توی این عکس به دست چپش نگاه کنین یه انگشت نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسیستاند یه انگشت نداره
توی این عکس به دست چپش نگاه کنین یه انگشت نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسیستاند یه انگشت نداره
دوست گلم من تا به حال 5 باد کامپیوترم رو ارتقاء دادم اصلا هم پشیمون نیستم چون واقعا کیفیت در بازیهای PC خیلی بالاتر از کنسولهاست ((هیچ مخلوقی از خالق برتر نیست))هر چی باشه تمام این بازی ها رو با استفاده از کامپیوتر دارن درست میکنن نمونش مثلا Splinter Cell Double Agent برای PS2 و PC و چند ماه دیگه بعد از منتشر شدن این برای PS3 منتشر شد من این بازی رو تو هر سه کنسول هم انجام دادم گرافیک این بازی تو PS2 که واقعا افتضاح بود و کنترل هم همینطور تو PS3 بد نبود ولی خوب هم نبود مثل اینکه نورپردازیش اشکال داشت ولی وقتی تو PC بازی کردم واقعا باید بگم یه شاهکار بود نورپردازی عالی و گرافیک فوق العاده و همچنین تسلط بازیکن روی کنترل بازی واقعا جای تحسین داشت اصلا کلا PC یه چیز دیگست به نظر من PC باز واقعی نباید سمت کنسول بره من خودم فردا چون سی پی یوم 3000 بود و کم بود و همچنین مادربردم هم قدرتش به همراه پاور کامپیوتر کم بود اینا رو وقتی به خاطر گیم سفارش دادم فردا هم کیس رو میبرم قطعات رو ردیف کنن.
POWER:GREEN580 B
CPU:CORE 2 Q6600 8MBCASH
MAINBOARD:Gigabyte X38-DQ6
که قیمت پاور 84000 تومن و قیمت سی پی یو 290000 تومن و قیمت مادربرد که جدیدترین چیپست هستش و 1 ماهی هست اومده و از پی سی آی اکسپرس نسخه ی 2 پشتیبانی میکنه 350000 تومن هستش یعنی میشه گفت کلا پول یه PS3
ولی من اعتقاد دارم که هر چقدر هم برای PC پول بدی بازم ارزش داره.
همین ASSASSIN'S CREED اگه برای PC بیاد که میاد با کله میرم میخرم
در ضمن نسخه های این بازی در دو کنسول 360 و پی اس 3 پر از باگها و اشکالهای مختلفه.
ببخشید بحث رو به انحراف کشوندم.
موفق و سربلند باشید.![]()
اينكه كامپيوتر يه چيز ديگس شكي نيست. من خودم كامپيوترم رو از 486dx4 به اينجا رسوندم (حساب كنيد پرتقال فروش را) منظورم اين بود كه يك سال هم مهلت نمي دن آدم راحت باشه. سالي يه بار بايد اين سيستم بره واسه آپ گريد
ما که پول نداریم هر ماه کامپیوترمونو خفن کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما برو بازی کن جای ما رو هم خالی کن
Pci-e 2 برای کارتهای با این قابلینت نتونسته زیاد بازده بالا بده ...
راستی کارت گرافیکتون چیه که پاور ضعیفه ؟؟؟ 8800gt اگه باشه فک کنم کم بیاد ...
بله. به جوی اون انگشت یه چاقوی کوچیکه که تو عکس معلوم نیست.![]()
تو کدوم عکس
این عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من اشتباه میکنی!
هر بازی توی کنسول دیزاین اصلی خوبه.
نسخه ی پی سی این بازی کانورت هست و هرگز جای نسخه ی کنسول رو نمیگیره![]()
Last edited by Omid_Sadeghvand; 28-12-2007 at 23:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)