سلام
بينcanon sx100is-canon a720i-canon a650is كدام را پيشنهاد مي كنيد.البته اگه پيشنهاد بهتري هم داريد ممنون مي شم راهنمايي كنيدومرسي
سلام
بينcanon sx100is-canon a720i-canon a650is كدام را پيشنهاد مي كنيد.البته اگه پيشنهاد بهتري هم داريد ممنون مي شم راهنمايي كنيدومرسي
1-SX-100
2-A720
3-A650
x 100 is جزو دوربین های اماتوری خوب کانن که سیستمی نزدیک به دوربین های نیمه حرفه ای داره ... البته بجز زوم 10X چندان و رزولوشن 117200 LCD چندان فرقی با 720 is نداره ... a650 is هم از این دو مدل کمی امکانات کمتری داره ... مثلا محدوده دیافراگم کوچکتری فکر کنم داشته باشه ...سلام
اگه هزینه خرید x100 is رو داری چرا مدل sony DSC-3H رو در نظر نمی گیری که چندان با اون از نظر قیمت فرقی نمی کنه؟
تازه محدوده دیافراگم بیشتری هم داره و بزرگنمایی اون هم همون 10x هست ... البته در مورد عکس های سونی من زیاد اطلاعی ندارم ولی امکانات خوبی داره ...
من سایت Digikala رو بهتون پیشنهاد می کنم که خیلی تو انتخاب دوربینم کمکم کرد و الان خیلی از دوربینم راضی هستم ( 720is )
تنها تفاوت Sx-100 با A720 داشتن زوم بالاتر و لنز آن كمي بزرگتر است .
منهم از A720 راضي هستم . نمونه عكسهايش را در تاپيك عكسهائي كه گرفتيم در همين صفحه زدم . فقط گاهي اوقات عكسهايش زبر است .
بهرحال با توجه به قيمت آن ارزش خريد دارد.
اقا میخام منو درباره خرید یه دوربین Dslr با برند کانن تا500 راهنمایی کنید.
فکر نمیکنم Dslr هیچ برندی در این محدوده قیمت باشه.
تازه اگر هم باشه باید پول خرید لنزها (که کمرشکن هم هست) رو بهش اضافه کنید.
به نظره من يه DSLR عالي ميتونيم به Nikon-D40 اشاره كنيم كه واقعا عالي هست البته يه 50 تومان بايد اضافه تر بدي!نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sli like میتونی بگیری
panasonic fz50
یه دوربین فوق العاده
دیروز من هم H50 خریدم .
به نظرم فوق العادست.
از همه نظر از H9 برتره.
دوستان سلام
تصمیم دارم یه دوربین دیجیتال بخرم ، اندازه و وزنش مهم نیست ، تا 400 هزار تومان ، امکاناتی که برام مهمه به ترتیب اهمیت ، کیفیت بالاست با Dpi بالا ، وضوح بالا در تصویر گرفته شده در موقعیتهای مختلف ، لرزش گیر دست ، سرعت بالا در گرفتن عکس ، و . . .
فقط میخوام عکسی رو که تو مانیتور میبینم با کیفیت بالا باشه و بشه بدون اینکه کیفیتش بیاد پائین زوم بیشتری رو عکس گرفته شده داشته باشم ، اندازه عکس برام مهم نیست .
چه دوربینی رو پیشنهاد میکنید ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)