نه کار خاصی نداره !
یه بار دیگه تست کن
نه کار خاصی نداره !
یه بار دیگه تست کن
من ÷ینگم با ارو÷ا بهتر از امریکاست . راهی هست تو بازی ها به سرورای ارو÷ا وصل بشم؟
با رجین بازی میشه مثلا اگه pal بود به سرورای ارو÷ا وصل شیم؟(مثل ps3 )
دوستان ممنون میشم سریع بهم جواب بدید.![]()
من دستگاهم رو از وقتی خریدم به live وصل نکردم آیا میشه حالا بدون داشتن کارت وصل کنم ؟
خودش یه ماه اکانت رایگان داره .
میتونی 3 تا گیمرتگ بسازی و سه ماه بدون خرید گلد بازی کنید.(نرید گیمرتگهارو یه دفعه بسازید.هرماه باید یکی بسازید)
یکی به من یه کمک بکنه!!!!
میخواستم بپرسم الان به تاریخ مهر 88 من چه کنسولی بخرم؟
Arcade $199
Elite $299
premium $240
؟؟؟؟؟
در ضمن میخوام از دوبی بخرم...بازی های کپی توش میخونه؟؟؟به نظر شما از دوبی بیارم یا نه؟؟
*ارزش داره که 100 دلار بالای hard 120 gb بدم؟برم arcade بخرم دیگه؟؟!!
یا حق
سپهر
در ضمن رجیون چیه؟؟؟Region?تاثیری در بازی داره یا نه؟
خلاصه هر کی خواست جواب بده کامل بهم بگه با دلیل کدوم کنسول رو با چه رجیونی بخرم !!!
ممنون میشم اگر جوابمو بدین!در ضمن تاپیک رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد!!!!
1-دوستان اگه بن بشييم براي كنسول چه اتفاقي ميفته؟
2-من وايرلس آداپتر براي كنسول تهيه كردم چه جوري يه live وصل بشم مودمم وايرلس هست ؟
3-آيا از حجم اينترنتم كم ميشه يا نه؟
دوستان بعد از 2هفته که با شرکت نداگستر اصفهان سر و کله زدم بالاخره تونستم از کامپیوتر به سایت xbox.com وصل بشم اما حالا کنسول هرجوری تنظیم می کنم نمیشه تا حالا هم به لایو وصل نشدم
بدجوری دیگه دارم دپرس میشم
یه جوونمردی اگه پیدا بشه راهنمایی کنه واقعا ممنون میشم
این ارور میده
w:0000-000B
x:0001-8005
y:30A8-4800
z:0000-0000
ID:0006-0001
تنظیمات رو اتوماتیک گذاشت دستی هم تنظیم کردم البته از شرکت اینترنت DNS نگرفتم از 192.168.1.1
DNS هایی که گذاشته بود گذاشتم و تا 5-6 حالت امتحان کردم اما توی تست کانکشن نتورک و اینترنت رد میکنه وقتی میخواد به لایو وصل بشه ارور میده که 30 ثانیه مودم خاموش کن یا اینکه آی پی از طرف شرکت اینترنت بلوک شده که هیچ کدوم از اینها هم نیست
اینم عکس Dns هایی که از 192.168.1.1 گرفتم و امتحان کردم
اگه کسی کمک کنه واقعا ممنونم
دوستان من با یه کابل لن کنسولو وصل کردم به مودم بعد تمام تنظیمات صفحه اول رو انجام دادم کانکت نشد رو اوتومات هم گذاشتم بازم نشد
حالا باید چیکا کنم؟؟؟!!!
خواهشن هرچه زودتر جواب دهید![]()
به هر بدبختی بود تونستم مرحله نتورک رو رد کنم حالا به اینترنت وصل نمیشه و ارور میده
ترو خدا یه نفر جواب بده
Last edited by Mr.Vahid; 26-10-2009 at 12:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)