من یه گوشیه U600 دارم ...وقتی روی یک فایل مثلا MP3 گزینه Option رو انتخاب می کنم دو گزینه اون همیشه غیر فعال اند ...Activate و Key Managment ...
می خواستم بدونم این دو گزینه چی کار می کنند و چرا غیر فعال اند...
با تشکر
من یه گوشیه U600 دارم ...وقتی روی یک فایل مثلا MP3 گزینه Option رو انتخاب می کنم دو گزینه اون همیشه غیر فعال اند ...Activate و Key Managment ...
می خواستم بدونم این دو گزینه چی کار می کنند و چرا غیر فعال اند...
با تشکر
والا Activate رو نیدونم............................. ولی Key Managment برای زمانی که موسیقی رو از طریق اینترنت گرفتی ، که میشه گفت یه دانلود منیجر عمل میکنه!!! البته به جز موزیک پلیر ، جاهای دیگه هم هست!
غیر فعالیش هم شاید به خاطر اینکه ، چیزی از اینترنت دانلود نشه!! یا اپراتور قابلیتش رو نداره!!! البته شاید.
سلام
من به عکس های انیمیشیند که در قسمت clipart اس ام اس گوشی هایی مثل u600 وجود داره نیاز دارم. (توی وب)
کسی آدرسی چیزی داره؟ یا میتونه برام آپلودشون کنه؟![]()
سلام.
من دي900 دارم مي خوام با يو 600 عوض كنم فقط يه سوال دارم اينكه برتري جي800 به يو 600 به جز دوربينش ديگه چيه؟ و اينكه دوربينش خيلي بهتر از يو 600 هستش؟
معلومه دوست عزیز...............!!!!!
600 ، دوربین 3.2 داره...........800 ، دوربین 5 داره...........!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب منم مي دونم كه بهتره!!!
فقط پرسيدم خيلي بهتره؟
در ضمن تفاوت هاي ديگه اين ئو گوشي رو پرسيدم؟!!!
مثلا سرعت پردازنده " كيفيت ال سي دي "قدرت اسپيكر و ...
دي 900 عكس ها رو تو مموري كارت كند نشون مي ده. يو 600 چه طور؟
راستي يه سؤال ديگه: تو سايت جي اس ام ايراني نوشته دوربين يو 600 نسبت به دي 900 كوچيكتره و يه خاطره همين ضعيفتره نظر شما چيه؟ ميشه يه عكس با رزولشن 1600*1200 آپلود كنيد من مقايسه كنم.
ممنون
فقط میتونم بگه چرت گفته ....
سلام ببخشید کسی قیمت قاب اصلی یو 600 رو می دونه اصلا گیر می یاد یا نه
راستی کسی اگه از شهاب خبری داره سلامشو برسونه
![]()
Last edited by aftab_azad20; 13-05-2008 at 12:09.
من خودم U600 دارم... می تونم بگم نشون دادن عکس توی مموری کارتش واقعا افتضاحه ...دي 900 عكس ها رو تو مموري كارت كند نشون مي ده. يو 600 چه طور؟
سرعت پردازنده هم بسیار پایین...یکی از این موارد اینه که: زمانی که موزیک پلیر فعال باشه نمی زاره توی مموری کارت بری... و میگه باید آهنگ قطع بشه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)