سلام.
اول اینکه شما از هر نرم افزاری استفاده کنید به هر حال مصرف باطریتون میره بالا.اما در مورد گارمین اینطور که فکر میکنید هم پیچیده و سخت نیست فقطیکم دقت و حوصله میخواد.![]()
سلام.
اول اینکه شما از هر نرم افزاری استفاده کنید به هر حال مصرف باطریتون میره بالا.اما در مورد گارمین اینطور که فکر میکنید هم پیچیده و سخت نیست فقطیکم دقت و حوصله میخواد.![]()
سلام
من htc diamond1 دارم برنامه رو دقيقا طبق فايل راهنما روي گوشيم ريختم براي نصب مشكلي نبود ولي وقتي اجراش ميكنم روي searching satellites ميمونه و اجرا نميشه ممكنه راهنمايي كنيد لطفا
ممنون
سلام.
شما برای اینکه به ماهواره ها اتصال پیدا کنید باید تو فضای باز باشید , و ضمن اینکه برای بار اول معمولا" دقایقی طول میکشه.![]()
سلام
می بخشید تقاضای من کمی مبتدیانه است راستش خودم برای اول باره که از گوشی دارای ویندوز استفاده میکنم ( HTC Touch Diamond2 )
میخواهم برای عید فطر از زاهدان برم گلستان خواستم ببینم میشه خیلی ساده راهنمائی کنید چگونه میتوانم از gps گوشی استفاده ببرم ؟
نرم افزار معرفی شده توسط دوست عزیز AryanLand در پست 238 را تست کردم اما همان ابتدای نسب بعداز زدن گزینه yes ارور میده (is not a valid)
دوستان اگر نرم افزاری وجود داره لطفا بهترین و ساده ترینش را لینک دانلود بهمراه راهنمائی نسب بزارید
خیلی خیلی ممنون میشم .
سلام.
دقیقا" بفرمایید کجای نصب و ارورش رو تا در خدمتتون باشیم برای حل مشکل.![]()
سلام
عرض کردم همین اول کار ارور میده
طبق آموزشی که گذاشتید میشه شماره 9 از مرحله نصب یعنی دقیقاً اول کار
البته دیروز تا مرحله 12 را انجام دادم و بعد از زدن گزینه yes ارور داد امروز خواستم دوباره GarminMobileXT_50020w نصب کنم همین اول کار ارور داد
ممنون میشم اگر زود تر راهنمائی کنید
نرم افزارهای که دانلود کردم
GarminMobileXT_50020w 12.7MB
GarminMobileXTFreeBasemap_4xxxx 12.6MB
GarminMobileXTSupportFiles_4xxxx 28.8MB
سلام.
شما اصلا" به جایی نرسیدید که بخواد بهتون ارور بده!!! شما فایل زیپ رو اکستراکت کنید (فایل اکستراکت میشه؟ یا همون فایل زیپ ارور میده؟)سپس اونو اجرا کنید یه صفحه باز میشه که انواع مموری موجود برای نصب رو تشخیص میده و براتون لیست میکنه شما استورج کارت رو انتخاب کنید و بزارید کار به پایان برسه.طبق راهنما جلو برید مشکلی پیش نمیاد یه بار دیگه تست کنید هر مشکلی بود مطرح کنید با کمک هم حلش میکنیم ضمنا"اون فایل کیجن رو هم باید دانلود کنید تو مراحل بعد بهش نیاز دارید.![]()
سلام
ممنون دوست عزیز
دارم به خوبی فایلها را نسب میکنم
یک کجن با این مشخصات ذخیره دارم
Garmin_KGN_v1.5_Hos 505 425kb
حله ؟
با راهنمائی شما تا مرحله حذف فولدر 2577 جلو رفتم
حالا در مرحله بیست مشکل دارم Garmin Mobile TX کدام است ؟
در گوشی فایلی با نام Garmin Mobile XT دارم و اگر منظور همین فایل است وقتی اجراش میکنم با این چهار گزینه روبرو میشم
purchase & go
begin free trial
enter product key
connect to a garmin GPS
حالا شما برای ادامه راهنمائی کنید
ممنون
سلام.
گزینه 4 رو انتخاب کن و تو صفحه بعد اکسپت رو بزن و ادامه راه رو برو.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)