به من چه ... RZ 21 قرعه کشی کرد منم نتیجه رو زدم ... به من چه ربطی داره ...![]()
به من چه ... RZ 21 قرعه کشی کرد منم نتیجه رو زدم ... به من چه ربطی داره ...![]()
زيادم خوشحال نباش مي خوام لوله تون كنم.نظرت چيه؟كمتر از 5 تا نمي خوري![]()
بابا اصلا معلوم نیست این مسابقات خوب و بدون درد سر برگزار بشه ... چن این RZ21 که روزی یه بار میاد ... تازه همه به قرعه کشی که کرده اعتراض دارن ...![]()
دوستان-اعتراض فايده اي نداره.ما هم تو يه گروه آسون افتاديم.ببينيد از اول هر كس كه اينجا تيم داد به rz21اعتماد داشت من هم بهش اعتماد كردم.شما يا نبايد اعتماد مي كردي يا حالا كه اعتماد كردي بايد تا تهش واستي.اين طور كه نميشه .الآن مياد يه نتيجه ميده بازم همه اعتراض مي كنن.مثلاً دانمارك مياد برزيل رو مي بره و شگفتي سازه مي كنه و قهرمان ميشه شما كه نيايد صداتون در بياد درسته؟
پيغام خصوصيتو چك كن.
نمونه ای از عکس ترکیب : ( این بد ترین ترکیبی هست که من تو اون یکی لیگ دادم .رقیبا زیاد توجه نکنن به این
)
اول میرین تو ادیت . بعد ادیت تیم . بعد تیم رو انتخاب میکنید . بعد میرید ست فورمیشن .ترکیب رو که چیدین
عکس رو میگیرین و عکس رو آپلود میکنین و میفرستین .
این بهترین راه هست .![]()
یه وقت خسته نشی ؟نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
به یاهوت فرستادم .امیدوارم جواب بده
البته ترکیبای من همیشه جواب میده
![]()
قابلی هم نداشت .![]()
اول میرین تو ادیت . بعد ادیت تیم . بعد تیم رو انتخاب میکنید . بعد میرید ست فورمیشن .ترکیب رو که چیدین
برین گزینه یکی مونده به آخر .![]()
منم بغیشو درست یاد نداشتم . این آموزش رو ElmO به من خصوصی زد .چون سیو فایلام همیشه مشکل
داشت .![]()
پس این نقل قول از ElmO :
خوب ببین ، ترکیبتو که چیدی ، میری هموتجایی که ترکیب رو سیو میکنی .
یعنی گزینه ی یکی مونده به آخر . که البته اینو خودت میدونی .
بعد ترکیب تیمت ، یعنی اولین و بالاترین ترکیب رو انتخاب میکنی تا هایلایت شه .
بعد میاری رو یکی از شماره های پایین ، اینتر یا دکمه ی پاس رو میزنی تا کپی شه .
وقتی مطمئن شدی کپی شده ، سیوش کن و بعد شمارشو ببین چنده و از
تو همون فولدر واسه م بفرست .
نه . چون یکی یک چیزی آپلود میکنه بعد همه چون اونو دارن ترکیبها لو میره .نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
به rz21 بده .![]()
کجای کاری دادا ؟ شروع شده و امروز نتایج رو میزاره .![]()
خوب دوباره نصب کن . این سوال پرسیدن داره ؟
دقیقا . سید بندی اصلا نشده . این شانسی هست . قول میدم .
به نظر من همین الآن باید تجدید نظر بشه و فردا بازیها شروع بشه . این تنها راهه . چون این واقعا در حق گروه
1کیها ظلمه .![]()
اختیار داری دادا![]()
![]()
اضافه میکنم ایشون قهرمان فصل قبلی لیگ پرو 6 اصلی هستن .![]()
دقیقا . باید دو تیم از گروه 1 با دو تیم از گروه 33 عوض شن . این تنها راهه.اینطوری خوب میشه همه چی.![]()
به شدت![]()
منم با این کوافقم . دو تیم از گروه 1 باید برن گروه 3 و دو تیم از 3 باید بیان گروه 1 . این تنها راهه![]()
چرا . فایده داره . فکر کنم بیاد درستشون کنه . البته اگه بخواد از شورش بجه ها جلو گیری کنه .![]()
ایشون منظورشون rz21 بود . فقط خط اول از 3 خط رو با شما بودن![]()
اینقدر ها هم آسون نیست .![]()
اینقدر هم کری نخونین.از من ابرت بگیرین
منم کری میخوندم.به شدت حذف شدم و ر--دم
![]()
![]()
چرا . فایده داره . این گروه بندی خیلی ضایع هست .![]()
ببینین به rz21 اعتماد کامل داشته باشین . بسیار صادقه![]()
من امتحانش کردم . جواب + داد .![]()
_________
میدونین من و اون تو یه گروه هستیم . من ایتالیا هستم و اون برزیل. و فقط ما برای هم خطر داریم .![]()
بهش گفتم بیا با هم تبانی کنیم و با هم مساوی کنیم فقط ( یعنی خودت بازی کن و نزار کسی گل بزنه)![]()
اما اون گفت که نه . نامردیه .و از امتحان ما سربلند بیرون اومد . پس دیگه حرف از اعتماد نزنین
![]()
________
کسی به نتیجه حق نداره اعتراض کنه .![]()
چون به من ثابت شده یه ترکیب خوب برای ایران میتونه برزیل رو ببره .![]()
نخند که به سرت میاد .![]()
من میرم دیگه .
خواهشن اینقدر پست ندین . همین کاری رو بکنین که من کردم . تو 1 پست هر پستی رو که میخواین نقل قول
کنین .![]()
من رفتم .
بای.
يعني چي--اگه قراره گروهها عوض بشه بايد از نو قرعه كشي بشه.اين طور كه نميشه رندوم.اول قرعه كشي كنيد بعد گروهها رو هم سطح كنيد.
اولاً بعيده كه rz21بخواد گروه بندي رو عوض بكنه.دوماً اگه قرار باشه گروه بندي عوض باشه بايد از اول قرعه كشي شه.
تازه كي گفته گروه3 قوي نداره.پس دانمارك چيه.از ارژانتين هم قويتره.![]()
بابا رفتم ميگه من Dvd دارم
ولي امروز بعد از ظهر ميرم Cd بگيرم اگه نداشت با كله ميرم تو شيكمش!
تركيبمم به صورت عكس به رضا دادم
با تشكر از بهنام!!!!!!!!
همه مسابقات انجام میشه امروز؟
نتایج کی میدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)