سلام دوستان. تكميل ضرفيت دانشگاه آزاد به چه صورت هست ؟؟ من پزشكي قم زده بودم با 400 تراز اختلاف نتونستم قبول بشم. 21 شهريور هم زمان ثبت نام هست. الان من شانسي براي تكميل ضرفيت دارم يا نه ؟؟ از كجا بايد بدونم ؟؟؟ خيلي ممنون ميشم پاسخ سوالمو بدين.
سلام دوستان. تكميل ضرفيت دانشگاه آزاد به چه صورت هست ؟؟ من پزشكي قم زده بودم با 400 تراز اختلاف نتونستم قبول بشم. 21 شهريور هم زمان ثبت نام هست. الان من شانسي براي تكميل ضرفيت دارم يا نه ؟؟ از كجا بايد بدونم ؟؟؟ خيلي ممنون ميشم پاسخ سوالمو بدين.
فعلا صبر کن ببین دانشگاه ازاد اعلام می کنه تکمیل ظرفیت دارن یا نه ! هنوز چیزی اعلام نکردن که!![]()
اگه اعلام كنن دارن حتي من كه قبول نشدم هم شانس پذيرش دارم ؟؟؟
شانس قبولی داری !![]()
من خبرش رو تو تاپیک کنکور ازاد گذاشتم
خود دانشگاه ازاد اعلام کرده ما ظرفیت خالی نداریم چون امسال همه چی بر اساس بومی گزینی بوده
یه نگاه بنداز به تاپیک کنکور ازاد
چرا کسی جواب من نمی ده .... تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته کی هست....
سلام دوستان . یه سوال دارم که الیته دوستم از من پرسیده و من چون جوابش رو نمیدونم گفتم اینجا مطر کنم .
من یکی از دوستام آزاد پلیمر علوم تحقیقات زده . اما قبول نشده . رتبش هم تو زیر گروه شده 1200 . آخرین فرد وروودی هم 256 هستش . آیا این رفیقمون میتونه تکمیل ظرفیت قبول بشه ؟
نه نمیتونه.
آخرین فرد قبول شده با دوست شما 944 نفر فاصله داره
تو بهترین حالت همون 44 نفر شاید بتونن برن.
900 نفر دیگه تو نوبتن.![]()
من هم مثل تو بودم . رشته اولم هوافضا بود اما قبول نشدم . و با آخرین نفر قبول شده 200 تا فاصله داشتم
اما بیخیالش شدم
دلتونو به تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد و سراسری خوش نکنید که امسال هیچ کدومشون ندارن ( بنا به گفته های قبلی مسیولین )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)