تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 35 از 2014 اولاول ... 2531323334353637383945851355351035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

" خليلي ": به همراه " نيكبخت " بهترين زوج حمله ليگ مي‌شويم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت زوج خوبي را با" عليرضا نيكبخت واحدي " تشكيل داده‌ايم و همانطور كه در ابتداي فصل گفته بودم مي‌توانيم بهترين خط حمله ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران را داشته باشيم .

" محسن خليلي " روز يكشنبه با بيان اين مطلب ، درباره بازي اين تيم با تيم پيكان گفت:تيم پيكان فوتبال بازي كرد و به ضد فوتبال رو نياورد. همين مساله باعث شد شاهد بازي تماشاگرپسند و زيبايي باشيم و خوشحاليم كه توانستيم هر سه امتياز اين بازي را بدست آوريم و با ‪ ۱۲‬امتياز در صدر جدول قرار بگيريم.

وي با اشاه به هماهنگي زوج خط حمله تيم فوتبال پرسپوليس گفت:با عليرضا نيكبخت واحدي به هماهنگي خوبي رسيده‌ايم و اين هماهنگي بازي به بازي بهتر مي شود. اميدوارم بتوانيم همانطور كه اول فصل قول داده بودم بهترين زوج خط حمله ليگ برتر باشيم.

خليلي با تاكيد بر اينكه به دنبال كسب عنوان آقاي گلي نيست، افزود:
    صحنه گل به تيم پيكان نشان داد كه نه من و نه نيكبخت به دنبال موقعيت فردي و كسب عنوان آقاي گلي نيستيم و اين موفقيت و سربلندي تيم است كه براي ما مهم است و در اولويت قرار دارد.

مهاجم تيم پرسپوليس تصريح كرد:تلاش مي‌كنم در همه بازي‌ها بهترين و مثمرثمرترين بازيكن تيم باشم و در خدمت تيم توپ بزنم.

خليلي درباره مصدوميتي كه در اواسط بازي با پيكان براي او پيش آمد گفت: در برخورد با حسين معمار كشكك زانوي من دچار تورم شد و در حال حاضر زير نظر دكتر زرينه مراحل درماني را انجام مي‌دهم. به دليل پيگيري مراحل درماني در ريكاوري صبح شنبه شركت نكردم و مشغول فيزيوتراپي هستم.

وي افزود:با توجه به اينكه تمرينات دو روز تعطيل است و از روز سه- شنبه پيگيري مي‌شود، گمان مي‌كنم بعد از ‪ ۲‬روز مداوا، مشكلي براي شركت در تمرينات نداشته باشم.

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

12 اخبار باشگاه : احمدرضا عابدزاده : پرسپوليس گزينه ي اول قهرماني است

كاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خدا كند چوب لاي چرخ قطبي نگذارند و او بتواند پس از 5 سال انتظار براي پرسپوليس قهرماني بياورد.
    احمدرضا عابدزاده در گفتگويي اظهار داشت : به عنوان يك پيشكسوت كه قلبش براي پرسپوليس مي‌تپد آرزو مي‌كنم اين تيم بتواند همين روند را ادامه بدهد و به هدفش يعني قهرماني دست پيدا كند.
    وي اضافه كرد: اين پرسپوليس گزينه اول قهرماني است و قطعاً اگر حاشيه‌ها دست بردار باشند پس از سال‌ها در يك فضاي آرام بازيكنان فقط به كسب 3 امتياز فكر خواهند كرد.
    عابدزاده حضور قطبي را يكي از مهم‌ترين دلايل موفقيت 4 هفته اخير پرسپوليس مي‌داند و يادآور شد: چطور ممكن است كه يك مربي بدون هيچ شناختي از پرسپوليس اين طور تاكتيك تيم را تغيير دهد و با هر تعويض خود نتيجه‌اي را برگرداند، اين نشان مي‌دهد كه قطبي توانسته در مدت كوتاه زمان كار را در دست بگيرد و به خوبي از پتانسيل بازيكنان خود در پست‌هاي مختلف استفاده كند.
    دروازه‌بان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس در رابطه با ادامه روند موفقيت‌آميز شاگردان قطبي تصريح كرد: گفتم چيزي نمي‌تواند جلوي اين خيز بلند پرسپوليس را بگيرد مگر اينكه خداي ناكرده بازيكنان اين تيم اسير حاشيه‌هاي فوتبال شوند و غرور آنها را بگيرد. آن وقت است كه قطبي كارش سخت‌تر خواهد شد و احتمال دارد پرسپوليس مشكلات فصل گذشته خود را پيدا كند.

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض اخبار باشگاه : كريم باقري :‌ پيكان سخت ترين حريف پرسپوليس بود

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: ديدار مقابل پيكان، سخت‌ترين آزمايش پرسپوليس بود و بازيكنان ما هرچه در چنته داشتند رو كردند.
    كريم باقري در گفتگويي اظهار داشت : پيكاني‌ها در يك دقيقه هم اسير نام و آوازه پرسپوليس نشدند و براي تمام لحظات برنامه داشتند، اما ما براي اين كه ثابت كنيم روند رو به رشد ليگ هفتم اتفاقي نبوده درصد كمتري اشتباه داشتيم تا 3 امتياز ديدار را به دست آوريم.
    وي اضافه كرد: اميدوارم در ديدار مقابل راه‌آهن هم بتوانيم پيروزي ديگري را به دست آوريم و نشان بدهيم كه تحت هر شرايطي به دنبال پيروزي خواهيم بود.
    باقري از هماهنگي و انسجام بين بازيكنان پرسپوليس ابراز رضايت كرد و يادآور شد: خوشبختانه بازيكنان ما روز به روز در كنار يكديگر هماهنگ‌تر مي‌شوند و با انسجام تاكتيكي كه كادر فني تزريق مي‌كند اشتباه گذشته را تكرار نمي‌كنيم.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

زیاد دلتو به استقلال خوش نکن

هفته 9 در یادها می ماند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

به نظر من این روند تا پایان هفته 10 میمونه.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض نصرتی:براي رويارويي با استقلال لحظه‌شماري مي‌كنم

خبرگزاري فارس: مدافع ملي‌ پوش تيم فوتبال پرسپوليس عنوان كرد كه در فصل جاري، براي برگزاري دربي تهران لحظه‌شماري مي‌كند.

محمد نصرتي از جمله بازيكنان تازه وارد پرسپوليس است كه در فصل جديد به عضويت اين تيم درآمده و در خط دفاع براي سرخ پوشان تهراني بازي مي‌كند.
    مدافع ملي پوش ايراني مصاحبه‌اي را با خبرگزاري فارس انجام داده كه در زير مي‌خوانيد:

فارس: از عملكردت در مسابقه پرسپوليس مقابل پيكان راضي هستي؟
    شخصا از نحوه بازي‌ام نسبت به بازي‌هاي قبلي رضايت دارم. فكر مي‌كنم يكي از بهترين بازيكنان پرسپوليس در اين هفته بودم.

فارس: پس به آمادگي صد در صد رسيده‌ايد؟
    نمي‌توانم بگويم در شرايط آرماني قرار دارم چون هنوز آنطور كه خودم مي‌خواستم، نتوانسته‌ام بازي كنم.

فارس: دليل عدم آمادگي مطلوبت تنها به مصدوميت مچ پايت مربوط مي شود؟
    از اين ناحيه در بازي‌هاي گذشته مشكلات زيادي داشتم؛ اما اين مورد دليلي نشد كه نتوانم خط دفاع پرسپوليس را همراهي كنم. براي بهبودي كامل، كادر پزشكي برايم زحمات زيادي كشيده و بايد از همه آنها تشكر كنم.

فارس: به چه علت مصدوميت همواره گريبانگير نصرتي مي‌شود؟
    يك مدافع هستم و براي محافظت از دروازه بايد با نهايت توان تلاش كنم. در اين نقطه از ميدان هميشه احتمال مصدوميت وجود دارد. اين مشكل تنها مربوط به من نمي‌شود چرا كه بهترين مدافعان دنيا نيز اين مشكل را دارند.

فارس: بهتر نيست براي بهبودي كامل، مدتي بازي نكنيد؟
    شرايط چندان نامطلوب نيست كه نتوانم بازي كنم. اين روزها دردي را از ناحيه مچ پا احساس نمي كنم. چنانچه در بازي‌هاي بعدي اذيت نكند، وضعيتم بهتر مي‌شود.

فارس: دوست داشتي مقابل پيكان براي پرسپوليس گل بزني؟
    در اين ديدار با بداقبالي نتوانستم گلزني كنم؛ اما گلزني در حضور هواداران پرشمار و متعصب پرسپوليس واقعاً لذتبخش است. خوشحالم سپهر حيدري به عنوان يك مدافع گلزني كرد و سه امتياز با ارزش را به سود تيم به ارمغان آورد.

فارس: از عملكرد كلي خط دفاع راضي هستي؟
    بله. همه مدافعان هم‌قسم شده ايم تا بهترين خط دفاعي ليگ را در اختيار داشته باشيم. احساس مي‌كنم تا پايان هفته چهارم خواسته‌مان برآورده شده؛ اگرچه دوست داشتم برابر پيكان يك گل را دريافت نمي كرديم.

فارس: فكر نمي كني در ديدار برابر پيكان، عقب نشيني عامل اصلي گل خوردن پرسپوليس بود؟
    قبول دارم در دقايق پاياني عقب نشيني كرده و روي معدود اشتباهمان، آن گل را دريافت كرديم. چنانچه دوباره غفلت مي كرديم، احتمال دريافت گل ديگر نيز وجود داشت. در خط حمله چند موقعيت مناسب براي به ثمر رساندن گل داشتيم كه پس از از دست رفتن فرصت‌ها، حريف موفق به گلزني شد. اميدوارم در مسابقات بعدي در خط دفاع، با انسجام و نظم بيشتري بازي كنيم.

فارس: آيا دروازه‌بان پرسپوليس هم روي گل پيكان مقصر بود؟
    فكر نكنم مهدي واعظي مقصر اصلي باشد چرا تا كنون همراه تمامي دروازه‌بان‌هاي تيم عملكرد خوبي از خود نشان داده و برابر پيكان چند فرصت خوب را از مهاجمان حريف گرفت.

فارس: آيا با رهايي حسن رودباريان از بند مصدوميت و حضورش درون دروازه، مدافعان آرامش بيشتري خواهند داشت؟
    من كه مربي نيستم تا درباره عملكرد بازيكنان نظر بدهم؛ اما اكنون همه بازيكنان و دروازه‌بانان پرسپوليس خوب هستند. بهتر است نظر نهايي در اين زمينه را افشين قطبي و حميد استيلي بدهند.

فارس: عملكرد قطبي را به عنوان يك ملي‌پوش ايراني چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
    عملكردش تا كنون بسيار عالي بوده؛ اما نمي‌توان تلاش هاي استيلي و مرزبان را دست كم گرفت چون در اوايل فصل، تمرينات منظم و زيبايي را براي ما در نظر گرفته بودند.

فارس: به عنوان بازيكن ملي‌پوش، آيا تيم ملي مي‌تواند با كادر فني فعلي عملكرد خوبي در مقدماتي جام جهاني 2010 داشته باشد؟
    نمي خواهم با اظهار نظر در اين زمينه، وارد حاشيه شوم؛ اما اميدوارم مسئولان هرچه سريعتر براي ساماندهي تيم ملي اقدام كنند. هر روز كه بگذرد، يك روز از جام جهاني عقب مي افتيم.

فارس: قطبي مي‌تواند گزينه خوبي براي مربيگري در تيم ملي ايران باشد؟
    هرگز به چنين سؤال‌هايي نمي‌توانم پاسخ بدهم چرا كه در تيم ملي تنها يك بازيكن هستم و نبايد در اين حيطه اظهار نظر كنم؛ بلكه مسئولان مي توانند براي موفقيت تيم تصميم نهايي را بگيرند.

فارس: به نظرت با عملكردت در پرسپوليس، هنوز مي‌تواني جايگاهت را در تيم ملي حذف كني؟
    به نظر خودم، بله چون فكر مي‌كنم همچنان يكي از بهترين‌ها مدافعان فوتبال ايران هستم.

فارس: انتخابات فدراسيون نزديك است. دوست داري چه كسي رئيس فدراسيون شود؟
    برايم فرقي ندارد. فقط اميدوارم هر كس انتخاب مي شود، از جامعه ورزش و فوتبال باشد و در ضمن بتواند به جامعه فوتبالي‌ها كمك كند.

فارس: از فرد خاصي هم در اين زمينه حمايت مي كني؟
    خير. به هيچ عنوان نمي‌خواهم در اين كارها دخالت كنم. مطمئن باشيد هر كس لياقت داشته باشد، اين سمت را خواهد گرفت و نيازي به حمايت ندارد.

فارس: در پايان اگر حرف ناگفته اي مانده، بگو؟
    اميدوارم در فصل جاري بتوانيم با قهرماني دل ميليون هوادار را شاد كنيم. همچنين تيم ملي ما در راه رسيدن به جام جهاني2010 موفق باشد. فكر كنم تنها ناگفته‌اي كه مانده، برنامه اعلام شده زمان ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال است. براي حضور در دربي پايتخت لحظه شماري مي كنم زيرا آن مسابقه با ساير ديدارها متفاوت است.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض استيلي: فاصله بازيكنان اصلي و ذخيره پرسپوليس زياد نيست

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس مدعي است كه در فصل جاري، بين بازيكنان ثابت و ذخيره تهراني زيادي وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي باشگاه پرسپوليس، حميد استيلي درباره شرايط ديدار با پيكان در هفته پنجم ليگ برتر گفت: در آن مسابقه هر 2 تيم بازي خوبي را به نمايش گذاشتند. نيمه دوم را بسيار خوب شروع كرديم و به گل دوم رسيديم؛ اما گل پيكان، اندكي اعتماد به نفس بازيكنان ما را تحت تأثير قرار داد.
    وي ادامه داد: بايد بگويم نكته بسيار مهم براي ما پيروزي و كسب امتياز بود كه با توجه به تساوي سپاهان، به تنهايي صدر را دراختيار گرفتيم. نقاط ضعف تيم هم در اين بازي در هفته جاري مورد بررسي قرار خواهد گرفت تا مشكلات برطرف شود.
    استيلي درباره عدم تغيير در تركيب ثابت و اينكه اين موضوع نقطه قوت يا ضعف است، تصريح كرد: اين نقطه قوت يك تيم است كه با يك تركيب ثابت به ميدان رود. اين باعث مي شود تا بازيكنان شناخت خوبي از يكديگر پيدا كنند. به نحوه تمرين بازيكنان نگاه مي كنيم و آماده ترين ها را به ميدان مي فرستيم.
    وي درباره عملكرد بازيكناني كه به عنوان جايگزين به ميدان آمده اند واستفاده از بازيكنان در پستي كه در گذشته آن را تجربه نكرده اند، گفت: در مورد تركيب فقط نظر كادر فني اعمال مي شود. اين تصميمات به هيچوجه از سوي بازيكنان مورد پرسش قرار نمي گيرد. در بحث استفاده از بازيكنان در پست‌هاي متفاوت بايد به نتيجه كار نگاه كنيم. اكنون و پس ازقرار گرفتن پژمان نوري در پست دفاع چپ، اين بازيكن توانسته نگاه‌ها را به خود جلب كند و حتي برخي بر اين باورند كه بازيكني مناسب براي پست دفاع چپ است. اين موضوع درمورد كريم باقري، عليرضا نيكبخت واحدي، حسين بادامكي و عباس آقايي نيز صدق مي كند.
    استيلي درباره تفاوت سطح بازيكنان اصلي و ذخيره افزود: اعتقاد ندارم نيمكت پرسپوليس قوي نيست. هرچند قطعاً بايد فاصله‌اي بين بازيكنان اصلي و ذخيره باشد؛ اما اين تفاوت بسيار اندك است. با بررسي بازي‌هاي پرسپوليس، متوجه مي‌شويد بازيكناني كه به عنوان يار تعويضي به ميدان آمدند، بسيار تأثيرگذار بودند. اگر به بازي احسان خرسندي، بهادرعبدي، فرهاد خيرخواه و محمدرضا ماماني كه دراين چند بازي به عنوان جايگزين به ميدان آمدند، دقت كنيد، به صحت اين پي مي‌بريد.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

انشاالله تا اخر بمونه...
    و کل کل نکنیم اینجا ! که تاپیک بسته بشه:d

اگه نباشه جاش خالی می مونه khmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آخه کی جرات داره الان با پرسپولیسیا کل کل کنه؟!!!

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض محمد نصرتی: بازی در پرسپوليس تجربه فوق العاده‌ای است

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با رفع کامل مصدوميت و بهبودی کامل به زودی به بهترين شرايط آمادگی خود خواهم رسيد.
    محمد نصرتی در مورد شرايط آمادگی خود می گويد: « بازی به بازی بهتر می شوم. هر چند مصدوميت قديمی هنوز کمی آزارم می دهد.»
    مدافع مرکزی پرسپوليس دريافت سه گل در چهاربازی و خطرات اندکی که در اين بازی ها روی دروازه پيروزی شکل گرفته است را نشانه عملکرد دفاعی بسيار موفق تيم می داند: « در بازی با پيکان نيز حريف فرصت های چندانی به دست نياورد و دو خطر بسيارجدی روی دروازه ما هم حاصل ضربات ايستگاهی بود. روی گل پيکان هم تنها اشتباه همه بازيکنان در جاگيری سريع و مناسب باعث گشوده شدن دروازه ماشد. البته روی اين گل من شخص خاصی را مقصر نمی دانم.»
    نصرتی تمرينات ويژه را به عنوان عامل رفع نقايص دفاعی پيروزی معرفی می کند: « تمرينات اوليه آمادگی توسط حميد استيلی خيلی خوب بود و با اضافه شدن قطبی به کادر فنی باز هم بر روی رفع نقايص فنی دفاع تيمی کار بيشتری شد. همانطور که در گل زدن همه شريک هستند مسووليت گل خوردن يک تيم نيز برعهده همه بازيکنان است و اين موضوع به خوبی برای بازيکنان تيم ما جا افتاده و درنتيجه می بينيم که سازماندهی دفاعی مجموعه يازده نفره درون زمين پرسپوليس موفق انجام می شود.»
    نصرتي درمورد دو مدافع کناری ثابت پرسپوليس در سيستم چهارمدافع می گويد: « پژمان نوری در چپ و شيث رضایی در راست بسيار خوب بازی می کنند. ما در چهار بازی که درکنار يکديگر بوديم عملکرد مثبتی داشتيم. در اين پست شيث با تجربه است و از طرف ديگر پژمان به خاطر هوش بسيار بالای خود و پشتکار خاص، روز به روز بهتر می شود.»
    نصرتی با وجود تجربه ميدان های بزرگی چون جام جهانی و شهرت و اعتبار بالایی که پيش از ورود به باشگاه پيروزی در کارنامه خود داشت بازی در اين تيم را تجربه ای فوق العاده می داند: «به صراحت می گويم که پيش از آمدن به پرسپوليس فکر می کردم که فوتبال ايران ديگر مرا ارضا نخواهد کرد. در آن زمان پيشنهادهایی از تيم‌های اروپایی هم داشتم که البته مصدوميت مانع انتقال من شد. اما از وقتی که پيراهن پرسپوليس را به تن کرده ام انگيزه ای مضاعف برای بازی پيدا کرده ام. روی اين تيم توجه بسيار زيادی وجود دارد و لطف مردم نيز بازی کردن در چنين تيمی را به تجربه ای فوق العاده تبديل می کند.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •