من المپیاد ریاضی شرکت کردم.
12 تا درست زدم البته هیچی نخونده بودم.یعنی ممکنه قبول بشم؟؟؟؟؟؟؟؟!
من المپیاد ریاضی شرکت کردم.
12 تا درست زدم البته هیچی نخونده بودم.یعنی ممکنه قبول بشم؟؟؟؟؟؟؟؟!
کد من 1بود.در 3 گونه طول پیوندها برابر بود .پس گزینه ی4درست است.گرمای سوختن استیلن از همه کمتر بود(اگه دمای شعله بود استیلن از همه بیشتر می شد) ولی عجب سوالایی بود.خدا می دونه مرحله 2 چجوری میشه! امسال :سوال هاسخت تروزمان کمتر بود.ولی سطح قبولی خیلی میاد پایین.مثلا حدود 70درصد هم قبوله(سال قبل یکی از دوستام 75درصد زد قبول شدتازه سال قبل سوال ها خیلی اسانتروزمان هم50دقیقه بیش تر بود).ضمنا اعصابم به هم ریخت چون الکین را خوندم الکن و... (اولین غلط)وایزومر های الکلی را هم حساب کردم(بیش تر از شش تاایزومرشد!)دومین غلط.راستی سوال کاهش نقطه ی انجماد رو چی زدی؟وسوال وابستگی دمایی ؟
سلام
پس من پيوند هارو غلط زدم (سطح علمي رو پايين آوردم و بعضي چيزا رو در نظر نگرفتم؟! آخه براي دوره 16 بايد اين كارو مي كردي؟!)
الكين رو هم الكن خوندم و اونو هم غلط زدم
پيوند داتيو رو چي زدي؟ (فكر كنم اونم غلط زدم)
پس منم سه تا غلط دارم (93.33%)
كاهش نقطه ي انجماد رو KCl زدم
وابستگي دمايي كدوم بود؟
دكتر آقايي هم كه امسال تركونده بود
ولي هرچه سخت تر باشه بهتره
دكتر كيانمهر هم كه آسون داده بود و ...
سلام. CH3 مثبت پیوند داتیو ندارد.کاهش نقطه ی انجماد CH3OHبود چون مولالیته ان از همه بیش تر بود.(ولی شک دارم چون حل شونده فرار است)وابستگی دمایی هم NaNO3بود.چون انحلال هر سه گرماده است (مطمئن هستم)
چه خوب که شیمی رو بالای 90 زدین!
من امروز المپیاد کامپیوتر رو دادم.به نظرم از ریاضی آسون تر بود،دقیقا مثل سوالهایی بود که من داشتم،منتها من وقتم رو ریاضی کذاشتم واین رو نخوندم وگرنه آسون بود.....
ریاضی مقدماتی اگه منظورته من هستم
سلام بدبخت شدم سنم را تو نجوم وارد نکردم حالا چیکار کنم؟قبول میکنن؟به باشگاه خبر بدم؟
سلام
چه خوب یعنی درواقع عالی
خیلی خوشحال شدم هم برای شما آقای Hot_bird هم آقای pozitron .
واقعا تبریک می گم.
دوستم امسال نجوم داده بود ولی می گفت بد داده کسی اینجا نجومی نیس؟؟؟
چرا من هستم ..منم گند زدم ... به دوستت بگو اگه وخت داری بشین بخون برا ساله بعد ایشالله قبول میشیم![]()
این همه المپیادی داشتیمو نمی دونستیم! باریکلا! یادش بخیر منم یه بار ریاضی شرکت کردم.
حالا چه رتبه هائی اوردین شما نخبه های کشور؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)