☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺
Last edited by Masoud.Neshat; 04-01-2009 at 16:33.
دیشبم با اینکه زنگ زدم گفتم امشب که دیگه قطع نمیکنین گفت نه خیالتون راحت اما بازم Error 691داد![]()
Last edited by Re Z a; 24-12-2008 at 19:43.
من باز هم تاکيد ميکنم که سر گردنه هستش.
اين رو اين ماه بيشتر درک کردم، چون دانلودم يک کم زياد شد و 12 تومنم براي 2 گيگ تمام شد.
دوباره 6 تومن برام شارژ موقت کردن،که اون هم فقط 400 تومنش مونده،
منطقه ما که فقط اينها ارائه ميدن. شما رو نميدونم چرا از فن آوا گرفتيد.
براي 512 ،ماهي 35 تومن بدي، فقط هم 2 گيگ ! هر گيگ هم 6 تومن.
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺
بله .
تو تهران اما اين طوريه و سر گردنه است.
مخصوصا که با رابطه هايي که دارن مناطقي که adsl ندارن رو اول از همه اينها راه ميندازن و خوب مردم هم مجبور هستن که ازشون بگيرن.
دوستان سرعت دانلودتون رو با برنامه idm (internet download manager اعلام کنیید
قطعی هایی که داره چقدره ؟ البته تو تهران
سرعت دانلود در سرویسهای 256 فن آوا با برنامه idm ( internet download manager) و در تهران چند میده
![]()
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺
من 2 ماه پيش بزرگترين اشتباه عمرم رو كردم و با دوستم رفتيم adsl سفارش داديم!(فن گدا)
بره دوست يه چيزي حدود 50 تومني خرج افتاد (مودم+...) اما من چون مودم داشتم برام 5 تومن بره ماه اول گفتن حله!
منم وسوسه شدم گفتن بيارن اونام آوردن 2 روز كاركردم بعد تلفن قطع شد زنگ زدم 17 تلفن درست شدش adsl لينك نداد و قطع شد! از اوون موقع تا حالا تقريباً 2 ماه ميگزره اونام همش ميگن امروز فردا امروز فردا حالا مشكل من از 5 تومن نيست مشكلم اينه كه اگه پول ميگيرن چرا كار را نميندازن اعصابم خورد شده !
من از تهرانم در روز سرعتش بدک نیست هر موفع با idm دانلود کردم 50 بوده ولی شبانش 7 8 شب قطع.در ظمن من از نمایندگی گرفتم 512 با حجم دو گیگ 16000 تومان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)