" خليلي ": به همراه " نيكبخت " بهترين زوج حمله ليگ ميشويم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت زوج خوبي را با" عليرضا نيكبخت واحدي " تشكيل دادهايم و همانطور كه در ابتداي فصل گفته بودم ميتوانيم بهترين خط حمله ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران را داشته باشيم .
" محسن خليلي " روز يكشنبه با بيان اين مطلب ، درباره بازي اين تيم با تيم پيكان گفت:تيم پيكان فوتبال بازي كرد و به ضد فوتبال رو نياورد. همين مساله باعث شد شاهد بازي تماشاگرپسند و زيبايي باشيم و خوشحاليم كه توانستيم هر سه امتياز اين بازي را بدست آوريم و با ۱۲امتياز در صدر جدول قرار بگيريم.
وي با اشاه به هماهنگي زوج خط حمله تيم فوتبال پرسپوليس گفت:با عليرضا نيكبخت واحدي به هماهنگي خوبي رسيدهايم و اين هماهنگي بازي به بازي بهتر مي شود. اميدوارم بتوانيم همانطور كه اول فصل قول داده بودم بهترين زوج خط حمله ليگ برتر باشيم.
خليلي با تاكيد بر اينكه به دنبال كسب عنوان آقاي گلي نيست، افزود:
صحنه گل به تيم پيكان نشان داد كه نه من و نه نيكبخت به دنبال موقعيت فردي و كسب عنوان آقاي گلي نيستيم و اين موفقيت و سربلندي تيم است كه براي ما مهم است و در اولويت قرار دارد.
مهاجم تيم پرسپوليس تصريح كرد:تلاش ميكنم در همه بازيها بهترين و مثمرثمرترين بازيكن تيم باشم و در خدمت تيم توپ بزنم.
خليلي درباره مصدوميتي كه در اواسط بازي با پيكان براي او پيش آمد گفت: در برخورد با حسين معمار كشكك زانوي من دچار تورم شد و در حال حاضر زير نظر دكتر زرينه مراحل درماني را انجام ميدهم. به دليل پيگيري مراحل درماني در ريكاوري صبح شنبه شركت نكردم و مشغول فيزيوتراپي هستم.
وي افزود:با توجه به اينكه تمرينات دو روز تعطيل است و از روز سه- شنبه پيگيري ميشود، گمان ميكنم بعد از ۲روز مداوا، مشكلي براي شركت در تمرينات نداشته باشم.