تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 308 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

خودش نداره ولی ما که کم نمیاریم !!!
    این هم 2 تا AntiVirus از انجمن خودمون ... ولی فایده نداره...
    باید رجیستر کنی.... آپدیت کنی..... اووووه ! (باز اعصابم ریخت به هم!)

:::
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این همه دردسر آدم دیوونه میشه

داره خودمونی میشه reza20067's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز خوب گارانتی بدرد همین مواقع می خوره،‌قرار نیست چون گوشی شما حتی اصل خود فنلاند هستش مشکل پیدا نکنه، و در ضمن شما باید اول گوشی رو نشون بدی شاید مشکلی دیگه پیش آمده که حل شدنی باشه بدون نیاز به تعویض هرگونه قطعه، ولی در کل پرداخت یک مبلغ بیشتر و داشتن یک گارانتی خیلی مهمه.

در حال حاضر چه باید کرد(حالا که پیش اومده )شما بگید چکار کنیم

داره خودمونی میشه reza20067's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خیر سرمون اومدیم با اساتید مشورت کنیم

داره خودمونی میشه sha2ow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

سلام بلاخره خریدمش همین چند ساعت پیش هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا
    ا
    ز اصفهان سل البته نه فروشگاهش از شرکتش که روبروشه شماره ایمی رو چک کردم مشکلی نداشت فقط مرتیکه نفهم بش گفتم اقا روشنش نکن گفت باشه بعد یه هو دیدم روشن بم داد گفت بیا میخواستم بزنم تو سرش هیچی دیگه نفهمیدم دفه اول که روشن شد ساعت و تاریخ خواست یا نخواست نیدونم تست نشده باشه قبلا

اخه در نایلون گوشی باز بود شماره هولوگرام روشم نمیخوند به یارو گفتم
    گفت اولا که اینا چون ما پخش کننده هستیم یه دور چک میشه و ممکنه قاطی شده باشه
    دوما اصلش شماره ایمی رو جعبه با پشت گوشی با کد 06 که مهمه

و اینا هم با هم میخوند
    Made In Finland هم داشت
    رنگ بردش هم تیره بود
    تو سایت نامبرینگ هم درست معرفی شد البته اینم بگم که یه ادم معتبر رفتم البته نه کاربلد گوشی ولی با طرف دوست بود

کد 06 هم درست بود
    کد 92702689 هم درست بود و 0000 رو نشون البته صفراش بیشتر بود ولی همش صفر بود
    ببینم اگه کد 92702689 صفر بود پس چرا تاریخ و ساعت نخواست بینم اگر یه بار گوشی روشن بشه 1 دقیقه کار کنه رو کد کارکرد یعنی 92702689 تاثیر مگه نمیزاره؟

و یه چیزه دیگه که خیلی اعصابمو خورد کرده دکمه C و مداده البته C بیشتر نصفش سفیده و نور چراغ آبی فقط از نصفش پیداست حالا یا لامپ زیرش خرابه یا رنگ سفیدی که روش خورده زیاده که نمیزاره نور رد بشه میشه بگین چیکار کنم مهمه یا نه بایر کل گوشی رو عوض کنم؟

راستی بین دکمهی صفر یکمی فرق هست با بقیه ها و کلا بینه دکمه های پایین کمی فرق هست با بالا یی ها از نظر فشار دادن پایینی ها و به خصوص صفر بیشتر میرن تو ولی بالا یی ها کمتر قضیه چیه؟
    اینم عکس دکمه ی C

البته من این عکس رو با فتوشاپ edit کردم چون با دوربین دیجیتال هر چی عکس میگیرم نمیشه نور پخش میشه تو دییافراگم و نمیشه من با فتوشاپ دقیقا شبیهه واقعیش کردمش دقیقا همینه فقط تو قسمت سفید یه نوره خیلی خیلی جزعی و کمی هست اما انقرد کمه که دیدنش از دور سخته و اگه خیلی بری جلو و دقت کنی میبینی حالا من چیکار کنم
    هیش مشکل دیگه ای نداره گوشی اخه ورژنشم 307 هست نمیدونم شما چی میگید؟

مبارکت باشه دوست عزیز

بقیه ی مشکل ها چیزی نیست فقط می مونه مداد و c که اون هم فکر میکنم به خاطر خود کلید باشه که در درست کردن مشکل پیدا کرده(کار خانه) و فکر نکنم چراغ زیرش مشکلی داشته باشه. خوب حالا اگه تو هم مثل من روی خرید حساس باشی(مثلا من وقتی یک cd می خرم اگر یک تکه از کارتونش تا شده باشه cd را عوض می کنم) حالا به خودت بسگی داره که می خواهی عوضش کنی یا نه ولی من فکر نکنم اصفهان سل زیر بار این حرف بره چون الان گوشیت دست دومه مگر اینکه با یک دسته دوم دیگه عوض کنه که ریسک کردنش زیاده. بازم میگم به خودت بسگی داره

برادارن گرامی سلام
    این گوشی خودش انتی ویروس داره یا باید واسش نصب کنم اگه نداره بهترین رو بهم بگید تا برم نصب کنم ممنون
    آنتی ویروس داره ولی باید دانلودش کنی.من دانلود کردم ولی بعد باید اکتیوش کنی که بازم دردسره . آنتی ویروس ها ی انجمن خودمون هم را دان کردم ولی احتاج به آپدیت داشتند. فعلا هم آنتی ویروسی که مال خود گوشی هست را به صورت اکتیو نشده استفاده می کنم. جالب هست چون در task manager قرار می گیره و همیشه فعال است.به دنبال یک آنتی ویروس خوب هستم. ولی فکر کنم بهترین راه خرید cd های موجود در بازار است.

من يه سوال از اساتيد محترم داشت
    يکي از دوستام حدود يک هفته ي پيش يه ان73 مشکي خريده بود وامروز در حال گوش کردن يه اهنگ بود که يدفه بلنگوي بالاييي گوشيش سوخت
    راستي اينم بگم که اون گوشيشو بدون گارانتي خريده بود ورژن گوشي هم 3.7 اخرشم 31 بود و برد گوشي به رنگ سبز لجني و تمام سریال نامبر اععم از خود گوشی پشت گوشی و روی جعبش یکی بود در ضمن او اکولايزره گوشي رو برده بود اخر و استرييوي گوشي هم در حالت روشن بود
    ميخواستم بدونم که ايا در اين باره توضيحي دارين

ممنون ميشم جوابتونو بشنوم (برام خيلي مهمه)

در حال حاضر چه باید کرد(حالا که پیش اومده )شما بگید چکار کنیم

دوست عزیز خوب گارانتی بدرد همین مواقع می خوره،‌قرار نیست چون گوشی شما حتی اصل خود فنلاند هستش مشکل پیدا نکنه، و در ضمن شما باید اول گوشی رو نشون بدی شاید مشکلی دیگه پیش آمده که حل شدنی باشه بدون نیاز به تعویض هرگونه قطعه، ولی در کل پرداخت یک مبلغ بیشتر و داشتن یک گارانتی خیلی مهمه.
    متاسفانه دوست عزیز reza20067 حق با این دوستمون هست.چون گوشی شما گارانتی نداره باید کمی خرج کنی. ولی مشکل شما قابل حل است همان طور که اگر گارانتی داشت قابل حل بود.
    شما باید گوشی را ببری پیش یک کاردان.اگر قابل تعمییر بود که برات تعمییر میکنه. شاید هم اصلا مشکلت سوختن نباشه و خرجی برات نداشته باشه( که ان شاالله همین طوره). و اگر هم سوخته چاره ای جز عوض کردن نداری

من وقتی میخوام بعضی از برنامه هارو نصب کنم این پیغام رو میده file corrputed
    مستر ریست کردم درست نشد
    چی کار کنم؟؟
    برنامه ها قبلا روی گوشیم نصب بودن
    شاید واقعا این فایل ها خراب شده اند.یک سری فایل های جدید که قبلا بقیه امتحان کردند را امتحان کن. البته بعید می دونم ولی یه دستی هم به تاریخ گوشیت بزن

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

آنتی ویروس داره ولی باید دانلودش کنی.من دانلود کردم ولی بعد باید اکتیوش کنی که بازم دردسره . آنتی ویروس ها ی انجمن خودمون هم را دان کردم ولی احتاج به آپدیت داشتند. فعلا هم آنتی ویروسی که مال خود گوشی هست را به صورت اکتیو نشده استفاده می کنم. جالب هست چون در task manager قرار می گیره و همیشه فعال است.به دنبال یک آنتی ویروس خوب هستم. ولی فکر کنم بهترین راه خرید cd های موجود در بازار است.
    sha2ow جان اگه خواسته باشی دانلود کنی یا آپدیت چجوری انجام میشه باید وصل بشه به کامپیوتر

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

sha2ow جان اگه خواسته باشی دانلود کنی یا آپدیت چجوری انجام میشه باید وصل بشه به کامپیوتر
    آره باید به اینترنت وصل بشی ولی نه با pc بلکه با خود موبالت مثلا از طریق gprs یا edge

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همگي...
    بهترين راه براي برطرف كردن بهم ريختگي music هاي اضافه شده به گوشي چيه؟..اصلا چرا وقتي فايلي رو كه ميريزي تو گوشي كه ميري ميره تو gallery/tracks.... و اونجا تمام track ها به هم ريخته قاطي مي شن و مجبوري خودت playlist بسازي؟....؟درستش كجا بايست ريخت كه ...همون فايل خودش يك play list باشه..؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ضمنا يكي لطف كنه link جديد update ،version گوشي رو بده..

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

من هم همین مشکل را دارم ولی فعلا چاره ای نیست تا برنامه ای براش بیاد

داره خودمونی میشه IRPMC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من یه n73 موزیکال گرفتم 3 روز پیش ولی الان چک کردم سریال نامیر کارتن با گوشی یکی نیست ضمنا من هنوز پول بابت گوشی ندادم چیکار کنم و همینجوری چقدر میارزه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •