با هیچ Emotion ی نمی تونم احساسمو بیان کنم فقط می تونم بگم ترکیبی از جنون و پارانویاست.![]()
با هیچ Emotion ی نمی تونم احساسمو بیان کنم فقط می تونم بگم ترکیبی از جنون و پارانویاست.![]()
سایت که سالمه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین اظهارات مورینیو
ژوزه مورینیو آخرین مسائل و اظهارات مطرح شده در سایت چلسی را تایید کرد .
مورینیو گفت : " من به دوره کاریم چلسی افتخار می کنم و فکر می کنم تصمیمی که در می 2004 برای آمدن به انگلستان گرفتم بهترین تصمیمم بود .
" بهترین دوران حرفه ای خود را در اینجا داشته ام من می خواهم از تمام کسانی که چلسی را در این مدت حمایت کردن تشکر کنم و از اینکه این یک پایان خوش بدون پایان نبود .
" برای باشگاه آروزی بهترین موفقیت ها را می کنم باشگاهی که برای همیشه با آن ارتباط خواهم داشت برای لحظه های تاریخی که با آن داشتم .![]()
" برای بازیکنان آرزوی خوشبختی و موفقیت در فوتبال و زندگی شخصیشان را دارم .![]()
و در آخر از همسر و خانواده ام تشکر می کنم و از تمام رفتار دوستانه ای که همه به من داشته اند .
![]()
حالا ما هیچی........... دیگه ببینین خود بازیکنا چه حسی دارند از اینکه مورینیو رفته
تازه دو روز دیگه هم با منچستر بازی داریم
ما هم یکم گریه کنیم سبک شیم![]()
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا آخه چرا ؟!![]()
Last edited by Undercover-G; 21-09-2007 at 02:57.
آره تازه چلسی یه بازیکن اسراییلی هم داره: "تال بن هایم"![]()
این تیکه رو ببین :
مردک 51 ساله از دوستان نزدیک رومن آبرامویچ است .که تابستان به باشگاه پیوست و توسط مورینیو به او گفته شده بود که در کار تیم دخالت نکند و هم اکنون او جایگاه خود را در تیم مربی گری چلسی حفظ کرده است .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)