم ببینم چجوریه.
منظورت از screen export رو نفهمیدم برنامست؟یا توی منوهای گوشیه هستش؟کامل تر توضیح بده
سلام
از جوابت ممنون
تو office برنامه ای هست با نام scr export نمی دونم چگونه کار می کند در حالیکه این گوشی هیچ کابل دیگری ندارد
راستی آپدیتش 4 آمده ولی تو سایت نوکیا یک قسمت هست میگه آیا آپدیت جدید آمده یا نه؟میگه 3 آخرینش هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by linuxboy; 20-04-2009 at 22:05.
راستی شما تونستید ؟ 3.1 یا 95 را نصب کنید؟
نظرتون در رابطه با اورکلاک cpu چطوره؟همونی که تو قسمت هک یاد دادند
فایل های فلش swf هم همگی این ارور را میده file corrupted با اینکه flash lite هم نصب کردم باید چیکار کنم؟
Last edited by linuxboy; 22-04-2009 at 00:05.
نمی دونم این برنامه چیه چون گوشی من از اول کابل داشت و توسط کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم.
آپدیت 4 رو شنیدم اومده که اون زمان نمی شد هکش کرد ولی الان که دیگه میشه هک هم کرد ولی تا جایی که می دونم و خبر دارم 4 اومده.
3.1 , 95 منظورت ویندوز هستش؟نه نتونستم چون cpu گوشی خیلی ضعیف تر از این حرفاست.
اورکلاک هم انجام ندادم و اطلاعی ندارم.
در رابطه با اینکه فایل های فلش مثل ibattery را نمی تونم بخونم نیز توضیح بده
با اینکه flash lite 3 هم نصب کردم
قیمت قاب اصلی و غیر اصلی هم می خوام
با تشکر
Last edited by linuxboy; 23-04-2009 at 12:07.
من قبلآ flash lite رو نصب کردم که بخوبی کار می کرد والا خبر ندارم.
در مورد قاب هم من غیر اصلی رو از مکه خریدم 5 درهم نمی دونم ایران چنده که ازش استفاده نمی کنم در مورد قاب اصلی هم خیلی دنبالشم چون قاب من داغون شده چند تا جا رفتم همه گفتن دوروبر 30 الی 40 تومان منم دیگه پیشو نگرفتم چون به احتمال زیاد می خوام omnia بگیرم
درود.
در مورد ورژن 4 من حدود 6 ماه پیش به این ورژن فلش کردم. چون وقتی می خواستم آپدیت کنم می گفت آخرین ورژن 3 هست. من 4 رو دانلود کردم و گوشیم رو فلش کردم. تقریبا هیچ تفاوتی ندیدم جز دوربین که کیفیتش به طور محسوسی افزایش یافت. البته در بعضی جاها هم سرعت بالاتر رفته مثل باز کردن برنامه های جاوا.
قاب اصلی هم من که تو مشهد هستم قیمت کردم گفت با هزینه نصبش حدود 20 تومن اما قاب غیر اصلی 5 تومان گرفتم.
اور کلاک هم که من اصلا پیشنهاد نمی کنم چون من یکبار اینکارو کردم وقتی گوشی رو زدم به شارژ از شدت داغی داشت آتیش می گرفت.
با سلام .
حقیقتش من یکدونه E65 واسه دوستم خردیدم . اولش فکر می کردم که writing language ان مثل n73 ,5700 عربی دیگه هست . ولی از شانس ما وقتی اومدیم خونه دیدم اصلا عربی هم نداره !!!
خلاصه الان دچار عذاب وجدان شدیم . نمیدونم که چطور میشه گوشی را عربی (یا فارسی)کرد
اگه دوستان راهنمایی کنند سپاسگذار می شم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)