R10MessiEtoo عزيز كارت حرف نداره به شخصه تمام پست هات توي اين تاپيك رو نگاه ميكنم و حال ميكنم .........ايول
R10MessiEtoo عزيز كارت حرف نداره به شخصه تمام پست هات توي اين تاپيك رو نگاه ميكنم و حال ميكنم .........ايول
ميگم اين ميليتو مصدوم نيستا! يعني من جايي نديدم . پويول هم به بازي يكشنبه مي رسه و مشكلي نداره.
در مورد اتوئو و ماركز هم غمي نيست، جانشنين زياد دارند.
مشكل حاد فعلي مصدوميت زامبروتا و توره هست. چون به جاي زامبروتا اين الگر ابله بازي مي كنه كه اي كاش پاش(!) بشكنه يك چند سالي از هرگونه فعاليت فوتبالي به دور باشهتوره هم كه نباشه بايد سيستم رو عوض كرد يعني تقريبا بدون هافبك دفاعي كه اونم در مقابل تيمهاي قوي خوب نيست.
ولي بدونيد اگر زبونم لال مسي مصدوم بشه تيم از اين روند فعليش خارج خواهد شد. نمي گم نابود ميشه چون دوس سانتوس و بوخان هستند اما فاصله زياده...
از لطف دوستان هم ممنون![]()
اگه مصدوم بشه , اون موقع سامی اتوئو میاد
ناسلامتی رونی 2 سال پشت سر هم بهترین بازیکن جهان شدا
تیتی 2,3 سال متوالی بهترین گلزن لیگ برتر شد
بقیه رو دست کم نگیرین که![]()
ساموئل اتوئو اعلام کرد که حاضر است برای پنج سال دیگر با بارسلونا قرارداد امضا کند و گفت که به نظر خودش، دیگر یکی از برترین بازیکنان دنیا نیست!
این مهاجم کامرونی از عزم خود برای برگشت به آمادگی دو سال پیشش پرده برداشت و با قدردانی از مسی، گفت که او در حال حاضر بهترین بازیکن دنیاست.
پس از مصدومیت شدید زانو که باعث شد او اکثر فصل پیش را از دست بدهد،اتوئو اکنون در حال رهایی از مصدومیت ماهیچه ای است که در آگوست به آن دچار شد و به سختی برای بازگشت تلاش می کند: "من برای پنج سال دیگر قرارداد خود را تمدید خواهم کرد اما اول باید دوباره همان بازیکنی شوم که قبلا بوده ام. من اکنون جزو پنج بازیکن برتر دنیا نیستم. نفر اول بدون شک مسی است، پس از او اینیستاست که دو سال خیلی خوب را پشت سر گذاشت. بعد از این دو، رونی، آنری و ویکتور والدس هستند."
او در ادامه افزود: "من قبلا هم گفته ام، لئو بهترین بازیکن دنیاست. این در حالی است که او هنوز دارد پیشرفت می کند! او همچنین درک درستی از وظائف دفاعی خود دارد و اغلب برای تصاحب توپ، به عقب می رود. آرزو داشتم میتوانستم همه کارهایی که او انجام می دهد را، انجام دهم."
اتوئو سپس در مورد یکی از بازیکنان تیم جوانان بارسا صحبت کرد و گفت که اواز همه استانداردهایی که تاکنون دیده است، بالاتر است: "بازیکن جوان دیگری نیز وجود دارد که در حال حاضر روی نیمکت است و او بوخان است. او کاملترین بازیکن در این سن است که من تاکنون دیده ام."
در مورد مصدومیت خودش، اتوئو گفت که حاضر است صبر کند و با آمادگی کامل برگردد تا مثل فصل گذشته، مجبور نشود دوباره به استراحت بپردازد. او سپس اضافه کرد که مشکلی با نیمکت نشینی ندارد: "من باید کم کم پیش بروم و عجله ای نیز وجود ندارد چون ما تیم کاملی داریم. من واقعا می خواهم دوباره بازی کنم اما باید منطقی تصمیم بگیرم چون هنوز سالهای زیادی از دوران بازیگری ام باقی مانده است. نیمکت نشینی اصلا من را ناراحت نخواهد کرد. شاید از این جهت ناراحت شوم که همیشه می خواهم بازی کنم اما من به هر تصمیمی که مربی بگیرد، احترام می گذارم."
اتوئو در ادامه از رونالدینیو، که به اعتقاد او زیر فشار زیادی است، دفاع کرد و گفت علی رغم اتفاقات فضل گذشته، هر دو بسیار نزدیک هستند:"رونالدینیو دوست من است، گرچه مردم نمی خواهند باور کنند. به نظر من او باید به روزنامه ها توجه ای نکند اما ما همه انسان هستیم و این اتفاقات اثر می گذارد. آنها باید او را به حال خود رها کنند."
در پایان، اتوئو با اطمینان در مورد بازی روز یکشنبه مقابل آتلتیکو مادرید صحبت کرد. او نیز مثل همیشه از روی سکوها نظاره گر هم تیمی هایش خواهد بود: "ما 3-0 خواهیم برد. با گلهای مسی، رونالدینیو و آنری."
Last edited by R10MessiEtoo; 06-10-2007 at 10:53.
دیوانتم سامی
غیرتتو عشقه
انشالاه برمی گردی , کولاک می کنه
حمايت مرد هلندي از مارادوناي دوم
به نقل از آس اسپانيا، فرانك ريكارد عنوان كرد: از ديد من، مسي كاملترين بازيكن كنوني در جهان فوتبال حرفه اي است و هيچ مدعي جدي براي رقابت با او به چشم نمي خورد.
وي افزود: ليونل مسي يك تمام كننده تمام عيار است و بارسلونا به وجودش احتياج دارد.
وي اين صحبتها را در در آستانه ديدار بارسلونا برابر اتلتيكو مادريد بر زبان آورد. در اين بازي، شاهد رويارويي آخرو، ديگر مارادوناي دوم آرژانتين با ليونا مسي خواهيم بود.
مسی رکورد گلزنی خود را شکست!
گل لیو مسی در مقابل اشتوتگارت یک روکرد گلزنی جدید به وجود آورد. او در 5 بازی پی در پی خود برای بارسا 7 گل به ثمر رسانده است.
بازیکن آرژانتینی در بازی مقابل لیون، سویا، رئال زاراگوزا، لوانته و اشتوتگارت موفق به گلزنی شده است، به طوری که او یک شروع چشمگیر در آغاز فصل داشته است و باعث شده در کنار سرجیو آگورو در صدر گلزنان اسپانیا قرار بگیرد.
بهترین رکورد او زدن 5 گل در 3 مسابقه پی در پی بوده است که با هتریک او در مقابل رئال مادرید، گل دیگر در مقابل رکورتیوو و بعد یک گل دیگر در برابر دپورتیوو در فصل گذشت به وجود آمد.
"پی چی چی" در لیگ و در اروپا
این گل ها او را به گلزن برتر در لیگ اسپانیا و در لیگ قرمانان اروپا تبدیل کرده است. آگرو نیز 5 گل در لیگ زده است و این دو با گل های آخر هفته ای که برای باشگاه هایشان زدند، از دیگران فاصله گرفته اند.
همچنین در اروپا ،مسی باز هم با زدن دو گل در دو بازی آغازین به گلزنان برتر پیوسته است. زلاتان ابراهیمویچ از اینتر، رابین ون پرسی از آرسنال، دیوید از فنرباغچه و واگنر لاو از زسکا مسکو همچنین همگی دو گل زده دارند.
علی رغم بیش از 3 ماه از دست دادن بازی های فصل پیش به دلیل مصدومیت، بازیکن آرژانتینی موفق به زدن 17 گل شد که 14 تای آن در لیگ، یکی در لیگ قهرمانان و دو تا در کوپا دل ری بوده است. اکنون هنوز اکتبر است و او 7 گل را به نام خود ثبت کرده است.
رونالدینیو: ترک بارسا؟ امکان ندارد!
رونالدینیو گفته است که هیچ تمایلی به ترک بارسلونا ندارد و تصدیق کرده است که من فقط می خواهم در نيوکمپ با ظاهر جدیدش زمانی که به پایان رسید، بازی کنم.
بازیکن برزیلی با احتمال پیوستن به میلان و چلسی در ماه های پیش پیوند یافته بود و زمانی که دچار افت شد، شایعات بیشتر شد که باشگاه کاتالان به او اجازه رفتن داده است.
این داستان ها دیگر نمی توانند حقیقت داشته باشند زیرا با توجه به صحبت های خود رونالدینیو او می خواهد در بارسلونا بماند و تغییر شکل استادیوم را ببیند.
او گفت: «من نمی خواهم به چلسی یا میلان بروم، من می خواهم در بارسلونا بمانم.»
نيوکمپ به وسیله نورمن فاستر تغییر شکل خواهد داد و این طراحی رونالدینیو را تحت تاثیر قرار داده است.
او توضیح داد: «مثل این است که فاستر ذهن من را خوانده است. او استادیومی مملو از رنگ و نشاط می سازد و این دقیقا همان چیزی است که من تصور می کردم.»
این خانه ی جدید من خواهد شد.
بازیکن 27 ساله همچنین با عصبانیت جواب انتقاد يوهان کرايوف که گفته بود او باور دارد که رونالدینیو در گذشته درخشان خود زندگی می کند، اما باید تمرکز خود را در حال بگذارد را داد.
«من این را نمی فهمم، شاید به این دلیل که هرگز در گذشته زندگی نکردم. فصل گذشته به ما اجازه داد تا اشتباهات خود را ببینیم و آن ها را تکرار نکنیم، اما من کسی نیستم که بیش از این به گذشته نگاه کنم زیرا اگر این کار را بکنم، بعد نمی توانم به پیروزی هایی که به دست آورده ام نگاه کنم. به این دلیل من ترجیح می دهم در حال زندگی کنم!»
انتقاد دیگر درباره ی زندگی شبانه او بود که تیتر داغی در هفته های اخیر شده بود، اما رونالدینیو گفت من هیچ یک از قوانین باشگاه را زیر پا نگذاشته ام و آن ها را به عقب راند.
او گفت: «این من را خیلی رنجاند و من جواب آنها را در میدان می دهم. من همیشه می دانم زمان مشخص برای انجام کار هایم چه موقع است و چه موقع من می توانم یا نمی توانم بیرون بروم. من همیشه به این شکل زندگی کرده ام.الان همان قدر بیرون می روم که 2 سال پیش می رفتم. همه من را می شناسنند و می دانند من چه چیزی را دوست دارم و پنهان نمی کنم. من یک انسان معروف هستم، بنابر این همه می دانند من چه کاری انجام می دهم. زندگی من به همان گونه ای است که 5 سال پیش به اینجا آمدم.»
در آخر، رونالدینیو به سرودن نام او به وسیله ی هواداران بارسا در برد در مقابل رئال زاراگوزا در هفته پیش اشاره کرد و تصدیق کرد او خوشحال شده است.
او اضافه کرد: «برای من این بهترین نمایش حمایتی بود که می توانستم ببینم. من در رختکن بودم و واقعا می خواستم بیرون بروم و بازی کنم و پاسخ تماشاگران را بدهم. این یک پیشرفت بزرگ بود، برای من در مبارزه برای برگشتن و من خوشحالم که توانسته ام دوباره به آمادگی برسم.»
نيمه اول بازي بارسا و اتلتيكو مادريد
2 بر صفر به سود بارسا .....
نتيجه نهايي 3 بر صفي به سود بارسا .
گلزنان مسي ژاوي و دكو .
بارسلونا، یک باردیگر، قدرت بی نظیر خود را در نوکمپ ثابت کرد. سربازان رایکارد، موفق شدند، اتلتیکو مادرید خوش نام و رسم را، با نتیجه قاطعانه 3 بر 0 در نوکمپ در هم بکوبند تا با شکست سه تیم مدعی (والنسیا، ویارئال و سویا)، حال بارسا با دو امتیاز اختلاف، در رتبه دوم جدول لیگ، زیر رئال مادرید قرار گیرد و رقابت تنگاتنگ این دو رقیب سنتی به نهایت اوج برسد.
رایکارد،: والدس، اولگوئر، میلیتو، پویول، آبیدال، دکو، ژاوی، اینیستا، رونالدینیو، مسی و آنری را از ابتدا ابتدا به میدان فرستاد تا برابر بازیکنان اتلتیکو مادرید توپ بزنند.
ارزش های ستاره پرتغالی باردیگر به رخ هواداران حریف کشیده شد. لئو مسی، از جناح راست بازی، حرکتی انفجاری را اغاز کرد و ارسالی زمینی را روی دروازه حریف تداریک دید. توپ به پای مدافع اتلتیکو برخورد کرد و زیر پای دکو کاشته شد. این بازیکن خلاق، از زاویه ای کاملا بسته، توپ را به راحتی به تور دروازه رساند تا بارسا 0-1 از حریف مادریدی جلو بیفتد.
درست حدس زدید! شماره '19' کاتالان ها بود، که از روی حرکت زیبای آنری با رونالدینیو، توپ را به گوشه دروازه حریف قرار داد تا بارسا، باردیگر، با این سوپراستار آرژانتینی به گل برسد. لیونل مسی، حال روی اشتباه آئگرو، رقیب سرسخت خویش در کسب پیچیچی، یک گل دیگر بثمر رساند تا اکنون با 6 گل، آقای گل لالیگا باشد.
بدون مقدمه چینی به سراغ گل سوم بارسا که در دقیقه '90' زده شد برویم. هرناندز ژاوی، هافبک محبوب بارسایی ها، با پاس کاری های تک ضرب مسی و دکو و تک پاس نهایی جیووانی، یک گل مدرسه ای را برای بارسا به ثمر رساند تا پیروزی را ثابت کند.
گفتنی است، که در این مسابقه زیبا، دکو از بارسا کارت زرد گرفت و اتلتیکو مادرید، چهار بازیکن اخطاری از این بازی روانه خانه ساخت. بهترین بازیکن زمین نیز مانند همیشه، لیونل مسی محبوب برگزیده شد.
از تعویض های این بازی می توان به این موارد اشاره کرد:
» جیووانی به جای رونالدینیو
» کرکیچ به جای آنری
----------
منبع:بارسا بست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)