شما زیاد هم شلوغ نکن هر دو گل شما اقساید بوده برو توی نت بخون همه به این نکته ادعان دادند وقبول دارند ضمن اینکه چند هفته هست که وضعیت اینتر به خاطر داور به همین منوال هست هر وقت سالم بازی کنید میبازید مثل جام حذفی براتون متاسفم
شما زیاد هم شلوغ نکن هر دو گل شما اقساید بوده برو توی نت بخون همه به این نکته ادعان دادند وقبول دارند ضمن اینکه چند هفته هست که وضعیت اینتر به خاطر داور به همین منوال هست هر وقت سالم بازی کنید میبازید مثل جام حذفی براتون متاسفم
تایید می شهمانچینی هم باخت رو تقصیر داور دونسته تازه فکر کنم مانیچ علاوه بر گلی که زده یه تیر هم زده که نشون میده علاوه بر داور شانس هم با اینتر یار نبوده
من سال نو رو به همه ی طرفدارای اینتر تبریک می گمو آرزو دارم مانچینی بره به نظر من دورش تموم شده می خوام هر چه زودتر قهرمانی اینتر رو تو اروپا ببینم و حال کنم
که با این بازیکنا دور از دسترس نیست فقط یه مربی بزرگ می خوایم که شخصیت قهرمانی داشته باشه
![]()
گل اول رو قبول دارم آفسايد بود اما گل دوم اصلا آفسايد نبود امسال از داوري نبايد جلوي ما حرف بزنيد
ببين دو تا داور چه قدر براي يوونتوس بد داوري كردن كه جفتشون رو محروم كردن بازم ميگم گل دوم آفسايد نبود
ما امسال بیشترین امار اخراجی رو داشتیم که بی سابقه بود وجالب اینکه 90 درصد اونا اشتباه بود حالا شما یه بازی داور به ضررتون بود هزار بار تا حالا گفتید البته خوب شخت هم هست داوری همیشه بایذ به شکل همین بازی باشه برا یووه به هر شکل دیگه ای که باشه داوری اشکال داره یووه همچنان کثیف هست واینتر در صداقت کامل
سلام من نیومدم دعوا کنم ولی روی حرف آخرت یه ذره فکر کنی بد نیست از دوستان یوونتوسی هم خواهش میکنم دیگه اینجا نیان بعد ها مشکل ایجاد میشه .
موفق باشید.
عیدتون مبارک
میشه واضح تر بگید هر جاش بیخودی هست بگو تا استدلال بیارم
بابا بيخيال آقا واسه چي دعوا مي كنيد...هر كي قهرمان شد نوش جونش
دعوا سر قهرمانی نیست چیزی که مسلمه یونتوس قطعا این فصل قهرمان نمی شهرم یا اینتر مسئله این است
![]()
2 ساله که اینتر خوب بازی میکنه!
سال پیش که قهرمان شد امسال هم امکانش زیاده
ولی این آخرا هم نباید دسته کم بگیره چون رم داره بهش میرسه!
امیدورام امشب از لاتزیو ببریم که قهرمانی توی سری آ رو از دست ندیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)