تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 40 اولاول ... 25313233343536373839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 399

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آرسنال: Arsenal F.C. News

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

اين تاپيك اينجا بوده و من پيداش نكردم.
    ولي خيالي نيست حالا كه پيدا كردم.
    منم اضافه شدم به جمع آرسناليهاي سايت.

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

تاخیر در بازی آرشاوین خوب است !!

آرسن ونگر اعتقاد دارد که اجازه نداشتن آرشاوین برای بازی مقابل کاردیف، برای او مفید خواهد بود.

آرشاوین در بازی مقابل تاتنهام روی نیمکت قرار گرفته بود ولی به میدان نرفت ! و همچنین به خاطر اینکه در بازی قبل مقابل کاردیف، بازیکن رسمی آرسنال نبود، نمی تواند در بازی تکرار نیز به میدان برود !! آرسن ونگر در این باره در مصاحبه ای با سایت رسمی باشگاه توضیح داد که این تاخیر در بازی کردن او باعث می شود او به مرز آمادگی کامل برسد و خیلی برای او مفید است !!

او در مصاحبه خود گفت : برای او خیلی خوب است !! در بازی مقابل تاتنهام دست ما بسته بود ! زیرا ما 10 نفره شده بودیم و اگر بازیکنی مصدوم می شد ما نمی توانستیم کسی را بیاوریم که هنوز به مرز آمادگی کامل نرسیده است !! در این بین او برای بازی آینده دو هفته زمان دارد و خوشبختانه برای بازی شنبه مقابل ساندرلند (21 فبریه) آمادگی کامل پیدا خواهد کرد !!

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بردیم با حساب4 - 0 تبریک میگم

هوراااااااااااااااااااااا ااااا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ای بابا ارسنال برد
    بنظر زور برد نداره!!!
    به هر حال تبریک میگم!!!
    تایپک رفته بود دسته 2
    بازم من!!!

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

دیروز هم آرسنال با گل های آرشاوین(دو تا) و ابوئه(دو تا) 4-0 بلکبرن رو برد
    نکته منفی بازی امتیاز 3 بود که به بنتنر دادن! مثل این که نزدیک 7 تا تک به تک رو خراب کرده

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض مصاحبه آرسن ونگر بعد از پیروزی پر گل مقابل بلکبرن

نمایش قدرتمندانه تیم ...
    ما معمولا برای زدن گل مدت زمان بیشتری منتظر میماندیم. باور دارم که بعد از بازی مقابل رم، فشار روانی از روی تیم برداشته شده است و بازیکنان با آزادی عمل بیشتری کارشان را انجام دادند. باور دارم که استعداد و خلاقیت به مراتب بیشتری داریم و میتوانیم خیلی روانتر نیز بازی کنیم. فوتبال مخصوص به خودمان در حال بازگشت است و من فکر میکنم دلایل روانشناسی در آن دخیل است. تیم ما همیشه نهایت تمرکز خود را حفظ کرده و هر کاری انجام داده تا موفق شود. ما در سطح بالائی هستیم. و سازگاری خود را حفظ نموده ایم. برای همین است که باور دارم تا پایان فصل بهتر و بهتر خواهیم شد.

نقش آرشاوین در این پیروزی ...
    او باهوش ، آگاه و با استعداد است و پاسهای تک ضرب فوق العاده ای میدهد. گل دوم او این صحبتها را تائید میکند. در بین دو نیمه پست او را تغییر دادم. او به چپ رفت ولی آرشاوین توانائی بازی در راست ، وسط و یا جلو را نیز دارد. اگر از یک بازیکن خوب فوتبال بپرسید که دوست دارد کجا بازی کند ، او یقینا مرکز را انتخاب میکند. دکترها در بین دو نیمه 4 بخیه به پای او زدند.ما بخاطر او مجبور شدیم نیمه دوم را دیرتر آغاز کنیم ( پس دلیلی که آرشاوین بعد از گل دوم دکتر تیم را در آغوش گرفت همین بود )

هماهنگی بعد از بازی پرفشار 4 شنبه ...
    ما در وسط هفته در خارج از خانه یک دیدار برگزار کردیم. حتما میپرسید چگونه وسط هفته یک بازی در خارج از کشور انجام دادیم و امروز این نمایش را ارائه کردیم ؟؟ نمیدانم ولی مطمئن هستم آن پیروزی روحیه تیم را بالا برد. شما میتوانید عملکرد ما را ببینید. پیروزی مقابل بارنلی و قبل از آن در خانه وست بروم ، و بازی امروز. به نظر چیز خاصی نیست فقط با کمتر شدن فشار روانی آزادی عمل بیشتری داریم.

پیروزی لیورپول و باز کردن مسیر قهرمانی ...
    بله آن مسیر کاملا باز است. یونایتد بعد از ژانویه در دیدارهای زیادی به میدان رفته و امروز آنها کمی خسته و بی اشتیاق عمل کردند. لیورپول هفته گذشته در جام حذفی بازی نکرد و قبل از بازی با مادرید یک استراحت کامل انجام داد و از نظر بدنی بسیار قوی تر بود. آنها نسبت به یونایتد بیشتر استراحت کردند. شما میتوانستید ببینید که بازیکنان با تجربه یونایتد نیز اشتباه کردند و خستگی در وجود آنها حضور داشت.

شانس آرسنال برای قرار گرفتن در جمع سه تیم بالای جدول ...
    میدانیم که هر بازی برای ما یک مبارزه جدید است. قبل از اینکه به این رویا فکر کنیم باید در نظر بگیریم که در هر 3 روز یک دیدار برگزار میکنیم و امکان دارد همه چیز تغییر کند. ما در تک تک بازی هایمان تا پایان فصل یک چالش مخصوص داریم و حتی نباید یک یا دو درصد هم امتیاز از دست بدهیم.

داشتن 3 مهاجم در ادامه فصل ...
    من عادلانه بازی را میان آنها تقصیم میکنم.بازیکنانی هستند که نمیتوانند در هر بازی حضور داشته باشند. برای مثال توره در جام حذفی به میدان نرفت و در عوض چهارشنبه و امروز بازی کرد. من به گالاس استراحت دادم زیرا میدانستند که امروز با توپهای هوایی روبرو میشویم. امروز به 4 بازیکن استراحت دادم و فابرگاس و ادبایور نیز تا دو هفته دیگر باز میگردند. ادواردو نیز بازی بعدی خواهد رسید. همچنین به رابین هم استراحت دادم. با نگاهی به امروز میبینیم که عادلانه این کار را انجام میدهیم.

بازی امروز بنتنر ...
    برای کمک او به تیم بسیار خوشحالم. او امروز ضربات آخر را خوب نزد ولی خوب بازی کرد !! فکر میکنم وقتی او اولین موقعیت را از دست میدهد بر روی موقعیت دومی بسیار عصبی برخورد میکند زیرا میخواهد قبلی را جبران کند. چیزی که اکنون مهم است این است که او بخوبی موقعیت ایجاد میکند. زیرا در نهایت او یک روز موفق میشود که نتیجه بگیرد. همانطور که قبلا این کار را انجام داده. روی گل اول ما حرکت او بسیار خوب بود. او دوست دارد به عنوان مهاجم نوک بازی کند زیرا قدرت و و سرعت دارد. مردم فراموش نکنند که او فقط 20 سال دارد. اینکه او را هوو کنند از نظر من کار اشتباهی است. هواداران موقع خروجش از زمین او را تشویق کردند. وقتی او موقعیت ها را از دست داد آنها خوشحال نبودند ولی احساس میکنم همه او را حمایت میکنند.

arsenal.ir

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای جام باشگاههای اروپا قرعه کشی شد و تیمهای حاضر ، حریفان خود را شناختند.

این قرعه کشی که از ساعت 14.30 به وقت تهران آغاز شد و 8 تیم حاضر ، حریفان خود را در این دور شناختند. همچنین قرعه کشی مرحله دور نیمه نهائی نیز انجام شد و مشخص شد تیمها باید با برنده کدام بازی روبرو شوند.

دور یک چهارم نهایی:

بازی اول: ویارئال - آرسنال
    بازی دوم: منچستر یونایتد - پورتو
    بازی سوم: لیورپول - چلسی
    بازی چهارم: بارسلونا - بایرن مونیخ

دور نیمه نهایی:

بازی اول دور نیمه نهائی: برنده بازی منچستر یونایتد و پورتو - برنده بازی آرسنال و ویارئال
    بازی دوم دور نیمه نهائی: برنده بازی بارسلونا و بایرن مونیخ - برنده بازی لیورپول و چلسی

در بازی فینال ، برنده بازی دوم دور نیمه نهائی میزبان خواهد بود و از لباس اصلی خود استفاده میکند.

ایوان گازیدیس به نمایندگی از آرسنال در مراسم حضور داشت.
    arsenal.ir

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض امروز ، روز آرسنال بود !!

در روزی که همه مدعیان بازیهای خود را واگذار کردند. توپچی ها یک پیروزی شیرین بدست آوردند.

نیمه اول :
    بازی در تیمه اول کمی گره خورده بود و هر دو تیم با احتیاط بازی را آغاز کردند. در دقیقه ششم بازی کرنری برای نیوکاسل به دست آمد که مدافعان آن را به خوبی بازگشت دادند. در همان دقایق توپ و میدان دست نیوکاسل بود و با سانتر های متعدد ، دروازه آرسنال را بارها تهدید کردند. در دقیقه 14 روی پاس رابین، بنتنر صاحب موقعیت شد که توپ او را دروازبان حریف مهار کرد. در دقیقه 18 بازی، در محوطه جریمه روی حرکت نصری، مهاجم نیوکاسل تعادلش بر هم خورد که داور این دیدار این صحنه را پنالتی اعلام نکرد. در بازگشت همین توپ بود که دیمین داف صاحب موقعیتی شد و توپ را به کنار دروازه آلمونیات کوبید. پس از مدت ها ارسنال حمله ای را در دقیقه 22 انجان داد که با بدشانسی موقع زدن ضربه، پای رابین لیز خورد و نتوانست شوت بزند. در بازگشت همین توپ بود که یاران نیوکاسل ضد حمله ای را ترتیب دادند و در محوطه جریمه روی حرکت آلمونیا تعادل بازیکن نیوکاسل به هم خورد و داور این صحنه را پنالتی اعلام کرد.آلمونیا با یک مهار استثنایی مانع به گل رسیدن این پنالتی شد (آلمونیا کامل توپ را در دستان خود گرفت). ولی بازهم یاران نیوکاسل دست از حمله برنداشتند. در دقیقه 24 مارتینز شوتی را روانه دروازه کرد که به بیرون رفت. اما این حمله آخرین حمله جدی یاران نیوکاسل پس از دقایقی که توپ را در اختیار داشتند، بود. این باز نوبت آرسنال بود که دروازه نیوکاسل را تهدید کند. در اولین حرکت، روی پاس عالی فان پرسی، آرشاوین به محوطه جریمه نفوذ کرد و شوت خود را روانه دروازه کرد ولی به دفاع برخورد کرد و برگشت داده شد. در دقیقه 31 بازی روی حرکت مارتینز، کلیچی با یک تکل بسیار عالی مانع از آن شد که مارتینز در موقعیت تک به تک با آلمونیا قرار بگیرد. دقیقه 35 اوج هیجان تا به این جای کار بود، آرشاوین با یک حرکت عالی به پشت 18 قدم رفت و شوت زیبایی را روانه دروازه کرد ولی مماس با تیرک افقی به بیرون دروازه رفت. دقیقه 43 سمیر نصری پاس استادانه ای را برای رابین ارسال کرد که او را کاملا در موقعیت تک به تک قرار داد اما ضربه کم جان او را دروازبان گرفت. 2 دقیقه بعد روی حرکت بنتنر از گوشه زمین ، باز هم رابین در موقعیت بسیار عالی قرار گرفت که توپ او به بدن مدافع حرف برخورد کرد.

نیمه دوم:
    نیمه دوم ، آرسنال تیم برتر میدان بود. پاسهای تک ضرب و دیدنی از بازیکنان آرسنال ، بسیار چشم نواز بود. در دقیقه 57 ، روی ارسال تماشائی آرشاوین از روی ضربه ایستگاهی ، نیکلاس بنتنر با پرواز بلند خود توپ را به تور دروازه نیوکاسل چسباند تا آرسنال از همان ابتدا پیش بیفتد. شادی این گل دوام طولانی نداشت و یک دقیقه بعد مارتینز روی اشتباه خط دفاعی ، گل تساوی را به ثمر رسانید. آرسنال برای پیروزی باز هم به جلو کشید. در دقیقه 64 روی پاس تیز هوشانه فانپرسی ، دیابی در موقعیت بسیار خوبی قرار گرفت و با حرکت روبه جلوی عالی خود ، توپ را وارد دروازه کرد تا توپچی ها بار دیگر پیش بیفتند. 1 دقیقه بعد روی حرکت بنتنر توپ به دنیلسون رسید. شوت سرکش او را دروازبان برگشت داد و بنتنر در شرایط نا متعادل ، نتوانست از آن موقعیت استفاده کند. در دقیقه 67 باز هم روی پاس دیدنی رابین فانپرسی ، نصری در موقعیت خوبی قرار گرفت و با شوت زیبای خود ، گل سوم آرسنال را به ثمر رساند. در دقیقه 70 ، رابین فانپرسی در موقعیت تک به تک قرار گرفت اما ضربه خود را خوب نزد. در دقیقه 78 نیز ضربه سر بنتنر با اختلاف اندک به بیرون رفت. در وقت های اضافه نیز شوت زیبای دیابی به تیرک دروازه برخورد کرد. بازی با همان نتیجه 3 - 1 به اتمام رسید.

نکات مهم بازی:
    - بازی بسیار روان و عالی توپچی ها. بخصوص در نیمه دوم. بازیکنان بخوبی از فضاهای باز بازیکنان حریف استفاده کردند.
    - دیابی در این دیدار ، کیفیت بالای خود را نشان داد. او هماهنگی بسیار خوبی میان سرعت ، تکنیک و قدرت بدنی خود برقرار کرده است.
    - رابین در این دیدار چند موقعیت بسیار خوب را از دست داد، اما 2 پاس گل دیدنی او نشان داد او هنوز هم آماده است.
    - کلیچی بدون شک ، مرد برتر توپچی ها بود. دفاع عالی او مانع پیشرفت یاران نیوکاسل از آن سمت شد.
    - در این دیدار سونگ و ابوئه به ترتیب به جای آرشاوین و بنتنر وارد زمین شدند.

امروز روز بسیار خوبی برای آرسنال بود. تمام مدعیان بازیهای خود را شکست خوردند. آرسنال با این پیروزی 55 امتیازی شد و با 10 امتیاز اختلاف نسبت به صدر جدول در مکان چهارم ایستاد.

arsenal.ir

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض سرعت خود را حفظ کردیم و بازی را در اختیار گرفتیم

مصاحبه آرسن ونگر بعد از پیروزی امروز مقابل نیوکاسل.

بازی در دو نیمه متفاوت ...
    فکر میکنم بازی بسیار خوبی بود. ابتدا نیوکاسل بهتر بازی کرد. انها تیم ما را بخوبی زیر فشار قرار دادند. بجز ضربه پنالتی ، آنها دو یا سه موقعیت بسیار خوب داشتند که استفاده نکردند. در نیمه دوم ، ما با سرعت بسیار بالایی بازی را ادامه دادیم. آهسته بازی را در اختیار گرفتیم و به یک پیروزی منطقی دست پیدا کردیم. باید بگویم نیوکاسل بدشانس بود که دو بازیکن خود را در بدترین شرایط است دست داد.

نتایج دیگر تیمها در بازیهای امروز ...
    امروز فرصت بسیار خوبی بود تا اختلاف خود را با صدر جدول کمتر کنیم. شما حتی احتمال یک در بیلیون هم نمیدهید که ما بتوانیم به صدر برگردیم. ولی ما میخواهیم این کار را انجام دهیم و با تمام وجود می جنگیم.

16 بازی بدون شکست ...
    احساس میکنیم پیشرفت قابل توجهی در هر بازی از خود ارائه داده ایم. این یک تیم جوان با روحی بسیار بزرگ است. به اندازه کافی ، کیفیت وجود دارد و ما احساس می کنیم میتوانیم بازی به بازی پیشرفت کنیم و به جلو برویم. مردم این مساله را درک نمی کنند که با چه تیم جوانی در لیگ حضور داریم و به چه نتایجی دست پیدا میکنیم. فکر میکنم امروز شش یا هفت بازیکن 20 تا 22 سال در ترکیب داشتیم.

گرفتن پنالتی توسط آلمونیا ...
    یقینا آن صحنه ، یکی از مهمترین قسمتهای بازی بود. احساس میکنم وقتی این پنالتی شکل گرفت ، تجربه بازی مقابل رم به کمک او آمد تا آن را مهار کند. بدیهی است که پنالتی همچون یک شیر یا خط است. اما میدانم قسمتی از آن نیز مسائل روانشناسی است. حقیقتا او کمک کرد تا پیروز شویم و اعتماد به نفس بازی با رم ، باعث شد او تسلیم نشود.

مهاجمین متفاوت نیوکاسل ...
    بله ، من هم از اینکه مایکل اوون از ابتدا در ترکیب نبود ، متعجب شدم. اما من صبح در جائی خواندم که او از لحاظ فیزیکی آماده نیست. مارتینز و لاونکرنز امروز نمایش بسیار خوبی داشتند.

بهتر شدن موقعیت آرسنال در لیگ ...
    همه چیز نسبت به دو هفته پیش تغییر کرده و اکنون همه چیز به خودمان بستگی دارد. اکنون مجبوریم روی نتایج ویلا دقت کنیم. اگر امتیاز از دست دهیم ، حتما آنها به ما خواهند رسید. دو هفته قبل ما 8 امتیاز کمتر از ویلا داشتیم و اکنون برای حفظ جایگاه خود مجبوریم اجراهایمان را در سطحی بالا نگه داریم.

arsenal.ir

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض والکات 2 هفته ای برمی گردد!

مصدومیت تئو لیگامنت یا غضروف نبوده و تا 2 هفته ی دیگر باز خواهد گشت!

در حا لی که در ابتدای مصدومیت او صحبت از 5 هفته دوری از فوتبال و آسیب غضروف زانو یا لیگامنت او بود , در اسکن های جدید انجام شده تمام مسائل تغییر یافت!

"این فقط یک ورم زانو با کمی خون است و به نظر من تا 10 یا 12 روز دیگر وی باز می گردد! شما دوست دارید تمام بازیکنان خود را داشته باشید ولی این نوع مصدومیت درست در زمان بازگشت او ناراحت کننده بود, اما چیزی که به ما قوت قلب داد این بود که مساله خیلی جدی نبود.ما از این می ترسیدیم که مصدومیت غضروف یا لیگامنت (رباط) باشد ولی خوش بختانه هیچ کدام از آن ها نیست!"

arsenal.ir

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •