اگه ميشه لينك شريف 86 رو بديد من پيدا نكردم
منتظرم![]()
اگه ميشه لينك شريف 86 رو بديد من پيدا نكردم
منتظرم![]()
ببین دوست خوبم .
انتخاب گرایش تحصیلی رتبطی به معدل و نمرات شما نداره .
اگه میتونین وارد رشته های ریاضی یا تجربی بشین ، این دو رشته از نظر علمی بالاتر هستند.
من رشته ریاضی رو توصیه میکنم برای همه ، که ورود به این رشته هم فقط با علاقه و قدرت یادگیری ارتباط داره نه معدل و
چیزهای دیگه.
توی رشته ریاضی در سال سوم یک درسی دارین به نام ( حسابان ) که اگر اون رو کاملا خوب درک کنین و خوب یاد بگیرین میتوننی به بیش از 50 درصد سوالات ریاضی کنکور جواب بدین.
در گرایش تجربی هم رشته های به درد بخور برای پسر ها ، پزشکی، دندانپزشکی ، دامپزشکی ، پرستاری ، شیمی ، داروسازی و . . . هستند بر خلاف ریاضی که ده ها نوع مهندسی و رشته های کاربردی ، محض و . . . داره
من خودم سال اول دبیرستان معدلم 14 شده بود ، ریاضی رو هم یاد نیست چند گرفتم ولی نمراتم کمتر از 15 بود معمولا !
ولی الان در کنکور ریاضی بهترین رتبه رو آوردم.
میخواستم این رو بگم که دلیل ورودتون به یک گرایش تحصیلی رو ، نمرات خودتون ملاک قرار ندین .
آی.تی همون مهندسی فناوری اطلاعات هست .
میتونین در مورد توی این تاپیکاطلاعات کسب کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار انتخاب رشته دانلود كردم از سايت رپيد شر با حجم 24 مگابايت بعد كرك و بعد آپديت سايت كه گفته بود براي كد رشته ها نتيجه اين شد كه فقط 8 ساعت داخل اينترنت ديزلي بودم آخر كار هم هيچي ! نميدونم اينجا مدير نداره كه هركي از راه رسيد يك نرم افزار الكي ميزاره بعد از كلي وقت ساعت هم هيچي نرم افزار الكي بوده همين !!!
جمعا سر كاريد دانلود نكنيد كه نرم افزار كار نميكنه واين اكبر آقا همه را سر كار گذاشتن من 8 ساعت اينترنتم بخاطر نرم افزار اين به باد دادم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من رتبم تو منطقه 2 ،39128 شد
يه اطلاعاتي در مورد شهريه دانشگاه پيام نور تو مهندسي كامپيوتر مي خواستم؟
گيلان پيام نور تو رشته فناوري اطلاعات داره؟
راستي اصلا پيام نور تو رشته مهندسي كامپيوتر چطوره ( سخت يا متوسط)؟
من كارداني كامپيوتر هم ميتونم برم ولي نميدونم چكار كنم گير كردم ؟؟
اگه كمك كنيد ممنون ميشم.
Last edited by TURBO_BOY2006; 30-07-2008 at 17:24.
بچه ها کنکوره پیام نور نمره منفی داره؟!
چرا كمك نميكنيد من گير كردم
برای من کار کرد ، خیلی هم خوب کار کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)