تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 76 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 755

نام تاپيک: بحث درباره المپیاد نجوم

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قدر خورشید در پلوتو:

من خودم تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم.ولی همین جوری یکدفعه یه راه حل به فکرم رسید.نمی دونم درست باشه یا نه.ولی خودم رو که راضی کرده:

یه رابطه ای هست که می گه درخشندگی یه منبع نور در فاصله معین با مجذور فاصله اون رابطه عکس داره.یعنی مثلا اگه ستاره ای در فاصله 1 واحد نجومی درخشندگی a رو داشته باشه در فاصله 2 برابر واحد نجومی درخشندگی اون یک چهارم a خواهد بود.

پس در نتیجه درخشندگی خورشید در پلوتو که در فاصله 40 برابر قرار داره باید به اندازه یک به 1600 درخشندگی اون در زمین باشه.

این یعنی نسبت روشنایی1/ 1600 که فکر می کنم اگه 2.5 رو 8 بار در خودش ضرب کنیم تقریبا بشه 1600 و خوب طبق رابطه ای که داریم تعداد ضرب 2.5 همون تغییر قدر خواهد بود.پس به نوعی قدر خورشید باید تو پلوتو تقریبا 18.5 باشه.
    راحت درسته ولی جوابت نا معقول هست... وقتی قدر ذاتی خورشید 5 باشه (یعنی وقتی از 10 پارسکی دیده میشه) پس چطور قدرش از پلوتو شود 18.5 ؟! یعنی اصلا دیده نمی شه!
    جواب من قدر -1 هست که معقوله...
    اول از 26.5 logمیگیریم، تقسیم بر 1600 می کنیم، بعد logمنفی میگیریم. جواب میشه -1
    Last edited by aslanaslan; 05-12-2007 at 06:48.

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دستت درد نکنه اصلان خان

می شه یکم روشت رو توضیح بدی.

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلام

من باز اومدم

با اجازتون می خواستم یه سوال بپرسم

1.اگر یک ستاره را جسم سیاه فرض کنیم , با گرم شدن سطح آن , تابش در طول موجهای قرمز چه تغییری می کند ؟

1.کمتر می شود
    2. بیشتر می شود

3.ثابت می ماند
    4. به دمای اولیه ستاره بستگی دارد

ممنون
    Last edited by Parnyan; 06-12-2007 at 03:12.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمتر میشه و بیشتر به قسمتهای آبی طیف گرایش پیدا میکنه.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام ...

همه اینجا خوب بیدن ... در سلامتی کامل به سر می بریییییییین ... هوووووووووووووو !
    با نبودن ما چه کار می کنین ...
    سوالا رو یه نیم نگاهی کردم ... پرنیان ، مثل اینکه پیشرفتتون خیلی زیاد بوده ... تمام سوالاتتون در سطح پیشرفته بوده ... معلومه که دیگه با پایه زیاد مشکل ندارین ... حالا یه توضیح بده ببینم کجاهایی ...دینامیکی تا کجا رسیدی ؟ کروی رو که می خونی ؟ خیلی مهمه ها ... کروی بلد نباشی تو مسئله ها گیر می کنی ...

اگه من یکم کمتر میام اینجا باید فوق العاده من رو بخشید ... چون اخه ما هم دیگه داریم برای المپیاد آماده می شیم ! ...

کمتر میشه و بیشتر به قسمتهای آبی طیف گرایش پیدا میکنه.
    درسته ... هر چه دمای یه جسم رو بیشتر کنیم می بینیم که طول موجهای ساطحه از اون جسم به سمت آبی و بعد فرابنفش و بالاتر می ره ...

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کدوم یکی از شماها مدال دارین؟ (کشوری)

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلام

همه اینجا خوب بیدن ... در سلامتی کامل به سر می بریییییییین ... هوووووووووووووو !

نه بابا ..چه سلامتی ای
    البته من خودمو می گم با ... بقیه رو نمی دونم ... اصلان اصلان خان هم داره کتاباشو می خوره دیگه مخ شده .... (باید خوب باشه )

سوالا رو یه نیم نگاهی کردم ... پرنیان ، مثل اینکه پیشرفتتون خیلی زیاد بوده ... تمام سوالاتتون در سطح پیشرفته بوده ... معلومه که دیگه با پایه زیاد مشکل ندارین ... حالا یه توضیح بده ببینم کجاهایی ...دینامیکی تا کجا رسیدی ؟ کروی رو که می خونی ؟ خیلی مهمه ها ... کروی بلد نباشی تو مسئله ها گیر می کنی ... )

خودمو کشتم ! رسیدم به فصله 12 دینامیکی ... من حتما با این وضعم قبول می شم
    الان دقیقا باید 12 رو شروع کنم ( دینامیکی ) ...کروی رو هم که خلااااص ! هیچی بلد نیستم ..اون بی ش*و*ری هم که قرار بود برام کلاس بزاره با خودش درگیره ... آخه .....چی بگم ؟؟؟
    به نظره شما من خودمو ... الاف نکردم ؟؟؟ کسی که کروی رو بلد نباشه بره ....
    چه طوری اون مسئله هارو می شه حل کرد

اگه من یکم کمتر میام اینجا باید فوق العاده من رو بخشید .

این چه حرفیه !

چون اخه ما هم دیگه داریم برای المپیاد آماده می شیم ! ...

سکته و قشو ...همه رو باهم می ..........یییییییییییییییم

شما این همه مدت هیچی نمی گفتین , هم سنه ماهایین ( ماهایین : استعاره از پرنیان و اصلان اصلان(خان) )؟؟؟ ایول ! من فک می کردم دانشجویی چیزی ....

شما حتما قبول می شین لازم نیست اینقد بخونین !

موفق باشید .[/QUOTE]

U2
    می گماااااااااا ! تا شما ها هستین من چه کاره باشم ؟؟؟ بابا من از الان بکشم کنار خیلی سنگین ترم که

کدوم یکی از شماها مدال دارین؟ (کشوری)

ای بابا ! چرا به این بچه جواب نمی دین خب؟؟؟ هی داره ریپ می زنه ! شونصدمین باره داره این سواله می

پرسه گنا داره خٌ

-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

خب یه سواااال

شما می دونین چه طوری می گن فلان ستاره در حالت مینیمم یا ماکزیمم این قده ؟(این قده یعنی براش یه عددی می گن )

یه فرموله هستاا : ماکزیمم طول موج (T/300) اون همینه ؟؟؟یعنی این ماکزیمم با این فرمول به دست میاد ؟؟؟ اگه آره برا مینیمم چه طوری حساب می شه ؟
    نمی دونم چه طوری بگم ؟ امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
    Last edited by Parnyan; 10-12-2007 at 01:05.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلان اصلان
    یه دونشم بگی کافی هست...: جناب آقای اصلان!

بابک نقی زاده امسال از تبریز رفت برنز جهان آورد... باور کن هیچی بلد نبود! فقط هوش می خواد و بس! کروی هم با دقت بخونی، دو هفته ای حله! هر چی مشکل داشتی بگو، در خدمتیم! خوب برای خومون هم یه یاد آوری میشه! اگه تونستی 10 تا از سوال های کروی (فصل2) رو حل کنی، دیگه بلد شدی... برای فهم هی چی میگه این کروی(چه درس و چه سوال) شکل بکش... باور کن چیز سختی نیست...

شما می دونین چه طوری می گن فلان ستاره در حالت مینیمم یا ماکزیمم این قده ؟(این قده یعنی براش یه عددی می گن )
    آخه مقدار چی؟ قدر؟ اندازه؟ شار؟ چی؟

یه سوال دیگه... معنی این Lim رو نفهمیدم... (تو توماس هستم ها!) مثلا میگه حد این تابع وقتی x به 0میل می کنه... یه توضیح کوچولو می طلبیم...

شما حتما قبول می شین لازم نیست اینقد بخونین !
    یعنی چی؟ من از برنامه عقبم! باید توماس رو تموم می کردم، از 300 صفحه فقط 180 صفحه خوندم!

بازم میگم: هوش بیشتر از خوندن مهمه.
    Last edited by aslanaslan; 10-12-2007 at 14:09.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

[QUOTE=aslanaslan;1887020]یه دونشم بگی کافی هست...: جناب آقای اصلان!

باشه از این بهبعد همون که شما گفتینو می گم

بابک نقی زاده امسال از تبریز رفت برنز جهان آورد... باور کن هیچی بلد نبود! فقط هوش می خواد و بس! کروی هم با دقت بخونی، دو هفته ای حله! هر چی مشکل داشتی بگو، در خدمتیم! خوب برای خومون هم یه یاد آوری میشه! اگه تونستی 10 تا از سوال های کروی (فصل2) رو حل کنی، دیگه بلد شدی... برای فهم هی چی میگه این کروی(چه درس و چه سوال) شکل بکش... باور کن چیز سختی نیست....
    نمی دونم والا
    بابا شماها ( استعاره از محمد حسین عزیز و شما ) بعد فک می کنین منم آره ؟
    حالا شوخیو ول کنیم .......
    ولی اینی که گفتین جدی گفتین ؟؟؟ یعنی چی هیچی بلد نبود ؟؟ تو چه حدی بود حالا ؟
    از کروی هم مشکل داشتم که الانم هیچ چیزه زیادی نمی فهمم ازش مزاحمتون میشم

ممنون

آخه مقدار چی؟ قدر؟ اندازه؟ شار؟ چی؟.
    فک کنم قدر باشه ! ببین کارم به کجا رسیده یه سوالم نمی تونم بپرسم ....نمی دونم چه طوری بگم ؟

یه سوال دیگه... معنی این Lim رو نفهمیدم... (تو توماس هستم ها!) مثلا میگه حد این تابع وقتی x به 0میل می کنه... یه توضیح کوچولو می طلبیم....

یعنی چی؟ من از برنامه عقبم! باید توماس رو تموم می کردم، از 300 صفحه فقط 180 صفحه خوندم!.
    توماس؟؟؟؟ می شه بگین چیه ؟(شرمنده)

بازم میگم: هوش بیشتر از خوندن مهمه.
    درسته!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توماس؟؟؟؟ می شه بگین چیه ؟(شرمنده)
    حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی نوشته توماس...

برای فهمین هالیدی نیاز داری. البته کروی از این مهم تر هست. اول اونو حلش کن، بعد اینو بخون. البته فقط 5 فصل اولش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •