تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 229 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان با دروازه بان سانتوس به نام فلیپه (felipe ) که ملیت برزیلی دارد به توافق رسیده واین بازیکن 20 ساله به احتمال بسیار زیاد فصل بعد در روسونری خواهد بود....
    این بازیکن از همان تیم پایه سانتوس فوتبال خود را شروع کرده و الان آماده عقد قرار داد با میلان ایتالیا است
    واگنر ریبیرو مدیر برنامه های او که مدیر روبینیو نیز هست گفته که همه چیز بخوبی پیش رفته و او بزودی به سن سیرو منتقل خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آدبایور آماده است تا قولش به هواداران آرسنال را فراموش کند و فصل آینده در پیراهن آث میلان ظاهر شود

کارت قرمز : آدبایور بعد از ظهر جمعه اعلام کرد از قراداد من با آرسنال چند سال باقی مانده و من دلیلی نمی بینم که این تیم را ترک کنم و به هواداران آرسنال قول خواهم داد که فصل بعد هم در کنار توپچی ها بازی خواهم کرد . ولی فقط چند دقیقه بعد نظر آدبایور تغییر کرد و اعلام کرد که با آث میلان قراداد خواهد بست و به زودی راهی سن سیرو خواهد شد . او ادامه داد : همیشه بازی در آرسنال رویا ی من بوده و آرسنال یکی از دوست داشتنی ترین باشگاه ها است و وقتی که من به آفریقا رفته بودم آرسنال بین آفریقایی ها هواداران زیادی داشت ولی من در حال حاضر موقعیت حضور در یکی از بهترین و پر افتخار ترین باشگاه های اروپا را دارم . من هنوز با ونگر صحبتی نکردم ولی هفته آینده با ونگر صحبت خواهم کرد و تصمیم می گیرم که برای آینده و فصل بعدی کدام گیزینه برایم مناسب تر است . شما خودتان می دانید که چه باشگاه های خوبی به دنبال من هستند و من بعد از صحبت با ونگر و مشورت با مدیر برنامه ها و خانواده ام بلاخره تصمیم نهایی ام را خواهم گرفت . من از جوانی آرزو داشتم که فوتبالیست خوبی شوم و در باشگاه بزرگی بازی کنم و همان گونه که می دانید من متولد توگو هستم و به پول اهمیتی نمی دهم پس فقط معیار تصمیم من لذت و موفقیت است و تا امروز و از این به بعد این نظر من بوده است و شما خیلی ها را می بینید که فقط به خاطر پول باشگاهشان را تغییر می دهند ولی من فوتبال بازی می کنم چون عاشقش هستم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پائولو مالدینی مدافع کهنه کار تیم فوتبال آث میلان ایتالیا امروز 40 ساله شد

کارت قرمز: مالدینی که متولد 26 ژوئن 1968 است امروز در 26 ژوئن 2008 تولد 40 سالگی خود را جشن گرفت. مالدینی در عرصه بازیهای ملی 126 بازی انجام داده است که طی آن از سال 1986 تا سال 2004 سابقه درخشش در تیم ملی ایتالیا را دارد. او در طی این مدت 7 گل هم برای تیم ملی اش به ثمر رسانده است. وی تا کنون بیش از 657 بار برای تیم میلان به میدان رفته است و 29 گل برای این باشگاه ایتالیایی به ثمر رسانده است. مالدینی یک سال دیگر با میلان قرارداد دارد. در کارنامه باشگاهی مالدینی 7 قهرمانی در سری آ و 5 قهرمانی در جام باشگاههای اروپا و 5 قهرمانی در سوپر جام یوفا از عنواین مهم او به شمار می آیند. پایگاه رسمی میلان هم سالروز تولد این مدافع کلیدی را در بیانه ای رسمی تبریک گفت

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پريرا: ميلان به رونالدينيو نياز دارد

كارلوس آلبرتو پريرا، مربي سابق برزيل همكاري رونالديينو با كاكا را به ميلان توصيه كرد. ‌ هنگامي كه از پريرا در مورد چگونگي قرار گرفتن اين دو ستاره در يك باشگاه پرسيده شد، او گفت: تركيب موفقيت‌آميزي است. من اطمينان دارم هر تيمي كه دو پديده در تيمش داشته باشد بي‌ترديد از وجود آنها لذت خواهد برد. فوتبال چيزي است كه مردم از آن لذت مي‌برند و كار درستي است كه ستاره‌ها را كنار هم قرار دهيم تا از تماشاي آنها خوشحال شويم. ‌ به علاوه قرار دادن كاكا و رونالدينيو در كنار هم مشكلي ايجاد نمي‌كند. ميلان هافبك‌هاي فراواني دارد كه مي‌دانند چگونه در حمله و دفاع شركت كنند. فقط كافي است به گاتوزو، آمبروزيني، پيرلو و اكنون فلاميني نگاه كنيد. ‌

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

انتظار عجيب رونالدو از ميلان

رونالدو مهاجم اسبق تيم ملى فوتبال برزيل و مهاجم كنونى ميلان كه زمانى از او به عنوان بهترين بازيكن جهان نام برده مى شد، نسبت به رسيدگى هاى باشگاه ميلان به خود ابراز نارضايتى كرد. رونالدو كه فصل گذشته باز هم به شدت مصدوم شد و عنوان كرد كه قصد بازگشت به ميادين را دارد درباره وضعيت فعلى خود در باشگاه ميلان گفت: ميلان هيچ قولى براى حضور من در تركيب تيم نداده است و تنها هرازگاهى چيزهايى از لئوناردو مى شنوم. رونالدو افزود: از باشگاه ميلان انتظار بيشترى داشتم. در حالى كه آينده رونالدو در ميلان نامشخص به نظر مى رسد، مدير اجرايى ميلان گفت: تنها در صورتى كه رونالدو وزن خود را كم كند، مى توانيم درمورد او صحبت كنيم. اين را هم بايد يادآورى كرد،قرارداد رونالدو با ميلان امروز به پايان مى رسد.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

رونالدینهو بیاد جام یوفا چیکار کنه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رونالدینهو بیاد جام یوفا چیکار کنه ؟
    حالا تیم شما توی اروپا چه پخی شده که رونالدینیو بمونه
    دیگه اینورا نیا....ok??
    فورزا میلان

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

حالا تیم شما توی اروپا چه پخی شده که رونالدینیو بمونه
    دیگه اینورا نیا....ok??
    فورزا میلان
    بعد از کلی وقت تاپیکتون به روز شد گفتم بیام ببینم چه خبره!
    ریوالدو یادتونه چی شد؟ با رونی اینجوری نکنید. باشه؟ دستتون درد نکنه.
    چشم دیگه نمیام.ولی اینه رسم مهمون نوازی ؟

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بعد از کلی وقت تاپیکتون به روز شد گفتم بیام ببینم چه خبره!
    ریوالدو یادتونه چی شد؟ با رونی اینجوری نکنید. باشه؟ دستتون درد نکنه.
    چشم دیگه نمیام.ولی اینه رسم مهمون نوازی ؟
    آخی به بزرگیه خودت ببخششون این میلانی ها خیلی آتیششون تنده
    اگه دوس داشتی بیا تو تاپیک اینتری ها ازت پذیرایه مفصلی می کنیم
    فورزا اینتر

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ریوالدو اون ریوالدوی همیشگی نبود
    مگه بقیه برزیلیها نیستن
    ببین توی میلان چه کار می کنن
    ولی مطمئن باش میاد میلان
    پر افتخارترین تیم ایتالیا و اروپا با بیشترین کاپ بین المللی
    18 کاپ به غیر از ایتالیا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •