میترسم بگم بگن تبلیغ کردی
ولی خوب برای دوستان میگم که اینقدر عصبانی نشید
تو هفت حوض پاساژ گلبرگ طبقه اول ته پاساژ
دیگه همه اون مغازه رو میشناسین اگر بچه اونجا هم نباشین برین پشت شیشه زده
امیدوارم این نسخه که من گرفتم به دست همه برسه![]()
میترسم بگم بگن تبلیغ کردی
ولی خوب برای دوستان میگم که اینقدر عصبانی نشید
تو هفت حوض پاساژ گلبرگ طبقه اول ته پاساژ
دیگه همه اون مغازه رو میشناسین اگر بچه اونجا هم نباشین برین پشت شیشه زده
امیدوارم این نسخه که من گرفتم به دست همه برسه![]()
من یه سوال دارم اینکه اگه کسی بازیش کامل باشه یعنی مثلا باهاش قیافه های بازیکنان ایران و غیره را ساخته باشه و save کرده باشه ....خوب مگه نمیشه آپشن فایل خودش رو برامون آپ کنه تا ما هم تصویر اون بازیکنها رو داشته باشیم؟
عزیزان چرا سطحی به قضیه نگاه میکنید نسخه یک Dvd با نسخه 2dvd فرقی نداره اصلا از نظر زمین و بقیه موارد تنها چیزی که تو نسخه دو دی وی دی هست زبون های مختلف بازی هست تو نسخه 1dvd زبان انگلیسی و فرانسه در بازی موجوده و بقیه را حذف کردن
اما تو نسخه 2 دی وی دی همه زبان های بازی هست میتونید برید تو اوپشن و بفهمین این قضیه را حجم کامل بازی 5.8 هست که با حذف کردن زبان تو یه Dvd هم جا میشه نسخه اصلی بازی که روی یک Dvd 9 هست !!!
--------------------------------------------------------------------------------
من یه سوال دارم اینکه اگه کسی بازیش کامل باشه یعنی مثلا باهاش قیافه های بازیکنان ایران و غیره را ساخته باشه و save کرده باشه ....خوب مگه نمیشه آپشن فایل خودش رو برامون آپ کنه تا ما هم تصویر اون بازیکنها رو داشته باشیم؟
با سلام:
دوستان نسخه ی 1 دی وی دی سرزمین رایانه در اهوازم عالیه و برای من هیچ مشکلی نداره. کرک هم اصلا نمیخواد. فقط یک مشکل داره اونم اینه که 3 زبان بیشتر نداره ،گزارشگر فقط به انگلیسی صحبت میکنه.
فقط دوستانی که این بازی رو در 2 دی وی دی گرفته اند جزییات و مسائل درون بازی رو ذکر کنند.
مثلا چند ورزشگاه،چند توپ ، چند مدل کفش و...
شما اول اون آپشن فایلو بگو چیکارش کنیم.بعدم اون کرکتو بده ما![]()
با تشکر![]()
بچه ها اینجا از اصفهان کسی نداریم که بازی رو از جایی گرفته باشه که کامل باشه و ناقص نباشه؟؟؟
هر کسی بازی رو گرفته و کامله آدرس اونجایی رو که گرفته یا برام پی ام کنه یا همین جا بگه
ممنون![]()
من بازی از شاهین شهر(اصفهان) 4 شنبه خریدم هیچ مشکلیم نداشت کامل بود با کرک فکر کنم اصفهان باید باشه
من دانلود کردم ولی نتونستم نصب کنم 56 پارته وقتی extract میکنم setup نداره توی سایتی که ازش دانلود کردم نوشته بعد از extract کردن mount/burn کنید این کارو هم کردم اما نتیجه نداشته...
کسی داونلودیش رو نصب کرده؟
کمک کنید 3 روزه دانلود کردم ولی هنوز هیچ
یعنی کسی به این مشکل برنخورده ؟!!؟!!؟!؟!؟؟!
جون من کمک کنید؟
راستی وقتی میگه این chipset ها رو ساپورت میکنم پس یعنی با بقیه اجرا نمیشه؟
مثلا nvdia fx 5200 رو ساپورت میکنه بعدش fx 5500 رو نه؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)